Meraba Sadacicigim.Benim de 4 mikro ve iki asilamam var hepsi negatif.Ben de simdi 5. denemeye hazirlaniyorum.Onerebilecegin bir yer var mi Istanbul da.Ben sansimi Izmir veAlmanya da denedim olmadi simdi Istanbulda Umut Tup bebekle Yucel Karaman(bruksel tup bebek merkezi)arasinda kaldim bir fikrin var mi.Ben de 5. denemeye hazirlaniyorum.Kendimi soyle bir yokladigimda deneme yapmaya hazirim ama negatif sonuc alirsam gene ne yaparim bilmiyorum.Uzulurum ama bunun verecegi maddi ve manevi kayipta cok yipratici olur.Pozitif olma hayal etme isteme durumlarina gelince bu kadar negatfiten sonra buna cani gonulden inanarak dusunmek ve hayal etmek oldukca zor oluyor BU KADAR HAYAL KIRIKLIGINDAN sonra.Dua olayina gelince ictenlikle istemek de artik benim icin su asamada zor oluyor ama sah damarindan bize daha yakin olan Yaradanimiz bizi ve hayal ettigimiz seyi biliyor ve insallah verecektir diye umut ediyorum.Ben isin hayal ve umut kismini yalvarma ve dua kismini samimi olayim eskisi gibi cani gonulden yapamiyorum ONCA OLUMSUZLUKTAN SONRA.Rbbim gorsun ve bilsin ne cektiklerimizi ve beterinden saklasin tekrar yasatmasin ve hayirlisiyla guzeliyle bizi de istedigimiz evlada kavustursun.
aysenur ozel mesajımı actım yazını beklıyorum
bende 3 kere denedim şimdi yeni başladım tedaviye ama senin gibi hissediyorum yardım almam lazım ama bi türlü olmuyo içine kapanık oldugum için dr a anlatmam her halde sorunlarımı ne yapcamı bilmiyorum bu tedavide işe yaramicak diye korkuyorum
Sedayildiz arkadaşim sen tedaviye nerede başladin. Umarim çok iyi sonuçlar alirsin. Ama umudunu yitirme ... Herşey allahtan .... Verende o vermeyen de.... Bizlere hayirli evlatlarimizi nasip ederse de etmezse de bizler için herşeyin hayirlisini bilen isteyen şüphesiz ki odur....
Böye düşünmek insani hem daha sabirli, hem daha güçlü tutuyor....
Yani boşver ya takma demek kolay insanlara ama hiçbir işe yaramazki...
Oysa ki başimiza gelen her olayin yaşadiklarimizin umduklarimizin ve sonunda bulduklarimizin tek ve yegane sebebi yüce rabbim yalnica...
Bunu böyle bilmek düşünmek inan hiçbir terapinin yapamadiğini yapacaktir göreceksin...
Tedavi sırasında bence en önemli şey moral
ümitsizliğe sakın kapılmayın,
her tedavim sırasında bunda başaracağız diye gittik,
eğer çok bunaldın ise tedavi başlamadan önce tedbirini almalısın,
Allahtan umut kesilmez, bir gün gelecektir İnşallah o beklenen bebekler ve İnşallah o gün çok yakındır sizin ve herkes içina.s.
bende 3 kere denedim şimdi yeni başladım tedaviye ama senin gibi hissediyorum yardım almam lazım ama bi türlü olmuyo içine kapanık oldugum için dr a anlatmam her halde sorunlarımı ne yapcamı bilmiyorum bu tedavide işe yaramicak diye korkuyorum
canım bak ben bir kıtaba başladım bana yardımcı oluyorrr istersen sende dene bişii kaybetmezsin (Secret) herşeyın çekım yasasıyla senın istediğin gibi olduğuna inandırıyor senı mıgroslarda bile var canım allak ikimizinde yardımcısı olsun en azından olmıcak düşüncenı kafandan atmana yardımcı olur gerisi allah a kalmış dua edicez.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?