Canım mayis31ozlemin burnu gerçek bir revizyondu ve cevonun burnunda bile kötü ve zor bir burnu vardı,fakat barış bey onun burnunu çok güzel bir şekilde düzeltimiş ve onun burnunu bir prof mahvetmiş kadıncağız tam 8 yıl korkudan ameliyat olmaktan korkmuş ve o burunla yaşamışburnunu barış beye yaptırarak hayata geri dönmüş hatta nikini31mayis ameliyat tarihiolarak koymuş sende arkadaşık teklifi yolla resimlerini gör ve kendisiyle konuş lütfen ayrıca ben barış beyle 3- 4 kere görüştüm kendisi bir sürü revizyon hastasının resmini gösterdi hepside kötüden çok iyi gitmiş hayatla barışmışlar sende bu konuyu merak ediyorsan barış beye mail gönder sana resimlerini göndersin yada görüş o kişilerin kk dan olmaması barış beyin başarısını düşürmez bence çünkü herkes kk dadeğil herkes çoğu da okusa bile yorum yazmıyor resimde koymuyor.Bence sende çok iyi bilmeden doktorları yargılama.Bence barış beyde emre beyde naci beyde boğaziçideki veli beyde,serhat tuncerde,sadullah karunda vs ismini sayamadığım diğer doktorlarda çok iyi.ama kişiler kendileri başkalarının yorumları dan ziyade gördükleri resimler vs herşeyi çok iyi tartıp kendi kararını vermeli
canim herkes kkda degil tabiki ama kk gibi kücük bir yerde bile 3-4 kisi tekrar revizyon oluyorsa demek disarda bu sayi nekadardir.
baris beye ben mail göndermistim uzun süre önce ve cvp hic hos degildi ondan zaten direk ben elemistim onu. ben baris beyi kötülemeyede calismiyorum ama revizyonda basarili oldugunu sanmiyorum.
Canım mayis31ozlemin burnu gerçek bir revizyondu ve cevonun burnunda bile kötü ve zor bir burnu vardı,fakat barış bey onun burnunu çok güzel bir şekilde düzeltimiş ve onun burnunu bir prof mahvetmiş kadıncağız tam 8 yıl korkudan ameliyat olmaktan korkmuş ve o burunla yaşamışburnunu barış beye yaptırarak hayata geri dönmüş hatta nikini31mayis ameliyat tarihiolarak koymuş sende arkadaşık teklifi yolla resimlerini gör ve kendisiyle konuş lütfen ayrıca ben barış beyle 3- 4 kere görüştüm kendisi bir sürü revizyon hastasının resmini gösterdi hepside kötüden çok iyi gitmiş hayatla barışmışlar sende bu konuyu merak ediyorsan barış beye mail gönder sana resimlerini göndersin yada görüş o kişilerin kk dan olmaması barış beyin başarısını düşürmez bence çünkü herkes kk dadeğil herkes çoğu da okusa bile yorum yazmıyor resimde koymuyor.Bence sende çok iyi bilmeden doktorları yargılama.Bence barış beyde emre beyde naci beyde boğaziçideki veli beyde,serhat tuncerde,sadullah karunda vs ismini sayamadığım diğer doktorlarda çok iyi.ama kişiler kendileri başkalarının yorumları dan ziyade gördükleri resimler vs herşeyi çok iyi tartıp kendi kararını vermeli
Canım benim resmen burnum yoktu ve iddia ediyorum böyle zor bir burnun sıklıkla doktorların önüne gelmesi pek olağan değildir..Emre beyin dediği çok ekstrem bir ameliyat olduğu ve gerçekten çok zor olduğu..Ayrıca benim içinde de kocaman bir delik vardı..Onu bie kapattı doktorum..Bununla birlikte ben Barış Çakıra da mail yoluyla resimlerim yolladım ve sorunu anlatıp yazdım..Bir satır bir cevap geldi, deriniz çok ince belki yağ enjeksiyonu yapıldıktan sonra 1 yıl sonra bir ameliyat daha düşünebilir..Başarı şansı çok az...Heralde kolay bir burun olsa gel görüşelim derdi..Emre beye aynı maili attığımda ise hemen telefonla bana geri döndü ve resmen psikloljimi düzeltti, hemen gel dedi..Ve gittim..Sonrası malum...Yani zorluk derecesi öyle dışardan bakılınca pek anlaşılamıyor diycem ama benim resimlerime bakanın daha önce böyle mahvedilen bir burun görmediğini defalarca dile getirildiğine ben şahidim...Gerçekten zordu..Emre bey beni 2 yıl daha belli aralıklarla takip etmek istiyor..Ama 6 ay oldu, hiçbir sıkıntım yok, şükür...
