- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya anne var anne var.Konuyu okurken öyle dehşete düştüm ki koz çocuğu ayrıntısını kaçırmışım. Dediğiniz gibi olabilir. Pek mümkün. Hatta anneden gizli bir şey yapıyor olabilirler zavallı hastalıktan oldu saniyordur.
Allah kahretsin bunu nasıl düşünemedim ...ya bence devlete bildirilmeli
Gerekirse ambulans çağırın , durumu anlatın ilgilenirlerKizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Güzel haberler bekliyorzBen gidiyorum arkadaşlar haber veririm
Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdıben mi iyi niyetli degilim bilmiyorum ama 5 tane cocugun olmesi hic normal degil.
genetik hastalik olsa bile hepsine mi gecmis hic mi fire vermemis yani.
haberlerde ispirto icirildigi icin olen cocuk gormustum buyu muyu bahanesiyle.
boyle cahil insanlardan hersey beklenir.
o kiza iyilik yapmak istiyorsaniz sosyal hizmetlere haber verin.
Ben bu işten şüphelendim 5 tane ölen bebek hepsi kız ve bol bol cehalet! Umarım bilerek bişey yapılmamıştır o bebeklere.
aman oglanlarina iyi baksinlar pipisi mipisi dusmesinOğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı
Tepkinizde çok haklısınız. Ben de normal bir durumda çıldırırım. Fakat burada anormal bir durum var. Belli ki kadında bir anormallik var. Bir değil iki değil tam beş bebek kaybetmiş bunların hamileliği doğumu kaybı ve defin işlemleri. Hepsi ayrı ayrı süreçler. Etrafındaki kişi ve kişiler buna göz yutmuş örtbas etmişler.
Belki de kadın diğerlerini hastanede bile dogurmadi belki de normal olmayan yollarla defnedildiler. Buradan anlayabiliriz kadının normal olmadığını.
Koca ve akrabalar çok büyük suçlular. Belki de konu sahibinin çok başı ağrıyacak bu konudan.
Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı
Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı
OGLANLAR var yani birden cok?Oğlan cocuklarida var onlar yaşıyor.simdimi kız çocuğu 3 yaşında .şuan eve dönüyoruz .kız üsütmüs klima karsindaa..doktor şurup yazdı
Normalde sizinle hep farklı düşünürüz. Ama bu konuda ben de işkillendim. Doğuda Sağlıktayım her milletten insan geliyor. Sıfır türkçe bilen suriyeli kadın işaretlerle ve elindeki kağıt ile güvenlikten yardım istedi. Bu işin içinde başka bişey varHasta bebeği hastaneye götürmek bilinmeyecek bir şey mi? Daha da kayıp yaşamış, hiç mi düşünmemiş,tartmamiş içinden 'acaba yine olursa ne yapmak lazım?' diye.
Acaba kadının korkmasınin nedeni bebeklerden birinin 'nasilsa kız' diye ölümüne göz yummasi olabilir mi?? Çünkü akli melekesi olan insan yol bilmesin,iz bilmesin , hiç yoktan alır kucağına alakasız bir hastaneye götürür,yardım etsinler diye . Dil bilmeyen iz bilmeyen nice mülteci yaşıyor ülkede, devlet hastanelerine gdiip bir şekilde derdini anlatiyorlar el yordamıyla. Bu kadınınki saflik,cahillik falan değil bence. Kötü niyet.
Yerinde olsam eğer doktora goturme konusunda ayak diretirlerse, götürmedigini ogrenirsen polisi ara. O bebek hala yaşıyor, vallahi vebali senin de boynuna olur, gerekeni yapmadığın icin
Erkek çocukları varmış ve onlar yasiyorlarmisBence de ortadaki durum sıkıntılı.
5 çocuk ölmüşse ilk düşünülen sebep genetik. Yalnız buradaki ölen bebeklerin kız olması işi karıştırıyor.
Hastalıklı gen çekinik olsa çıkma oranı yüzde 25.
X kromozomuna bağlı olsa erkek bebekte hastalık yüzde 50 net oluşur, kızlarda ise illa anne gibi sağlam bir bebek çıkması lazım. 5te beş oran çok yüksek.
İmkansız mı, asla değil daha uçuk oranların da gerçek olduğu görüldü.
Peki kasıtlı mı? Zannetmiyorum.
Mesela kullandıkları kaplar/ilaçlar/giysiler vb. zehirli olabilir, anneden bebeğe geçer. Mesela böcek ilacı ciltten emiliyor. Annede kronik hastalık vardır çocuğa sütten geçiyordur, metabolik rahatsızlık vardır vb.
Şurası net ki önlem alınmazsa altıncı çocuk da ölecek, erkek çocuk gelse o da gidecek büyük ihtimalle. Kız çocuk diye eş ailesi umursamamış yazıklar olsun, devletin bu kadar imkanı var, yeşil karttan tut yardımlara kadar.
Dil bilmiyorum diye birşey olmaz, vatandaşımız sağolsun yabancı birini gördü mü Edirneden Hakkariye kadar eliyle götürüyor, o hastanede illa dil bilen birini bulurlar.
Konu sahibi büyük hizmet yapıyor inşallah güzel sonuçlanır.
Aynı aileden 5 kız çocuğunun ölme ihtimali çok düşük bir olasılıktır.Ben çok kıllandım birşey yapıyor olmasınlar.Kizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Kesinlikle teklif edin hatta emir vali yapınKizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Ödleri kopsa senden önce 50 kere onlar götürürdü hastaneye, madem o kadar düşkünler sana mı kaldı çocuğu Dr. A götürmek karpuz. Sen ya gördüğünü anlamıyorsun ya da çok iyiniyetlisinArkadaşlar çoğunuz bişi yapıyor olmasınlar yazmissinz.ama imkanı yok .kıza nekadar düşkün olduklarini ben biliyorum .babası annesi erkek kardeşleri ödleri kopuyor bişi olursa diye.hem bunun polisi doktoru herşeyi var .öyle bişi olsa çıkardı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?