- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.274
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bende ya .kadın bilmiyor bence daha faZla dayanamicam .ben gidicem diyicem beraber götürelimÇok çok çok üzüldüm...
Bencede öyle kadın bilmediği için kendisinin yada bir başkasının uğursuz olduğunu düşünüyor sanırım ben öyle anladımÇocuklarda tedavisi olan, uygun diyetle düzelen türden genetik geçişli bir metabolik hastalık olabilir. Alın hayrına çocuk acile götürün.
Evet beraber götürelim demeniz lazım, geç kalmayin vicdani yukunu kaldiramazsinizKizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Doğulular .bende doguluyim ama .şimdi Türkçe bilmeyen insan yok neredeyse .kadın Türkçe anlıyor ama konuşamıyor .bende pat küt biraz anlıyorum dediklerinden .Allah allah bu insanlar nerde yasiyor ya? Yaziktir yavruya neyi var acaba?yoklayin nolursunuz benim bile aklim kaldi. Kimler cocuk buyutuyor ya
Ya öyle demeyin nolur kadın okadar korkuyorki . okadar titriyorki kizinin üstüne.geride kalmışlar bilmiyorlar sadeceTabii ki teklif edin, hatta goturmezlerse polis çağırın. Gorumcesi doğru söylemiş, anne babasının cahilliğinden, pasifliginden ölmüş bebekleri
Kardes dil bilmese nolur cocugu goturseler hayrina bakarlar neyi var diye gunahtir ya. E dil de ogrensin. Dogu'da Turkce konusulmuyor muymus?Doğulular .bende doguluyim ama .şimdi Türkçe bilmeyen insan yok neredeyse .kadın Türkçe anlıyor ama konuşamıyor .bende pat küt biraz anlıyorum dediklerinden .
bebek yapmada geride kalsalar keske, herseyde geride kalirlar da, bakamayacaklarini doğurmaya geri kalmazlar. Yazik günah...Ya öyle demeyin nolur kadın okadar korkuyorki . okadar titriyorki kizinin üstüne.geride kalmışlar bilmiyorlar sadece
Hasta bebeği hastaneye götürmek bilinmeyecek bir şey mi? Daha da kayıp yaşamış, hiç mi düşünmemiş,tartmamiş içinden 'acaba yine olursa ne yapmak lazım?' diye.Ya öyle demeyin nolur kadın okadar korkuyorki . okadar titriyorki kizinin üstüne.geride kalmışlar bilmiyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?