5. revizyon?

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnmm..
bu doktorlara bu belgeyi nsl veriyorlar anlamıyorum.kaç kes amlyt olmuşsun yasık günahh hem canına hem pskolojine.. forumda bi çok iyi doktor var cnmm biras araştırısan dogru karar verebLirsnn..

Kızlar ben kendisine burun içiyle ilgili perforasyon olduğunu zaten maillimde yazmıştım..Perforasyon internetten bakabilirsiniz olabilecek en kötü şeylerin başında geliyor..Septumum da 1cmden büyük delik vardı bu dışardan bile gözüküyordu..Ve literatürde bunun kapanma şansı %50dir..Hatta çoğu doktor kapatamam dedi açık açık...Ben Barış beye attığım mailde detaylı anlattım bunları...O dış görünüşle ilgili bir cümle bir cevap yazmış..Şimdi siz kalkıp bilmem kaç km neden muayene olmak için ona gidersinizki, telefonumda yazılıydı..Ama dönüş yapmadı..Bütün bunları ve fotoğrafları eklerseniz ki bariz belli ne olduğu görmesine bile gerek yok, o kadar senelik doktorun durumun vehametini anlayabilmesi için...Emre bey ise (aynı maili ona da yolladım) direk arayıp beni yapabilecekleri konusunda aydınlattı..Ben o telefon görüşmesinden sonra müthiş rahatladım ve bir ay sonra hemen yanına gittim..Ben bu burunu kime göstersem ya da mail atsam negatif sonuç aldım arkadaşlar..Bir Emre bey taşın altına elini soktu..Risk aldı ve beni kapısından çevirmedi...Yapabileceklerimizi gelin görün dedi ve hiç üzülmeyin...Siz olsaydınız hangisiyle görüşmeye istekli olurdunuz...Ayrıca pek çok doktor hasta seçer..Seçmelidir de yapamayacağı bir ameliyatın riskini niye alsın..Adam gelin ben bunu yaparım dedi ve yaptı..Sonuçlarda ortada..Zorluk derecesi ise benim pek çok doktor kapsından geri çevrilmemle doğru orantılıdır diyeyim ve ekleyeyim..Emre bey bugüne kadar gördüğüm bütün deformasyonlara sahipti burnunuz diyor ve hala bu kadar kötüsü gelmemiş..

Not: yağ enjektesi benim gibi ince derili dersi ipek kadar inecelen hastalara uygulanmaması gereken uygulansada hiç bir işe yaramayacak bir prosedürmüş bu arada..Doktorların beni ameliyat etmek istememesinin sebebi de zaten ince derim ve perforasyonun kapanmasının oldukça güç olması..Burada önemli olan doktorun olaya nasıl müdahale edeceğini başından belirlemesi..

Son düzenleme:
Doktorlardan memnun olan ya da olmayan hep çıkacaktır. Bazı arkadaşlar ...... isimli doktorları tavsiye etmiyorum diyebilirler ama nihayetinde araştırıp karar verecek olan bizleriz. Herşey yazılsın ki ki biz de okuyup öğrenelim, eğrisiyle doğrusuyla karar verebilelim. Saygı sınırlarını aşmadan herkes fikrini söylemeli. Hepimiz kendimizce haklıyız, hepimiz yaşadıklarımızı yazıyoruz buraya. İyisiyle kötüsüyle burada herşeyi okumak hakkımız. İyi deneyimler yazılsın kötü deneyimler de yazılsın ki bilelim dediğim gibi eğrisiyle doğrusuyla düşünüp karar verebilelim.
Ben de kendi deneyimlerimi yazıyorum. Çeşitli doktorlarla görüştüm, Barış beyle de görüştüm ve kendisinden ameliyat tarihi almıştım ama ameliyat olmadım. İçime sinmedi, görüşme istediğim gibi değildi. Benim çok sorunlu bir burnum var yandan bakınca kemik ufak ama önden felaket kötü bir burun. Alın ve burun arasındaki boşluğu doldurabiliriz diyince doktor, ben bu iş olmayacak dedim. Alın ve burun boşluğumu niye elleteyim ki sorun başka birşeyken? Tamam iyi bir doktor mu evet, çok iyi, çok başarılı bir doktor çok başarılı ameliyatları var resimlerinden de görebilirsiniz. Ama o an aklımızdaki çözümler birbirine uymadı ve ben ameliyat olmak istemedim. Ben git derim başkası gitme der bunlar hiç önemli değil, önemli olan insanın içine sinmesi. Ama jew sana fikir almak açısından mümkün olduğunca çok sayıda doktorla görüş derim.
Benim yurtdışında yaşayan tanıdıklarım bile Türkiye'ye ameliyata geliyorlar. Türklerin kemik yapısı bariz burunlar kemikli. O yüzden doktorlar çok sayıda ameliyat yapıyorlar ve deneyim kazanıyorlar. Yurtdışında ise Amerikada özellikle evet iyi doktorlar yetişiyor ama pratik anlamda düşününce burunları sorunlu bir halk değil onlar biliyorsun ve o yüzden doktorlar sayı anlamında bakınca çok az ameliyat yapıyorlar, burunların sorunları dediğim gibi bizim sorun demeyeceğimiz kadar ufak şeyler için. Naçizane fikrim eğer seni çok bunaltan bir durumu yoksa burnunun daha fazla elletmemen, umarım herşey istediğin gibi olur.

