slm kızlar bende 5+5 günlük hamileyim.benimde göbeğim şiş ve kocaman ama benim daha öncedende göbeğim vardı azcık şimdi daha bi şiş hissediyorum.ilaç kullanıyomusunuz ,kalp atışını duydunuz mu ben daha gitmedim 1 hafta sonra gidicem çok korkuyorum ya.....
arkadaşım bende bugün itibariyle 5+4 haftalık hamileyim.ilk defa dün dr a gittim.aslında 8 haftalık olması gerekiyordu sat'a göre. bu nedenle haftaya tekrar gitcem dr a. kalp atışları 4 haftalıkken başlar.ama şimdilik bebişin çok minik olduğu için görememişinizdir. ben dün gördüm.hatta dr bile çok küçük dedi.kalp atışını da gördük.ekranda titreyen minik beyaz bir nokta.tekrar gittinde kesinlikle görürsünüz hiç endişelenme.benimde karnım kaç haftadır şiş ve göğüslerimde 1 no büyüdü.ilaç olarak ben ilk dün başladım folik aside.ayrıca daha önce düşüğüm oldu dedim bu nedenle progesteron verdi.benimde çok korkum vardı hatta alttan muayene olmaktanda çok korkuyordum.ama gerek kalmadı.inş senin muayenende benimkisi kadar rahat geçer.
Hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiz için , bu arada konuyu açtıktan sonra baya zaman geçmiş şu an ben 7. haftadayım...Bulantılarım başladı...Kolaylıkla geçer bir an evvel inşallah..
canım son adet tarihin nezamandı...muhtemelen aynı gidiyoruz seninle..yerimseniben
kızlar benim sat 12 mayıstı.6+1 yani şu anda .sizinki kaçtı aynı mı gidiyoruz :sm_confused:[/Q
canım benim 1 Mayıstı..çok yok aramızda..nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?