5 haftalık....

öncelikle tebrikler kalp atışı duyulana kadar ben hiç tahlil yaptırmadım folik asid kullandım.ikili test yapılıyo sonra üçlü test daha sonra şeker yüklemesi yapılıyo bunlar ilerki aylarda ama.ben üçüncü ayımdan bu yana her ay doktorum kan ve idrar testi yapıyo.vitamin ilacına başlıyosun bunları sırasıyla doktorun veriyo zaten rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin.bu arada beşinci ayınızda tatonoz aşısı olacaksınız

merhabalar bayanlar bende burayı yeni buldum bende hamileyim özel bir hastanede kan testi yaptırdım degerim 4-5 haftalığı kapsıyor şuanda sadece hareketlerime dikkat ediyorum haftaya dr gideceğim bol bol dua ediyor tutunsun diye hakkımızda hayırlısı sizce haftaya dr gitmek geçmi uygun mu bana fikir verirseniz sevinirim

hayırlı olsun bebişin allah kucağına almayı nasip etsin bence gitmen uygun çünkü 6 . cı haftada hem bebeğini hemde kalp atışlarını görüyosun benim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…