Kizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım . Bende senin için dua edeceğim. Güzel bir ömür var önünde. Rabbim nice güzellikler bahsetmiş. Benim annem ile gorusturebilsem keşke seni ooo kızım daha neler göreceksiniz geçmiş şeyler insanı dibe, gelecek insanı göğe yukseltir der
Teşekkür ederim canım . Bende senin için dua edeceğim. Güzel bir ömür var önünde. Rabbim nice güzellikler bahsetmiş. Benim annem ile gorusturebilsem keşke seni ooo kızım daha neler göreceksiniz geçmiş şeyler insanı dibe, gelecek insanı göğe yukseltir der
Annenizin o güzel ellerinden öpüyorum dua için teşekkür ederim o kadar güzel moral verdiniz ki bana kendimi çok iyi hissediyorum Allah razı olsun güzel yurekli insan
bende 5.aya geçtim bence beklesin bu arkadaş 4 ay kaldi doguma biz dogurunca oda dogurursa demekki hamileultrason bile kadini ikna edememişse belki ayni anda doguranlar ikna eder
bende 5.aya geçtim bence beklesin bu arkadaş 4 ay kaldi doguma biz dogurunca oda dogurursa demekki hamileultrason bile kadini ikna edememişse belki ayni anda doguranlar ikna eder