5.Katta Nasıl Oturucammmmmmm :37:

deprem korkum yok benim artık düzce depremini de gölcük depreminide yaşadığımz içn o korku kalmadı artık :)

Cepheleri açıksa hiç kaçırmayın derim ama etrafında arsa falan varmı,sonradan inşaat yapılırsa alacağınız evin etrafı kapanır mı?Bizimkinin cepheleri hep açık zaten 15.kat kapanma imkanı yok çevresinde de ev yapılacak arsa yok park ve okul var ve yazları buz gibi serin oluyor.

Cepheleri açıksa hiç kaçırmayın derim ama etrafında arsa falan varmı,sonradan inşaat yapılırsa alacağınız evin etrafı kapanır mı?Bizimkinin cepheleri hep açık zaten 15.kat kapanma imkanı yok çevresinde de ev yapılacak arsa yok park ve okul var ve yazları buz gibi serin oluyor.

Ön tarafında eski bahçeli evler var yanyana 3-4 tane oraya bina yapanın hepsini alması lazım alsa yapılsada 15-20 metre ilerde olur genede.Su deposu fln da var binan önce garajı var.Size gelenler fln diyomu burda nasıl oturuyosunuz fln diye :):9:

Ön tarafında eski bahçeli evler var yanyana 3-4 tane oraya bina yapanın hepsini alması lazım alsa yapılsada 15-20 metre ilerde olur genede.Su deposu fln da var binan önce garajı var.Size gelenler fln diyomu burda nasıl oturuyosunuz fln diye :):9:
Evet diyorlardı ilk başta hatta evimizi görmeye gelmeden önce hep şunu derlerdi son kat ya yazları çok sıcak kışları ise soğuk diyorlardı,ama tam tersi kışları sıcak yazları serin oluyor bunu söylediğimizde pek inanmıyorlardı ama bunu söyleyenler özelikkle yazın bize geldiklerinde çok şaşırdılar dışarısı yanarken bizim ev küfür küfür esiyordu eski evimizde 24 saat sönmeyen klima burada 3 yıldır çalışmıyor.:1::52:

Evet diyorlardı ilk başta hatta evimizi görmeye gelmeden önce hep şunu derlerdi son kat ya yazları çok sıcak kışları ise soğuk diyorlardı,ama tam tersi kışları sıcak yazları serin oluyor bunu söylediğimizde pek inanmıyorlardı ama bunu söyleyenler özelikkle yazın bize geldiklerinde çok şaşırdılar dışarısı yanarken bizim ev küfür küfür esiyordu eski evimizde 24 saat sönmeyen klima burada 3 yıldır çalışmıyor.:1::52:
evet ya bvanada diyorlar kışın üşürsünüz yazın sıcak olur illaki arakattan bi farkı olurda çok fazla olacağını düşnmüyorum birde şey yeni ev tamirat çıkar orda bilmem ne

evet ya bvanada diyorlar kışın üşürsünüz yazın sıcak olur illaki arakattan bi farkı olurda çok fazla olacağını düşnmüyorum birde şey yeni ev tamirat çıkar orda bilmem ne
BİZ apartmana en son taşındık canım evimize bir sürü kişi bakmış son kat diye çekinmişler,şimdi komşuların çoğunluğu keşke son katı biz alsaydık diyorlarmış almadıklarına pişman olmuşlar bir çoğu.:1::1:

BİZ apartmana en son taşındık canım evimize bir sürü kişi bakmış son kat diye çekinmişler,şimdi komşuların çoğunluğu keşke son katı biz alsaydık diyorlarmış almadıklarına pişman olmuşlar bir çoğu.:1::1:

bende bu gidişle tutacağım o evi inş şu yükseklik meselesinede alışırım (tabi seninkinin yanında 5. kata inş alışırm demek biraz garip ama :D:D 15.kata nazaran)tşk ederimmmmmmmm içim biraz daha rahatladı :21:

bakma canım sende aşağıya;ben 9.katta oturdum göz bı zaman sonra alışıyor..
bakarken sarkma yeter..korkanların bası hemen döner..

ben oturdum 5. katta.. benim yükseklik korkum sandalye üzerine bile çıkamayacak seviyede üstelik :27: asansör bozulunca in-in veya çık-çık bitmiyor orası doğru.. ama balkonu camlatıp, temizlik için de yardımcı birini alınca, açıkçası 5. katta oturduğunuzu anlamıyorsunuz.. iyi yönleri arasında yaz-kış cam açık yatabilirsiniz, hırsız riskiniz olmaz :) kötü tarafı da sadece bozulan asansör olur.. hayırlısı olsun :34:

5.katta ne var yahu boş yere korkutmayın kendinizi:1:
Japonlar bile depremde yukarı kaçarlar biz aşağı:1: Yüksek iyidir; Bol güneş alır, manzara iyiyse camın önünde içilen kahvenin tadı başkadır, yukarıdakilerin pisliğini çekmezsin vs vs.

