5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar cahil insan var mı ya size gelene kadar bu kadının kocası annesi akrabası yok mu akıl verecek hastaneye götürecek.. ev sahibiyse varlıklı da demek ki hem sağlık ocakları zorunlu her ay çağırıyor rutin aşı falan bişey varsa onlar bile yönlendirir.6 7 aylık bebe mama süt beslenir zaten hani besleyemeyecek birşey yok kaldı ki obkadar bebeğini kaybeden kadına dr lar araştırma ister niye hastalanıp ölüyor diye kayıt altına alınıyor bunlar enteresan

Destek olabiliyorsanız götürün bir kan tahlili yapilsın. Arkadaşın dediği gibi genetik bir rahatsızlığı olabilir.

hayir hayirrr hic böyle birsey değil, 5 yavrum ölmüşse 6. Sini doğurmam, isterse tas devrinde yasasin yine doğrulmaz. Kocasimi istiyor? Evlatlarim için adamdan kacarim yine o ortama cocuk doğurmam....

Söz konusu kadın doğuda deniliyor ve türkçe bile bilmiyormuş.
Yani çok fazla şey söylemek istemiyorum ama batıdan bakınca anormal geliyor belki.
Daha gecen gün 83 yaşındaki büyükanneleri kovidden öldü diye hastaneyi birbirine katan bir zihniyet, Hasta bebeği hastaneye götürmeyi akledebilir mi?
İnşallah bebeğe birşey olmaz ama olursa konu sahibini bile suçlayabilirler.

Son düzenleme:
hayir hayirrr hic böyle birsey değil, 5 yavrum ölmüşse 6. Sini doğurmam, isterse tas devrinde yasasin yine doğrulmaz. Kocasimi istiyor? Evlatlarim için adamdan kacarim yine o ortama cocuk doğurmam....
Tepkinizde çok haklısınız. Ben de normal bir durumda çıldırırım. Fakat burada anormal bir durum var. Belli ki kadında bir anormallik var. Bir değil iki değil tam beş bebek kaybetmiş bunların hamileliği doğumu kaybı ve defin işlemleri. Hepsi ayrı ayrı süreçler. Etrafındaki kişi ve kişiler buna göz yutmuş örtbas etmişler.
Belki de kadın diğerlerini hastanede bile dogurmadi belki de normal olmayan yollarla defnedildiler. Buradan anlayabiliriz kadının normal olmadığını.
Koca ve akrabalar çok büyük suçlular. Belki de konu sahibinin çok başı ağrıyacak bu konudan.

yani aklima bilerek bile yaptıkları geliyor, kendi zihniyetlerine göre erkek istiyorlarsa kızlara zararmi veriyorlar nedir bu bile geliyor aklima. Gercekten cok üzüldüm...

ben mi iyi niyetli degilim bilmiyorum ama 5 tane cocugun olmesi hic normal degil.

genetik hastalik olsa bile hepsine mi gecmis hic mi fire vermemis yani.

haberlerde ispirto icirildigi icin olen cocuk gormustum buyu muyu bahanesiyle.

boyle cahil insanlardan hersey beklenir.
o kiza iyilik yapmak istiyorsaniz sosyal hizmetlere haber verin.

Lutfen ilgilenin o cocukla bilgi verin ((

Çok ilginçsin Karpuz, buraya açtığın konulara bakıyorum da, çevrende neredeyse düzgün-normal bir insan yok.
Koca koca insanlar sevişip tavşan gibi üremeye bu kadar meraklılar madem, bi zahmet o çocukları hayatta tutmayı da becerebilsinler. 5 kız çocuğun ölmesi ne demek? Bir değil iki değil üç değil... Bebek, insan yavrusu bu. Genetik bir şey mi var, kız bebekleri aile içinde böyle yok etme yöntemleri mi var nedir? Ev doğumu mu hepsi? Allah bilir nüfus kağıtları da yoktur. Hastane bilmeyen insan, nüfus müdürlüğü mü bilir?

Hiç mi ömürlerinde hastane görmemişler? Bir acil servise kucağında bebekle gelip elle işaret edip alnını bile tuttursan, o bebeğin ateşi olduğu bilinir. Suratından sen hasta olduğunu anlamışsın ya, hastaneye o bebekle girse gösterse doktorlar mı anlamayacak? Geçiniz bu dil bilmez işini, bu kadar da beyinsiz olunmaz. Öyle bir yazmışsın ki sanki okyanusun ortasındaki ıssız adada yaşanıyor olaylar.

Tiksindim ya konudan tiksindim.

yani aklima bilerek bile yaptıkları geliyor, kendi zihniyetlerine göre erkek istiyorlarsa kızlara zararmi veriyorlar nedir bu bile geliyor aklima. Gercekten cok üzüldüm...
Konuyu okurken öyle dehşete düştüm ki koz çocuğu ayrıntısını kaçırmışım. Dediğiniz gibi olabilir. Pek mümkün. Hatta anneden gizli bir şey yapıyor olabilirler zavallı hastalıktan oldu saniyordur.

değil 6 ,2.yi bile yapmam ya ona da bi şey olursa diye

bence de bebeğe bi şey olsa onu bile suçlayabilir bu zihniyet yardım edip hızla uzaklaşın bence
normal değilse zaten hiç doğurmamalı
işte doğurmakla bitmiyor bakamıyorlar bile
hiç mi çevrelerinde aklı başında insan yok bu nedir
bu devirde de o kadar kör cahil insan kaldığını sanmıyorum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…