Canım benim resmen burnum yoktu ve iddia ediyorum böyle zor bir burnun sıklıkla doktorların önüne gelmesi pek olağan değildir..Emre beyin dediği çok ekstrem bir ameliyat olduğu ve gerçekten çok zor olduğu..Ayrıca benim içinde de kocaman bir delik vardı..Onu bie kapattı doktorum..Bununla birlikte ben Barış Çakıra da mail yoluyla resimlerim yolladım ve sorunu anlatıp yazdım..Bir satır bir cevap geldi, deriniz çok ince belki yağ enjeksiyonu yapıldıktan sonra 1 yıl sonra bir ameliyat daha düşünebilir..Başarı şansı çok az...Heralde kolay bir burun olsa gel görüşelim derdi..Emre beye aynı maili attığımda ise hemen telefonla bana geri döndü ve resmen psikloljimi düzeltti, hemen gel dedi..Ve gittim..Sonrası malum...Yani zorluk derecesi öyle dışardan bakılınca pek anlaşılamıyor diycem ama benim resimlerime bakanın daha önce böyle mahvedilen bir burun görmediğini defalarca dile getirildiğine ben şahidim...Gerçekten zordu..Emre bey beni 2 yıl daha belli aralıklarla takip etmek istiyor..Ama 6 ay oldu, hiçbir sıkıntım yok, şükür...
bir cok kisi malesef burunu sadece dis görünüsünden dolayi yargiliyor ama aslinda birde bunun ic kismi var ve cogu icten tamamen bozulmus oluyor. icten bozulmus ve nerdeyse hic nefes alamayan bir burunu yine eski haline getirmek hicte kolay degil.
distan düzelsede cogu icten hala bozuk olabiliyor ve böyle sorunlari malesef her doktor gideremiyor.
baris bey cevoonun burun icindeki sorunlari hic düsünmemis bile malesef.sadece yag enjeksionu ile düzeltmek istemis. bundan sonrasini siz düsünün.
nefes alamadiktan sonra güzel burnum olsa ne isime yariyacak. :)
bir cok kisi malesef burunu sadece dis görünüsünden dolayi yargiliyor ama aslinda birde bunun ic kismi var ve cogu icten tamamen bozulmus oluyor. icten bozulmus ve nerdeyse hic nefes alamayan bir burunu yine eski haline getirmek hicte kolay degil.
distan düzelsede cogu icten hala bozuk olabiliyor ve böyle sorunlari malesef her doktor gideremiyor.
baris bey cevoonun burun icindeki sorunlari hic düsünmemis bile malesef.sadece yag enjeksionu ile düzeltmek istemis. bundan sonrasini siz düsünün.
nefes alamadiktan sonra güzel burnum olsa ne isime yariyacak. :)yüzyüze
Cevo barış beye mail yollamış herhalde resimlerini göndermiştir barış beyde tabi ki muayene etmeden tabi ki öncelikle dışgörünüşü hakkında yorum yapmıştır.Tabi ki yapması gereken de zaten buydu,yüzyüze canlı muayene etmeden maille nasıl burnunun içi hakkında konuşacak ,yüzyüze muayeneye etttiğinde zaten burnun içi ve dışı hakında görüş bildiriyor zaten bana yaptığı gibi.Muayene canlı olarak bunu sende çok iyi biliyorsun.
nefes alamadiktan sonra güzel burnum olsa ne isime yariyacak. :)yüzyüze
Cevo barış beye mail yollamış herhalde resimlerini göndermiştir barış beyde tabi ki muayene etmeden tabi ki öncelikle dışgörünüşü hakkında yorum yapmıştır.Tabi ki yapması gereken de zaten buydu,yüzyüze canlı muayene etmeden maille nasıl burnunun içi hakkında konuşacak ,yüzyüze muayeneye etttiğinde zaten burnun içi ve dışı hakında görüş bildiriyor zaten bana yaptığı gibi.Muayene canlı olarak bunu sende çok iyi biliyorsun.
ama canim resimde bile bu burun sadece distan degil ictende bozuk oldugu anlasiliyor. direk yag enjektesi demesi yerine gelin görüselim deseydi ok anlardik. yani böyle bir burunun nasil ici bozuk olmasin ki?.
ama canim resimde bile bu burun sadece distan degil ictende bozuk oldugu anlasiliyor. direk yag enjektesi demesi yerine gelin görüselim deseydi ok anlardik. yani böyle bir burunun nasil ici bozuk olmasin ki?.
