5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya anne var anne var.
Daha bu sene kendi cocuguna camasir suyu enjekte ederek hastane hastane dolasmiyor muydu bir kadin.
Bunlari saglam sorgulamalari gerek.
O cocugu da ellerinden alsinlar

Gerekirse ambulans çağırın , durumu anlatın ilgilenirler

Doğuda "bazı" insanlar kadın ve devlet düşmanı oldukları için hastanede doğum yaptırmıyorlar. Aşı olmuyorlar. Devlet kısırlaştırırmış :) Muhtemelen kadın evde doğurdu. Evde öldüler. Bahçelerine gömdüler. Kayıt yok delil yok. Dikkat edin de iyilik yapayım derken başınıza bela almayın. Yerinizde olsam polisi arar ihbarda bulunurdum.

Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı

Bence de ortadaki durum sıkıntılı.
5 çocuk ölmüşse ilk düşünülen sebep genetik. Yalnız buradaki ölen bebeklerin kız olması işi karıştırıyor.

Hastalıklı gen çekinik olsa çıkma oranı yüzde 25.
X kromozomuna bağlı olsa erkek bebekte hastalık yüzde 50 net oluşur, kızlarda ise illa anne gibi sağlam bir bebek çıkması lazım. 5te beş oran çok yüksek.
İmkansız mı, asla değil daha uçuk oranların da gerçek olduğu görüldü.

Peki kasıtlı mı? Zannetmiyorum.
Mesela kullandıkları kaplar/ilaçlar/giysiler vb. zehirli olabilir, anneden bebeğe geçer. Mesela böcek ilacı ciltten emiliyor. Annede kronik hastalık vardır çocuğa sütten geçiyordur, metabolik rahatsızlık vardır vb.

Şurası net ki önlem alınmazsa altıncı çocuk da ölecek, erkek çocuk gelse o da gidecek büyük ihtimalle. Kız çocuk diye eş ailesi umursamamış yazıklar olsun, devletin bu kadar imkanı var, yeşil karttan tut yardımlara kadar.

Dil bilmiyorum diye birşey olmaz, vatandaşımız sağolsun yabancı birini gördü mü Edirneden Hakkariye kadar eliyle götürüyor, o hastanede illa dil bilen birini bulurlar.

Konu sahibi büyük hizmet yapıyor inşallah güzel sonuçlanır.

Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı

Alla alla bak sen, klima gibi bi teknoloji mi varmış evde? Taşları birbirine sürterek ateş yakıyorlar sanmıştım!!

Elinize sağlık.

Bu konudaki son yorumum:

O kız çocuklarına nasıl davranıldı ise, erkek evlatlar da onun aynası olsun. Üzerlerinde titrendiyse o da titresin, eziyet edildiyse kıymet bilmesinler. Eksik hatta hatalı bilgi vermiş olabilirsiniz, o insanları birebir tanımadan asla kesin yorum yapmam, sadece adaleti diliyorum.

Normalde sizinle hep farklı düşünürüz. Ama bu konuda ben de işkillendim. Doğuda Sağlıktayım her milletten insan geliyor. Sıfır türkçe bilen suriyeli kadın işaretlerle ve elindeki kağıt ile güvenlikten yardım istedi. Bu işin içinde başka bişey var

Erkek çocukları varmış ve onlar yasiyorlarmis

Aynı aileden 5 kız çocuğunun ölme ihtimali çok düşük bir olasılıktır.Ben çok kıllandım birşey yapıyor olmasınlar.

Kesinlikle teklif edin hatta emir vali yapın

Arkadaşlar çoğunuz bişi yapıyor olmasınlar yazmissinz.ama imkanı yok .kıza nekadar düşkün olduklarini ben biliyorum .babası annesi erkek kardeşleri ödleri kopuyor bişi olursa diye.hem bunun polisi doktoru herşeyi var .öyle bişi olsa çıkardı ortaya

Ödleri kopsa senden önce 50 kere onlar götürürdü hastaneye, madem o kadar düşkünler sana mı kaldı çocuğu Dr. A götürmek karpuz. Sen ya gördüğünü anlamıyorsun ya da çok iyiniyetlisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…