Kizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
Neyse şunun şurasında dört ay kalmış dört ay sonra doğum sancısı başlamazsa hamile değilsiniz demektir :)Kizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
Bunlari siraylami gonderiyorlar hepside yeni üyeEvet hayirli olsunnPek cok kadin hamileyken regl oluyor. Karniniz sistiyse kesin bebek.
Madem bu kadar korkup kafayi yeme durumuna gelmişsin 5 ay adet gorup hala hamile oldugunu duşunuyorsun neden kalkişiyorsunuzki bu işlere?5aylik bebek tekme atiyor karindaKizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
Şişmiş gibi hissediyorum dedim sismiyor aslında psikolojik olduğunu düşünüyorum ama eninde olamıyorumEvet hayirli olsunnPek cok kadin hamileyken regl oluyor. Karniniz sistiyse kesin bebek.
Ben aynı kişi olduğunu düşünüyorumAşırı kaygı seviyeniz var galiba. Kan testi verin içiniz anca öyle rahatlar
Ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama ben korkumu yenemiyorumAdet olmak demek yumurtaliklarinın tazelendigini gösterir. Bebek olsa 5 aydır 5 aylık hamile olur ve karnınız çıkardı. Neden bu kadar stres yaptınız ki . Adet belirti hamile olmamasina. Çok takiyorsanizz doktora gidip ultrasonda baktırın.
Kesinlikle aşırı kaygım var hamilelik olmadığına kendimi ikna ediyorum iki gün sonra yine başlıyorum kafamda kurmayaAşırı kaygı seviyeniz var galiba. Kan testi verin içiniz anca öyle rahatlar
Bak soyle düşün canım ben iki senedir spermi saatlerce içimde bekletiyorum yinede hamile kalamadim. Yani sen 5 kez adet görmüş insan doktor ile de onaylamissiniz. Olma ihtimaliniz yüzde kaç? Eğer bu korkunuzu bir daha yaşamak istemiyorsaniz korunun veya partnerinize guvenmiyorsaniz ilişkiye girmeyin bence.Ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama ben korkumu yenemiyorum
İlişki olmada hamile olunmaz tatlım insan gibi soru sordum dalga geç diye değil insan gibi cevap vermek çok zor olmamaliBen aynı kişi olduğunu düşünüyorumşu ilişki olmadan hamile kalan kız ile bu aynı kişi bence bizi sınıyorlar
Öncelikle bu kadar anlayışlı ve ılımlı konuya yaklastiginiz için teşekkür ederim ben bir hata yaptım o hatanın bedelini de fazlasıyla ödedim bu korku ve panik geçmiyor Bir türlü erkek arkadaşımla ayrıldım şimdi nisanlanmal üzereyim adet oldum ultarasonda baktım kanda baktım evde idrar testi yaptım yok birşey ama sanırım fazla korku sonucu oluyor bunlarBak soyle düşün canım ben iki senedir spermi saatlerce içimde bekletiyorum yinede hamile kalamadim. Yani sen 5 kez adet görmüş insan doktor ile de onaylamissiniz. Olma ihtimaliniz yüzde kaç? Eğer bu korkunuzu bir daha yaşamak istemiyorsaniz korunun veya partnerinize guvenmiyorsaniz ilişkiye girmeyin bence.
İnşallah rabbim sana o istediğin bebeği nasip eder senin için dua edicem canımÖncelikle bu kadar anlayışlı ve ılımlı konuya yaklastiginiz için teşekkür ederim ben bir hata yaptım o hatanın bedelini de fazlasıyla ödedim bu korku ve panik geçmiyor Bir türlü erkek arkadaşımla ayrıldım şimdi nisanlanmal üzereyim adet oldum ultarasonda baktım kanda baktım evde idrar testi yaptım yok birşey ama sanırım fazla korku sonucu oluyor bunlar
Tahminim doğru olmasa o kadar kişi içinde benim yorumumu seçip gerginliğini hissetirmezdin akıl işi değil seninki bence destek almalısın. Doktorun yok dediğini ultrason ile baktığını ve görmediği şeyi gelip var mı diye soruyorsun? Çocuk istediğin yok, korkuyorum diyorsun ümit ettiğini anlasam zaten yorum yapmam ama resmen dalga geçiyorsun. Zaman kaybı oluşturmadan bence yavaştan ayrıl.İlişki olmada hamile olunmaz tatlım insan gibi soru sordum dalga geç diye değil insan gibi cevap vermek çok zor olmamali
Ben teşekkür ederim canım. Korkunuzu anliyorum.eger kaygı bozukluğu yasiyorsaniz yardım alın veya başka şeylere yönelin. Eminim evlendigini kişi ile daha mutlu bir hayatınız olacak ve o zaman güzel mutluluklar sevinçler yasayacaksiniz. Evlilik nişan bunlar biraz daha süreç olarak zor . Bunlara kendinizi hazırlayın. geride bırakın bazı şeyleri .Öncelikle bu kadar anlayışlı ve ılımlı konuya yaklastiginiz için teşekkür ederim ben bir hata yaptım o hatanın bedelini de fazlasıyla ödedim bu korku ve panik geçmiyor Bir türlü erkek arkadaşımla ayrıldım şimdi nisanlanmal üzereyim adet oldum ultarasonda baktım kanda baktım evde idrar testi yaptım yok birşey ama sanırım fazla korku sonucu oluyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?