5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu sana niye sarayım anlamadım ki konularını sen oku bak hep normal konularda biz sana sariyoruz öyle mi
Ben ne anlattığımi biliyorum ya bikerecik olsunda tmaam bu konuda haklısın dediğinizi görmedim.surekli eleştirdiniz .hadi desem hakliydiniz yorumdaki başka insanlar böyle yapmadı bitek siz yapdıniz . oyuzden bilerek bunu yaptığınızi düşünüyorum

Piraye biraz daha ölüm dersen valalhi sen bana sebeb olacaksın.ozamanda sana katil derler . gercekten sinirlerimbozuldi daha fazla olum duymak istemiyorum .ha böyle ha şöyle .duymak istemiyorum
5 ölen bebek diye konu açıp hepimizin zayıf damarına basıp sinirlerimizi ziplattin. Şimdi de millete cemkiriyorsun. Kızım bir denge problemin mi var senin. Ya da algılama sorunun mu var.
Konu sahibi sensin tüm bunları sen yazdin. Yoksa biz nerden bilelim ölen beş kız çocuğunu.
Halen ortada acı bir gerçek var bir ailede beş kız bebeği oldu. Ve hiç arastirilmadi.
Sen gerçekten yardım konusunda samimi olsan bugün o gittiğiniz doktora bu gerçeği bir çırpıda söylerdin.
Benim hala içim yanıyor o beş kız çocuğuna.

Derdi yardım almak değil ki sansasyon yaratmak. Ölen beş bebek diye konu başlığı atmış. Konu sahibinin canı sıkılıyor bence. Önce hep beraber gömelim istiyor komşu kadını sonra o gelip o yok ama öyle değil onlar melek melek diyor. Bi tuhaf konu.

Hopp kendine gel bana böyle kizimli falan konuşamazsin.bn yorumlarda yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ben kendimi açıklamaya çalışırken benim yıpranan sinirim n'olacak

Konu arasinda konuyu değiştirecek ara bilgiler veriyor sagolsun. Konunun basiyla sonu farkli oluyor.
Diğer cocuklar neden ölmüş acaba ya
Ailenin bilincsizliginden degildir umarim.
Birde ben dilini bilmedigim bir ulkede yaşasam allah korusun cocugum hastalansa goturur dr un onune koyar gerekirse ilk insan hareketleri yapar yinede anlatirim derdimi bekleyemem oyle dil bilmiyorum diye.

Karpuz belki başka insanlar dikkatli okumuyodur, seni ciddiye alıp okuyanlar da deliriyor sonunda kaçıyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…