5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konunuzu “Oğlum Kovuldu” başlığıyla açtınız, sonra verdiğiniz detaylardan anladık ki lanse etmeye çalıştığınız gibi bir şey yok.

Şimdiki başlık ise “5 ölen bebek”. Özellikle çarpıcı başlıklar seçiyorsunuz. İlgi çekmek hoşunuza gidiyor sanırım.

Umarım bu konu tamamen hayal ürünüdür. Adana’da yaşayan bir kadının ne Türkçe bilmediğine inanırım ne de bulaşık makinesi gördüğünde şok olduğuna.

Belki aynı durum o ölen 5 kız için de geçerlidir? Yani onların da genetik bir hastalığı olamaz mı?
Konu sahibi bu bebekle ilgili takipçi olursa belki gerçeği öğrenebilir. Umuyorum ki genetik bir hastalıktır ölüm nedenleri…

Arkadaşım genetik geçişli ölümcül hastalıklar ya ardarda erkeklerde ya da çok nadiren karışık cinsiyette olur o zaman erkek- kız hepsi ölür, ama buradaki gibi erkekler yasarken ardarda 5/5 kız ölümü olması imkansız diyor ve bunu söyleyen genetikçi neyini anlamıyorsunuz?

Konu sahibi konuya apayrı bir giriş yaptı. Sonra hikaye tuhaf yerlere evrildi. Çelişkiler doldu.. Saçmalık.. 5 ölü bebek diye konu açtı, sonra o bebekler önemsiz oldu. Kadın dua ederdi bir tek, oğlunu bekler oldu hastane için. Bulaşık makinaya şaşırdı, evlat klimadan üşüttü.
İnsan en can kan yakınına bu denli kefil olmaz. 15 günde insan karşısındakinin soyadını öğrenemez yahu, bu kadar savunmak şaşırtıcı.

Yanlış ifade ettim falan demeyin allah aşkına. Bilerek isteyerek yazdınız çarpıttınız. Konuyu okuyanın aklında canlanan senaryo ucuz üçüncü sınıf cinci filmleri. Hastane bilmez makine kurutunca abov der çocuk ölüm döşeğinde yatıyor ailenin geçmişi beş ölü kız bebek. E bunları abartarak anlatınca ne diyelim? Geçmiş olsun bebeğe çok iyi yaptın desek yine de sen o detayları daha abartarak anlatırdın çünkü amacın bu ve ulaştın gayet.

Benim en takildigim konu zaten baslik.
Iddia ettifi gibi mesele sadece onceden evlat kaybetmiş ama dil bilmedigi icin tek basina hasta cocugunu goturemeyen anne olsa elli tane alternatif baslik var. Ama yok. Dannn diye 5 ölen bebek!
Tabii ki dikkat de cekecek tepki de cekecek. Konunun ölen bebeklerle de direkt bir alakasi yok ayrica.

Komsunun hasta cocugu
Komsunun cocugu hasta ne yapayim
Hastaneye gotursem mi
Sizce yardimci olmali miyim

Demek dururken
Beş ölen bebek

Sonra "yaa ne uzattiniz ölen bebekleri"

Simdi kesin acikladim yaaa der.

Ben tüm mesajları okumadım hanımefendi, konu sahibinin mesajına yorum yaptım sadece. Okudunuz mu diye sorsanız bu yorumu yapmazdınız belki, hep böyle fevri misiniz?

“Neyini anlamıyorsunuz” kadar da itici bir söylem yok, anlamıyorsam anlamıyorum, hayat amacınız bana bunu anlatmak mı? Neyin yarışını yapıyorsunuz ki? Yap yorumunu geç, yok illa herkesi ikna edeceksiniz, vallahi normal değilsiniz.

Çok mu sert geldi ya kusura bakma bacım, karpuz ve avanesi delirtti beni , normalde böyle fevri değilim valla bak sana denk geldi, hakkını helal et

Konuya uygun bir başlık tercih etseydi bu kadar dikkat çekmeyecekti, bilinçli bir şekilde yaptığı aşikar.

youtube da hadi izlenme başına para veriyorlar ama
Kk da neden yapıyorsunuz bunu?
konu hit olunca para mı veriyorlar itiraf edin
Ben de ona göre konu uydurayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…