Biz kendimiz doktorlarla görüşmek için randevu alırız doktorlar illa gelin görüşelim demezler ayrıca doktorun yeri hastanesi belli görüşmek isteyen görüşür kimse bu konuda davetiye beklemez
Biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi yazıyoruz diyorsunuz gayet güzel ben de gördüklerimi yaşadıklarımı yazıyıyorum mayis31ozlem arkadaşımızın burnu en az cevo kadar zor bir burundu ama barış bey bu burnu gayet başarılı ameliyat etti zira görüşmelerimizde bana bir sürü revizyon hastasını gösterdi birçoğu gayet zordu onları da gayet başarılı ameliyat etmiş.Filanca doktoru tavsiye etmeyebilir ama gerekçesi kulaktandolma değil doğru gerekçeler olmalı,ben de gördüğüm ve yaşadıklarımla hareket ediyorum.Bütün doktorlar çok başarılı herkese iyi araştırmalar ve iyi doktor seçmeler dilerimDoktorlardan memnun olan ya da olmayan hep çıkacaktır. Bazı arkadaşlar ...... isimli doktorları tavsiye etmiyorum diyebilirler ama nihayetinde araştırıp karar verecek olan bizleriz. Herşey yazılsın ki ki biz de okuyup öğrenelim, eğrisiyle doğrusuyla karar verebilelim. Saygı sınırlarını aşmadan herkes fikrini söylemeli. Hepimiz kendimizce haklıyız, hepimiz yaşadıklarımızı yazıyoruz buraya. İyisiyle kötüsüyle burada herşeyi okumak hakkımız. İyi deneyimler yazılsın kötü deneyimler de yazılsın ki bilelim dediğim gibi eğrisiyle doğrusuyla düşünüp karar verebilelim.
Ben de kendi deneyimlerimi yazıyorum. Çeşitli doktorlarla görüştüm, Barış beyle de görüştüm ve kendisinden ameliyat tarihi almıştım ama ameliyat olmadım. İçime sinmedi, görüşme istediğim gibi değildi. Benim çok sorunlu bir burnum var yandan bakınca kemik ufak ama önden felaket kötü bir burun. Alın ve burun arasındaki boşluğu doldurabiliriz diyince doktor, ben bu iş olmayacak dedim. Alın ve burun boşluğumu niye elleteyim ki sorun başka birşeyken? Tamam iyi bir doktor mu evet, çok iyi, çok başarılı bir doktor çok başarılı ameliyatları var resimlerinden de görebilirsiniz. Ama o an aklımızdaki çözümler birbirine uymadı ve ben ameliyat olmak istemedim. Ben git derim başkası gitme der bunlar hiç önemli değil, önemli olan insanın içine sinmesi. Ama jew sana fikir almak açısından mümkün olduğunca çok sayıda doktorla görüş derim.
Benim yurtdışında yaşayan tanıdıklarım bile Türkiye'ye ameliyata geliyorlar. Türklerin kemik yapısı bariz burunlar kemikli. O yüzden doktorlar çok sayıda ameliyat yapıyorlar ve deneyim kazanıyorlar. Yurtdışında ise Amerikada özellikle evet iyi doktorlar yetişiyor ama pratik anlamda düşününce burunları sorunlu bir halk değil onlar biliyorsun ve o yüzden doktorlar sayı anlamında bakınca çok az ameliyat yapıyorlar, burunların sorunları dediğim gibi bizim sorun demeyeceğimiz kadar ufak şeyler için. Naçizane fikrim eğer seni çok bunaltan bir durumu yoksa burnunun daha fazla elletmemen, umarım herşey istediğin gibi olur.
Biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi yazıyoruz diyorsunuz gayet güzel ben de gördüklerimi yaşadıklarımı yazıyıyorum mayis31ozlem arkadaşımızın burnu en az cevo kadar zor bir burundu ama barış bey bu burnu gayet başarılı ameliyat etti zira görüşmelerimizde bana bir sürü revizyon hastasını gösterdi birçoğu gayet zordu onları da gayet başarılı ameliyat etmiş.Filanca doktoru tavsiye etmeyebilir ama gerekçesi kulaktandolma değil doğru gerekçeler olmalı,ben de gördüğüm ve yaşadıklarımla hareket ediyorum.Bütün doktorlar çok başarılı herkese iyi araştırmalar ve iyi doktor seçmeler dilerim
Biz yaşadıklarımızı yazıyoruz demedim iyi okuyabilirseniz, HEPIMIZ yaşadıklarımızı yazıyoruz, iyi kötü herşey yazılsın dedim. Biz siz ayrımı yok yazdiklarımda. Ve üstüne de ekledim Barış bey'in çok iyi bir doktor olduğunu ama benim burnum konusunda görüşlerimizin farklı olduğunu. Doktorlarımızın hepsi başarılı insanın içine sindikten sonra zaten sorun yok. Ama kulaktan dolma fikirlere inanıp kafasını kullanamayacak insanlar varsa o benim sorunum değil, dediğim gibi iyisini kötüsünü duyacaksın nihayetinde kendin karar vereceksin. Eğer farklı fikirleri duymak istemiyorsanız ve her farklı fikir beyan edene, "hayır öyle değil böyle" yazacaksanız yanlış sayfaya yazıyorsunuz, doktor fanatikleri bölümüne gitmenizi tavsiye ederim. Herkesin işleri gönlüne göre olsun
Cevo canım insanları yanıltmayalım lafı çok yanlış sen yaşadıklarını yazmışsın bende gördüklerimi yazdım ben mayis31ozlemin burnu senin kadar zordu ama barış bey bunu gayet başarılı yaptı demek yanıltmak mı oluyor lütfen adaletli olalım evet belki de barış bey çok yoğundu sana o kadar cevap yazabildi o an belkide bunu bilmiyorum senin içinde septumda 1 cm lik deliği iyi bir kkb cinin daha iyi onarabilceğini düşündü herşey olabilir burnunun düzeldiğine çok sevindim senin mutlu pozlarını görmek çok güzelBenim bu konuya cevap yazmamın nedeni tamamen ismimin geçmesiyle alakalıdır..Fanatizmle falan da hiç işim olmaz..Ama insanları da yanıltmayalım..Emre beyin yaptığı ve gözle görülen en enkaz halindeki burun benimkisi olduğundan dolayı ve zorluk derecesi az çok tahmin edildiğinden dolayı, "cevoonun burnundan bile zordu" tanımlaması kullanıldı ve kullanılıyor..Adım geçince bende konuya dahil olmalıydım..Madem en zor burunlardan birisi benimdi, madem Barış Çakır bu konuda, revizyon konusunda çok iyiydi, neden benim burnuma sizce dokunmak istemedi ve sonra daha da kötüsünü yeniden inşa etti..Sizce bu biraz acayip değil mi? Ben hiç ona mail göndermemiş olsam belki tamam da..Bütün detayıyla ayrıntısyla ve tüm ümitsizliğimle yazdığım mailie "belki oraya yağ enjektesi yapılabilir, sonra duruma göre ikinci ameliyat yapılabilir" diye bir cevap..Bu kadar..Konunun nasıl sonuçlandırılacağı ile ilgili herhangi bir yol gösterici mana ihtiva ediyor mu sizce..Bence belirsizlikten ibaret ve bu kadar kısa kestirip atması da zaten gelme demek...Şimdi Emre beyin yaptığı en riskli ve sorunsuz başarıya ulaşmış bir ameliyatı işaret ederek ondan bile zordu demek ne kadar hakkaniyetli? Madem daha zorunu yapabiliyor benimkini haydi haydi yapardı..Ama o ince derinin nasıl bertaraf edileceğini bilmeden sonuca ulaşmak imkansızdı..Ayrıca perforasyonu kapatmak ondan belki daha zordu..Bu konuya hiç değinmemişti bile...Bu yüzden de gelin yapabilirim demedikçe ben niye uçağa binip bilmem kaç km yanına gideyim...Ben Emre beye yazdığı mailde ve ondan sonra da telefonda anlattıklarından konuya ne denli hakim olduğunu anlayıp, inandım...Yapabileceklerini tek tek sıralayıp beni sonuca inandırdı..Ve yüz yüze görüşünce de hiç tereddüt etmedim..Mevzu bundan ibaret yani arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?