- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Gelişmelerden haberdar et nolursunKızlar söyledim ablaya hazırlanıyor .gidiriyoruz simdi
Nesi varmış bize söylersiniz doktor gorunceKızlar söyledim ablaya hazırlanıyor .gidiriyoruz simdi
Destek olabiliyorsanız götürün bir kan tahlili yapilsın. Arkadaşın dediği gibi genetik bir rahatsızlığı olabilir.Kizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
hayir hayirrr hic böyle birsey değil, 5 yavrum ölmüşse 6. Sini doğurmam, isterse tas devrinde yasasin yine doğrulmaz. Kocasimi istiyor? Evlatlarim için adamdan kacarim yine o ortama cocuk doğurmam....Burda kadını suçlayacak kızacak elestirecek bir şey yok. Hayat her yerde büyük sehirlerdeki gibi güllük gülistanlık değil. Hala günümüzde nüfusa kayıtlı olmayan okutulmayan kızlarımız var. Beş çocuğu olmuş kadının burnunu dışarı cikaramiyor belli ki. Onun sizlerle aynı seviye düşünce ve karar mekanizması yok malesef. Burda bu zavallı anneyi eleştirmek yerine. Ona ses olan konu sahibine teşekkür eder ve neler yapılabilir bunu tartışalım.
Sizin durumunuz nedir bilemiyorum ama siz on ayak olup bir acile görürseniz yada 183 arayıp durumu anlatıp yardım talep etseniz.
Tepkinizde çok haklısınız. Ben de normal bir durumda çıldırırım. Fakat burada anormal bir durum var. Belli ki kadında bir anormallik var. Bir değil iki değil tam beş bebek kaybetmiş bunların hamileliği doğumu kaybı ve defin işlemleri. Hepsi ayrı ayrı süreçler. Etrafındaki kişi ve kişiler buna göz yutmuş örtbas etmişler.hayir hayirrr hic böyle birsey değil, 5 yavrum ölmüşse 6. Sini doğurmam, isterse tas devrinde yasasin yine doğrulmaz. Kocasimi istiyor? Evlatlarim için adamdan kacarim yine o ortama cocuk doğurmam....
yani aklima bilerek bile yaptıkları geliyor, kendi zihniyetlerine göre erkek istiyorlarsa kızlara zararmi veriyorlar nedir bu bile geliyor aklima. Gercekten cok üzüldüm...Tepkinizde çok haklısınız. Ben de normal bir durumda çıldırırım. Fakat burada anormal bir durum var. Belli ki kadında bir anormallik var. Bir değil iki değil tam beş bebek kaybetmiş bunların hamileliği doğumu kaybı ve defin işlemleri. Hepsi ayrı ayrı süreçler. Etrafındaki kişi ve kişiler buna göz yutmuş örtbas etmişler.
Belki de kadın diğerlerini hastanede bile dogurmadi belki de normal olmayan yollarla defnedildiler. Buradan anlayabiliriz kadının normal olmadığını.
Koca ve akrabalar çok büyük suçlular. Belki de konu sahibinin çok başı ağrıyacak bu konudan.
Allah kahretsin bunu nasıl düşünemedim ...ya bence devlete bildirilmeliBen bu işten şüphelendim 5 tane ölen bebek hepsi kız ve bol bol cehalet! Umarım bilerek bişey yapılmamıştır o bebeklere.
Lutfen ilgilenin o cocukla bilgi verinKizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Konuyu okurken öyle dehşete düştüm ki koz çocuğu ayrıntısını kaçırmışım. Dediğiniz gibi olabilir. Pek mümkün. Hatta anneden gizli bir şey yapıyor olabilirler zavallı hastalıktan oldu saniyordur.yani aklima bilerek bile yaptıkları geliyor, kendi zihniyetlerine göre erkek istiyorlarsa kızlara zararmi veriyorlar nedir bu bile geliyor aklima. Gercekten cok üzüldüm...
değil 6 ,2.yi bile yapmam ya ona da bi şey olursa diyehayir hayirrr hic böyle birsey değil, 5 yavrum ölmüşse 6. Sini doğurmam, isterse tas devrinde yasasin yine doğrulmaz. Kocasimi istiyor? Evlatlarim için adamdan kacarim yine o ortama cocuk doğurmam....
bence de bebeğe bi şey olsa onu bile suçlayabilir bu zihniyet yardım edip hızla uzaklaşın benceSöz konusu kadın doğuda deniliyor ve türkçe bile bilmiyormuş.
Yani çok fazla şey söylemek istemiyorum ama batıdan bakınca anormal geliyor belki.
Daha gecen gün 83 yaşındaki büyükanneleri kovidden öldü diye hastaneyi birbirine katan bir zihniyet, Hasta bebeği hastaneye götürmeyi akledebilir mi?
İnşallah bebeğe birşey olmaz ama olursa konu sahibini bile suçlayabilirler.
normal değilse zaten hiç doğurmamalıTepkinizde çok haklısınız. Ben de normal bir durumda çıldırırım. Fakat burada anormal bir durum var. Belli ki kadında bir anormallik var. Bir değil iki değil tam beş bebek kaybetmiş bunların hamileliği doğumu kaybı ve defin işlemleri. Hepsi ayrı ayrı süreçler. Etrafındaki kişi ve kişiler buna göz yutmuş örtbas etmişler.
Belki de kadın diğerlerini hastanede bile dogurmadi belki de normal olmayan yollarla defnedildiler. Buradan anlayabiliriz kadının normal olmadığını.
Koca ve akrabalar çok büyük suçlular. Belki de konu sahibinin çok başı ağrıyacak bu konudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?