5 Kasım yumurtlama olan biri ne zaman regli olmalı?

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
449
129
23
28
Arkadaşlar merhaba eşimde sperm hareket ve sayı sorunu olduğu için tüp bebek yoluna başladık. Ama normal çocuğumuz olma olasılığı da yok değil. Geçen ay opu oldum. 5 kasımda yoğun yumurtlama akıntısı yaşadığım için o gün yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum yani kesin gibi çünkü çok şeffaf akışkan akıntı geldi ve o gün durdu. Heveslenmek istemiyorum ama yumurtlama olmasına rağmen reglim herhalde gecikti. Hiçbir regli belirtim yok göğüs hassasiyeti olur şu an yok. Ama ben regliyi en çok ishalden anlarım yani iki gündür karın ağrısı yapıyor 2 kere falan çıkıyorum ama o zaman ki gibi de değil. İlk transferimde kimyasal oldu onda da böyle çıktım ama değerim düşmeye başladığından mı yoksa belirti miydi bilmiyorum. Sizce bugün olmasam umutlanmalı mıyım?

14 gün sonra regl tarihin diyorlar yumurtlama dan ama belli olmaz hangi gün olduğu ovulasyon testi öneririm

14 gün sonra regl tarihin diyorlar yumurtlama dan ama belli olmaz hangi gün olduğu ovulasyon testi öneririm
Uzun süre olunca emin olun ki teste gerek kalmadan yumurtlama gününüzü anlıyorsunuz. Bakalım bugün tam 14 gün dediğim gibi tek regli belirtim ishal olmam olmadı artık korkudan test yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…