- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.288
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Çok üstüme gelinmedimi sence .kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ama bu kimseye ( dengesizmisin) diye hakaret etme hakkını vermiyorKarpuz belki başka insanlar dikkatli okumuyodur, seni ciddiye alıp okuyanlar da deliriyor sonunda kaçıyor zaten
Mutlaka gelmistir yani soyle bir durum var cocuklarin asi zamani geldiginde gecikirse aile hekimligi arardi aşı için Vs.bilmiyoruz oralari. Kizlarin hepsi 5-6 aylikken ölmüş konu sahibinin anlattığına göre. Baska da bir bilgisi yok.
Bende bunu diyorum işte .adana gibi koca şehirde birdeMutlaka gelmistir yani soyle bir durum var cocuklarin asi zamani geldiginde gecikirse aile hekimligi arardi aşı için Vs.
Muhtarin bilgi vermesi gerekirdi eger koyde evde oldulerse yani birileri mutlaka gerekli yollara basvururdu.
Buyuk sehirlerde zaten mumkun degil kafana gore goturup cocugum oldu gomelim demek.
Owww sokak ağzı hiç şaşırmadım. Konularını daha önceden bilen arkadaşlar haklıymış. Cidden problemlerin var. Seviyene elbette dusmiycem. Yazık çok yazık. Oradaki kızım tabirini algiladigin kapasite belli. Bir de tüm yazdıklarım arasından bu kelimeyi secmen...Hopp kendine gel bana böyle kizimli falan konuşamazsin.bn yorumlarda yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ben kendimi açıklamaya çalışırken benim yıpranan sinirim n'olacak
Lütfen konu başlığına bakar mısın? Sen de böyle düşünmemizi istedin ki o başlığı attın oraya. Keriz silkelemek amaçlı yazılmış düpedüz.Boşver canım herkes kendine yakışanı yapar.cocugun üsutmesi ailenin katil olmasına kadar geldi daha ne diyim
Bu da yeni moda. Hedef belirleyip her konuda o kişiye kötü yorum yapıyormuş gibi davranıyor. Konu sahipleri biz sizi takip etmiyoruzSana karşı bi hissim yok ben burda tartıştıgım insanlarla bile yazışıyorum senden neden özellikle hoşlanmıyayım
Yanlış değil tutarsızsin, bı dediğin bı dediğini tutmuyor, iyi kızsın, yalancı değilsin bence ama dikkat çekmek için olayları abartıyor veya çarpitiyorsunÇok üstüme gelinmedimi sence .kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ama bu kimseye ( dengesizmisin) diye hakaret etme hakkını vermiyor
Ya Allah belami versin olaylarin buraya gelicegini bilmiyordum .bende etkilendim bu konudan kadinada bebeklerede üzüldüm .kimseyi keriz yerine koyma gibi bı niyetim de yok daha ne diiyim ben yaLütfen konu başlığına bakar mısın? Sen de böyle düşünmemizi istedin ki o başlığı attın oraya. Keriz silkelemek amaçlı yazılmış düpedüz.
bn yorumlarda yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ben kendimi açıklamaya çalışırken benim yıpranan sinirim n'olacak
Evet edemiyorum . söyledim zaten .ifade etmeye çalışıyorum anlaşılmıyorum .baksa insanlar saolsun yerime ifade etmeye çalışıyorlar ama kimse onlarida anlamıyor .sanırım herkes işine geldiği gibi anlıyorTatlım, Lise son da dahil Türkçe, Edebiyat, Kompozisyon, Dil Bilgisi; 5 üzerinden 5 nottan başka rakam görmemiş ve şifreli cine5 yayınlarını 1 seneden fazla kısık gözle dekodersiz izlemiş biri olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ki kendini, yaşananları vb. ifade edemiyorsun. Maalesef.
Bir daha dogru duzgun yazın o zaman. Burads herkesin yuregini agzina getirdiniz. Ya dikkat cekmeye calisiyorsunuz ya da bayagı alıksınız. Halk egitimde Turkce kurslari oluyor gidin bir ara.Ya Allah belami versin olaylarin buraya gelicegini bilmiyordum .bende etkilendim bu konudan kadinada bebeklerede üzüldüm .kimseyi keriz yerine koyma gibi bı niyetim de yok daha ne diiyim ben ya
Konu düzeltmek yasak diye biliyorum .alık ne buarada insallah kotu bişi değildirBir daha dogru duzgun yazın o zaman. Burads herkesin yuregini agzina getirdiniz. Ya dikkat cekmeye calisiyorsunuz ya da bayagı alıksınız. Halk egitimde Turkce kurslari oluyor gidin bir ara.
Evet edemiyorum . söyledim zaten .ifade etmeye çalışıyorum anlaşılmıyorum .baksa insanlar saolsun yerime ifade etmeye çalışıyorlar ama kimse onlarida anlamıyor .sanırım herkes işine geldiği gibi anlıyor
İnsanlar kendi çocuklarına öyle şeyler yapıyorlar ki duysanız bayılırsınız herhalde. Biraz ülke gerçeklerine gözünüzü açın.Sonuna kadar katılıyorum sana nasıl bir düşünce tarzı ya insan kendi çocuğuna yapabilirmi kasten Allah akıl fikir versin kötü yorum yapanlara gerçekten
Ekleme yasak değilKonu düzeltmek yasak diye biliyorum .alık ne buarada insallah kotu bişi değildir
İnsanlar hadlerini asmadigi sürece elbette dinlerimŞöyle mi denesek bi de karpuzcum:
Şimdi kendini savunma ve atak modundan çıkıp, sadece karşındakiler sana ne diyor biraz açık akılla bi dinlesen.
Kesinlikle hiçbir cümleleri karşısında, savunma-kendini açıklama cümleni düşünmeden, sadece dinlesen bi.
Emin oldum artık kesin öylesiniz.Konu düzeltmek yasak diye biliyorum .alık ne buarada insallah kotu bişi değildir
alık1Emin oldum artık kesin öylesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?