Ağız tadıyla oturun inşallah. Cam yaptırmaya binadan izin varsa oda gibi yaptırın bizim komşunun üç küçük çocuğu var diye öyle mükemmel oldu.

benimde yükseklik korkum var ama yazlıktaki evimiz çok yüksek. zamanla alıştım ilk sene fena oluyordum ama oturunca insan alışıyor. geçen yaz cam bile sildim :9: başa gelince alışıyor insan:8: zamanla alışırsın canım şimdiden öyle düşünme,bende hep düşündüm senin gibi aynı şeyleri keşke üst kata çıkmasaydık diye ama alışıyorsun işte kendine eziyet etme:ssz:

Kızlar bana fikir verin çok acilll beğendiğim bir ev var amaaa 5. katta ve ben balkondan bakınca korkuyorumm alışırmı acaba daha önce bu 3.ten yukarı bi katta oturmadım ama yardımcı olursanız sevinirimmm oturanınız varmı 5. katta biraz da takıntılımıyım acaba :5:

bende aynı senın gbıydım ama zamanla asya bakmadım sonra camasır fılan asıyım vs derken alıstım ıste on sene oldu :)

Bizde hep 2. 3.katlarda oturduk. Ev aldik yakinda ve 10.kat. İlk baktigimda urktum acikcasi cami nasil silerim cocuklari nasil gozetirim dedim ama simdi oyle alistimki hep yuksekte oturmusum gibi goz alisiyor cam bile siliyorum cikip. Bence vazgecmeyin yazin cok guzel esiyor manzara super oluyor bizim ustumuzde komsu var ama sizde oda yok pislikte cekmezsiniz zamanla alisirsiniz.

bende 14.katta oturuyorum.
daha alışamadım desem.:26:
benimde yükseklik fobim var.balkondan yere bakamıyorum.başım dönüyor hemen.anca camdan bakabiliyorum.o zaman kendimi güvende hisediyorum.
5.kattan korkmayın derim ben.eğer bu kadar sevdiyseniz evi hemen tutun.yoksa pişman olursunuz zaman geçtikten sonra.

Kızlar bana fikir verin çok acilll beğendiğim bir ev var amaaa 5. katta ve ben balkondan bakınca korkuyorumm alışırmı acaba daha önce bu 3.ten yukarı bi katta oturmadım ama yardımcı olursanız sevinirimmm oturanınız varmı 5. katta biraz da takıntılımıyım acaba :5:

Ben 21. katta oturuyorum:)

Ben. 8. Katta oturuyorum. İlk onceleri bende korkuyorum diyordum ama alistim. Bi camasir ser varya pufur pufur 5 dk da kurur.

Manzarası varsa fena mı iste..

Bina yeni yapılıyor Ev sahibide özenerek yaptırıyor vestiyerlerini mutfak dolaplarını banyo dolaplarını fln kendi yaptırıyor mütahite bırakmadan 5 katlı bina son katı işte tek sorunum 5.kat olması başka bir kötü yanı yok önü açık hatta mnanzaralı yükseklik korkum yok ama düşersem fln diye korkuyorumm yeğenlerim gelir düşerler fln diyorum kendi kendime annem babam nasıl çuıkacak diyorum fazla düşünüyorum heralde ama başka da istediğimm gibi bir daireyi bulamıyorum birazdaha beklesem başka yerden çıkarmı desem küçük bi yerde oturdğuğumuz için çevredeki evleride biliyorum kiraları pahalı benim istediklerimin burası hem bütçemize briaz daha uygun işte amaaan karar veremedim ki ben ve akşama ev sahibine diyeceğizz tutuyoruz yada tutmuyoruz diye başka soranlar oluyormuş çünkü ve ben pişman olmaktan kokruyorum yeni evliyim eşyalarımı tekrar bir taşımayla yıpratmak istemem sornadan :((((

ben 6, katta oturdum ve çok fazla yuksekti normal 6. kat gibi değildi yani
benimde daha önceden yükseklik korkum vardı sonra geçti hatta camlarımıda kendim siliyordum
şimdi 2. katta oturuyorum bu kata alıştıgım içinde yuksek bi eve gidince yine korkuyorum :D
yani işin aslı herşey alışmaya bağlı ve çocuk varsa ok dikkatli olmalısın
ayrıca en üst kat ve asansörsüzse asla tavsiye etmem benim daha önce oturdugum en üst kattı
ara katlara göre ısınması zor oluyor ustte çatı oldugu için rutubet falan olabiliyor
birde asansör yoksa marketten aldıgınız bir poşet bile eziyete dönüyor heleki satın alacaksınız yaşlılığınızıda düşünün
ben doğum yaptıgımda hastaneden gelince o 6 katı çıkana kadar doğumdan daha beter sancı çektim yani herşeyi düşünün asansör yoksa almayın derim

Bence cikma o eve ne kadar begenirsen begen.ben cok cok pismanim benim de kedim var odup kopuyor.insan bi ekmek almaya gitmeye useniyor.ben de 5. Kattayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X