canım çok sağol
hayırlısıyla buyut evlatlarını inşallah
bende dua ediyorum bol bol tedaviye her başlladığımda busefer olucak diyorum ama olmadı işte o yuzden bu sefer tekrar başlamak beni tedirgin ediyor
canım bende haftaya başlıyorum inşallah.
umarım rabbim hiçbirimizin elini boş bırakmaz.
yılmaman güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor.:hooray:
bu sefer olacak inşallah.dua edicem senin için:Saruboceq:...
canimmm nasil bir aci olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum...
Seni çok iyi anliyorum...
Tüp bebeğin başarisi bana göre merkeze ve tüp bebeği yapan ekibe çok bağli.............
Sana tavsiyem her zaman ayni yere yaptirma...
Köklü ve uzman bi kodrosu olan biyerle yap.........
Bu konuda acibademin kalitesi tartişilmaz...bu güne kadar etrafimda bir çok kişi
tüp bebek yaptirdi ve hepsi bursa acibademde yaptirdi...........
Inan hepsinin ilk denemesiydi ve hepsi hamile hatta biri ikiz...
Transfer edilen yumurta sayisi da çok önemli en az 3-4 emriyo yerleştirmek başariyi arttirir...
Adanadan bir hasta geldi bursa acibademde şahin beye hatta bu siteden......
Taa adanadan geldi düşünebiliyomusun...ve şu an hamile tuttu tüp bebeği........
Allah yardimcin olsun umarim beni anlamişsindir..
senın adına sevındım canım ınşallah bende bu sefer ıyı bır merkezde yaptırmış olurumbeyaz melek evt bende 2. tüp bebek denememi bursa acıbademde yaptırdım ve şu anda 6 haftalık hamileyim allahım tamamına erdirir inş..bende çok inanıyorum merkez ve ekip iyi olmalııı
sedacım sen hangi merkezde yaptırdın canım istanbuldada acıbadem var birde orayı düşünsen
Sedacığım tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında bazı bitkileri iç,
bu bitkiler rahmi gençleştirip, tedaviye hazırlıyor,
ayrıca tedavi sırasında yenmeyecek bazı gıdalar var
bunlara da transferden önce ve sonra dikkat etmelisin
Sedacim yine ben..!Simdi belkide ister istemez bizlerin düsünceleri sana farkli gelebiliyorur,
insanlik hali sonucta,tuzu kuru misali derler ya..öncelikle ¨kimsenin böyle bi düsüncesi
olmamasini temenni ediyorum kendi adima..Belki duymusundur hic bebek sahibi olmayan
bir kadin,evlatlik edindiginde o bebege karsi olan yogun annelik duygularindan dolayi sütü geliyor
ve bebegi emziiriyor.ben cok yakin bir cevremde yasadim bunu ve o zaman anladimki birseye
inanmak ve umutla onu tutmak herseye cözüm getiriyor.kendini en iyi sen
taniyorsun,biyerlerden9
yardim almaya calis daha güclü olmak icin ama lütfen birdaha deneyebilirmiyim gibi bir soru isaretine
acik kapi birakma.senin tedaviye baslaman bile yolun basi demektir.insl.iyi haberlerini duyarim,duyariz.
Sedacığım tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında bazı bitkileri iç,
bu bitkiler rahmi gençleştirip, tedaviye hazırlıyor,
ayrıca tedavi sırasında yenmeyecek bazı gıdalar var
bunlara da transferden önce ve sonra dikkat etmelisin
canım benimde 5. tup bebek denemesi olacak kısmet olursa
kendimi hazır hissettiğim de hemen başlayacağız
seninle kader arkadaşı olacağımıza inanıyorum ve bilmiyorum neden sanırım RABBİM söyletiyor
bu sefer sende bende başaracağız hadi canım umutsuzluk yok
ayrıca neden son olsunki bir arkadaşım 90 yaşınada gelsem yinede anne olmak isteyeceğim demişti
sonradan keşke dememek için menopoza girene kadar zamanımız var yılmak yok umutsuzluk hiç yok olmassa başka sefer başka sefer RABBİM EYÜP A.S sabrını versin bizlere
A.E.O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?