Son düzenleme:
Biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi yazıyoruz diyorsunuz gayet güzel ben de gördüklerimi yaşadıklarımı yazıyıyorum mayis31ozlem arkadaşımızın burnu en az cevo kadar zor bir burundu ama barış bey bu burnu gayet başarılı ameliyat etti zira görüşmelerimizde bana bir sürü revizyon hastasını gösterdi birçoğu gayet zordu onları da gayet başarılı ameliyat etmiş.Filanca doktoru tavsiye etmeyebilir ama gerekçesi kulaktandolma değil doğru gerekçeler olmalı,ben de gördüğüm ve yaşadıklarımla hareket ediyorum.Bütün doktorlar çok başarılı herkese iyi araştırmalar ve iyi doktor seçmeler dilerim

ben emre ilhanı revizyonda çok başarılı buluyorum ama zaten jew arkadasımız yanlış okumadıysam 4. revizyonunu emre ilhan'a yaptırmış. jew cnm foto koyma imkanın var mı belki de dusunduğun kadar gerek yoktur 5. revizyona çnk zaten 4 kere burnun işlem görmüş hani düzelttiriim derken daha da bozulmasın??

Biz yaşadıklarımızı yazıyoruz demedim iyi okuyabilirseniz, HEPIMIZ yaşadıklarımızı yazıyoruz, iyi kötü herşey yazılsın dedim. Biz siz ayrımı yok yazdiklarımda. Ve üstüne de ekledim Barış bey'in çok iyi bir doktor olduğunu ama benim burnum konusunda görüşlerimizin farklı olduğunu. Doktorlarımızın hepsi başarılı insanın içine sindikten sonra zaten sorun yok. Ama kulaktan dolma fikirlere inanıp kafasını kullanamayacak insanlar varsa o benim sorunum değil, dediğim gibi iyisini kötüsünü duyacaksın nihayetinde kendin karar vereceksin. Eğer farklı fikirleri duymak istemiyorsanız ve her farklı fikir beyan edene, "hayır öyle değil böyle" yazacaksanız yanlış sayfaya yazıyorsunuz, doktor fanatikleri bölümüne gitmenizi tavsiye ederim. Herkesin işleri gönlüne göre olsun

Son düzenleme:

Farklı fikirleri duymak istemeyen bence sizsiniz ve her farklı fikir beyan edene hayır öyle değil böyle yazanda bence sizsiniz yanlış sayfaya yazanda sizniz bence doktor fanatikleri bölümüne bence siz gitmelisiniz arkadaşınız ve siz kendi görüşünü ispatlamadan belirtti bende ispatlayarak belirttim revizyonda mayis31ozlemin yok olan burnunu yeniden inşaa ettiğini ayrıca görüşmelerimde bana birçok kötü durumdaki revizyon hastanın burnunu nasıl başarılı bir şekilde yaptığını bizzat gösterdi isteyen herkes bizzat gidip görüşüp görebilir ben barış beyi çok beğendiğim kadar emre beyi de çok beğeniyorum ama sizler bu kadar çok emre beyin fanatikliğini yapmayın bence çok yapay görünüyor

Benim bu konuya cevap yazmamın nedeni tamamen ismimin geçmesiyle alakalıdır..Fanatizmle falan da hiç işim olmaz..Ama insanları da yanıltmayalım..Emre beyin yaptığı ve gözle görülen en enkaz halindeki burun benimkisi olduğundan dolayı ve zorluk derecesi az çok tahmin edildiğinden dolayı, "cevoonun burnundan bile zordu" tanımlaması kullanıldı ve kullanılıyor..Adım geçince bende konuya dahil olmalıydım..Madem en zor burunlardan birisi benimdi, madem Barış Çakır bu konuda, revizyon konusunda çok iyiydi, neden benim burnuma sizce dokunmak istemedi ve sonra daha da kötüsünü yeniden inşa etti..Sizce bu biraz acayip değil mi? Ben hiç ona mail göndermemiş olsam belki tamam da..Bütün detayıyla ayrıntısyla ve tüm ümitsizliğimle yazdığım mailie "belki oraya yağ enjektesi yapılabilir, sonra duruma göre ikinci ameliyat yapılabilir" diye bir cevap..Bu kadar..Konunun nasıl sonuçlandırılacağı ile ilgili herhangi bir yol gösterici mana ihtiva ediyor mu sizce..Bence belirsizlikten ibaret ve bu kadar kısa kestirip atması da zaten gelme demek...Şimdi Emre beyin yaptığı en riskli ve sorunsuz başarıya ulaşmış bir ameliyatı işaret ederek ondan bile zordu demek ne kadar hakkaniyetli? Madem daha zorunu yapabiliyor benimkini haydi haydi yapardı..Ama o ince derinin nasıl bertaraf edileceğini bilmeden sonuca ulaşmak imkansızdı..Ayrıca perforasyonu kapatmak ondan belki daha zordu..Bu konuya hiç değinmemişti bile...Bu yüzden de gelin yapabilirim demedikçe ben niye uçağa binip bilmem kaç km yanına gideyim...Ben Emre beye yazdığı mailde ve ondan sonra da telefonda anlattıklarından konuya ne denli hakim olduğunu anlayıp, inandım...Yapabileceklerini tek tek sıralayıp beni sonuca inandırdı..Ve yüz yüze görüşünce de hiç tereddüt etmedim..Mevzu bundan ibaret yani arkadaşlar..

Son düzenleme:
denizdeniz ben Emre bey'le bir kere bile görüşmedim. Görüşsem ne düşündüğümü yazardım. Barış beyle görüştüm ve ne düşündüğümü yazdım. Yazımda Emre beyle ilgili tek bir laf yok. O yüzden kimsenin fanatiği olmadığım bariz, kusura bakmayın. Burnumuzu emanet ediyoruz, kolay bir mesele değil. Ne ispati bekliyorsunuz anlamadım? Görüşümü ispat edememişim. Doktorla görüşmemin videosunu mu görmek istiyorsunuz?? cevoo ile daha tanışmadık bile ama "siz ve arkadaşınız" demişsiniz bizim için, okuduğunuzu anlamadan cevap yazıp komik duruma düşüyorsunuz. Gerçi okuduğunuzdan bile emin değilim. Size bu pozitif enerjinizle hayatta başarılar dilerim.
jew bu arada senin sayfanı meşgul ettik kusura bakma, senin kararın nedir? kimlerle görüştün?

Son düzenleme:
jew son amlytını emre ılhanı oldun ve hala memnun değilsen uzgunum ama 5. 6. 7. bunun sonu gelmez cunku ben emre beye amelyat olup tekara rrevızyon olan gormedım boyle durumlarda daha ıyı bır doktor aramak yerıne fazlasının daha guzel olmasından cok daha kotu olablecegıne kanaat getırmelısın cogu kısı yurt dısından ulkemıxe gelıp amelıyat oluyor zaten sen ırana yada abd ye gıdınce sonuc mukemmel olmayacaktır cunku 3 ten sonrası cok zor operasyonlardır ve hıc bırzaman sahane olmaz sadece cok buyuk kusurlar varsa gıder yada fazlası eklenır umarım en dogru kararı verırısın ama kısaca emre ılhana olup hala doktor arıyorsan pek şansın yok diyebilirm zaten son kapı o bol şanslar

Eğer farklı fikirleri duymak istemiyorsanız ve her farklı fikir beyan edene, "hayır öyle değil böyle" yazacaksanız yanlış sayfaya yazıyorsunuz, doktor fanatikleri bölümüne gitmenizi tavsiye ederim
aysell farklı fikirleri duymak istemiyorsanız ve farklı fikir beyan edene hayır öyle değil böyle yazıyor şeklinde nitelendirmişsin bu çok yanlış bir kere insanlar fikirlerini beyan ettiklerinde bunu çok normal karşılıyorsunuz ama ben fikirimi kandi fikrimi beyan ettiğimde ise beni suçluyorsunuz nerde kaldı sizin adaletiniz üstelikde o fikrini beyan eden kişi yani jew kulaktan dolma fikirlerle konuştu ben ise canlı ispat ettim mayis31ozlemin evet en az cevo kadar zor burnu vardı onu yaptı o kızcağzı hayata döndürdü birde benim kendi canlı gördüğüm revizyon resimleri vardı görüşmerde birçoğu gayet zordu onları da başarıyla yapmış.Sizde mayis31ozleme arkadaşlık teklifi yollayın ve burnunu görün ve sonra konuşun.Kaç gündür size bunu yazıyorum ama görmezdenmi geliyorsunuz bilmiyorum

Cevo canım insanları yanıltmayalım lafı çok yanlış sen yaşadıklarını yazmışsın bende gördüklerimi yazdım ben mayis31ozlemin burnu senin kadar zordu ama barış bey bunu gayet başarılı yaptı demek yanıltmak mı oluyor lütfen adaletli olalım evet belki de barış bey çok yoğundu sana o kadar cevap yazabildi o an belkide bunu bilmiyorum senin içinde septumda 1 cm lik deliği iyi bir kkb cinin daha iyi onarabilceğini düşündü herşey olabilir burnunun düzeldiğine çok sevindim senin mutlu pozlarını görmek çok güzel

Peki canım öyle diyelim öyle olsun...Sende haklısın..Teşekkür ederim bu arada..İnşallah herkes çok mutlu olur..Çok iyi sonuçlar alır..Önemli olan hangi doktora kafanız yattıysa, ikna olduysanız ona ameliyat olmak..Gerisi bir şekilde geliyor sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…