5. revizyon?

pallas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
151
43
96

Arkadaşlar selam. Defalarca kırılmış bir burnum vardı. Buna rağmen şeklinde göze çarpan bir bozukluk yoktu. Kemer yoktu ama burnum şişti diyebiliriz. Ameliyat olmaya karar verdim ve 16-17 yaşında ilk ameliyatımı oldum. sonuç rezaletti. Burnumun içine edilmişti diyebiliriz, tamamen doktor hatası, daha da doğrusu acemiliği sebebiyle.

Aynı doktora 2. ve 3. kez ameliyat oldum. Kemiklerde, kıkırdaklarda bir sorun yoktu fakat burnumda şişlik kaldı. Yani problem dokularda idi. Dokularım zarar görmüştü ve şişlikler inmiyordu. 4. ameliyatımı farklı bir doktora oldum ve üstünden 2 yıl geçti. Hala daha iyi sonuçlar alabileceğimi düşünüyorum. Ve kafama takılan ufak tefek sorunları düzeltmek için küçük bir operasyon daha geçirmeyi planlamıyor değilim:) Fakat dört ameliyat geçirmiş olduğum, dokularımın zorlanmış olduğu, iyileşme sürecinin zorluğunu düşünecek olursak çok profesyonel, başarılı, kendine güvenen, hassas ve zor çalışmalar yapabilen bir cerraha ihtiyacım olduğu açık.
Her cerrahın bu ameliyata yanaşmadığını da söylememe gerek yok sanırım.
Amerika'da, Los Angeles'dan bir kaç uzmanla görüştüm. Bu hususta zirve yapmış kişiler lazım artık bana:) Önerebileceğiniz doktorlar varsa, yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Sanirim sana onerilecek ilk isimlerden biri ''emre ilhan'' olacaktir. Cok tercih edilen ve ozellikle revizyon ameliyatlatriyla cok basarili bir doktor bildigim kadariyla.

Son ameliyatımı ona oldum zaten. Ufak tefek şeyler var üstünde uğraşabileceğimiz ama yeni bir operasyon yapmaya, burna tekrar dokunmaya yanaşmıyor.

Son düzenleme:
yakup avşar nerede? ya da ona ameliyat olan arkadaşlar var mı?

aslında iranlı cerrahların hastalarının öncesi sonrası resimlerini de gördüm. şu an iran'a gitmeyi düşünüyorum:)

Son düzenleme:
yakup avşar nerede? ya da ona ameliyat olan arkadaşlar var mı?

doktorlar, öneriler,sorular başlığının altında açılmış bir konu var,bu konuya bir göz atın isterseniz.

revizyon ameliyatı çok önemli dediğiniz gibi, hele ki siz 5.yi olacakmışsınız.
bence revizyonda başarılı bulunan doktorların muayenehanelerine gidin görüşün, revizyon yapılan hastaların resmine bakın, mutlaka size bir fikir verir bunlar. şimdiden çok geçmiş olsun diyorum, umarım herşey istediğiniz gibi olur, istediğiniz burna kavuşursunuz:)

evet, o 5 kez ameliyat olan arkadaşın da fotolarına baktım. Ben burnumu işine ve eline yeterince hakim olmayan birine teslim etmek istemiyorum tekrar. o yüzden niyetlendim 5. ameliyata ama emin de değilim. Ameliyat bile demeyelim, lokal anesteziyle bile yapılabilecek bir kaç küçük dokunuş... türkiye'de emre'den (ilhan) başka kime kime güvenebilirim onu da bilemiyorum, o yüzden los angeles'a, iran'a bile kaydırdım rotamı:)

Son düzenleme:
Bu arada ben de üçüncüyü olacağım ama çok korkuyorum Ben Barış Çakır'a olacağım .Senin resimlerin varsa görebilirmiyim çok merak ettim ???

deniz sana özel mesaj atacaktım ama henüz yeniyim atamadım:) barış çakır'ı tavsiye etmiyorum, sana da emre'yi öneririm.

Son düzenleme:
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler:) ameliyat, usta bir el tarafından yapıldığı sürece sancısız ve kolay oluyor ama nihayetinde ameliyat. hele geçen gün bir doktor arkadaştan, genel anestezi altında yapılan her ameliyatta solunumun durup, makinelerle devam ettiğini öğrendim, iyice hoşuma gitmedi :)
ameliyat değil benim korkum ama bilhassa kan aldırmak gibi damarla ilgili olan şeylerde ciddi sorunlarım var, kan dendi mi tansiyonum düşüyor. öyle bir haldeyim işte. çoook nazik bir cerrah lazım çook

Son düzenleme:

barış çakır'ın zor ameliyatlardaki, revizyon ameliyatlarındaki başarısını iyi araştırmanı öneririm. ona revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlarla konuşabilirsin. özel mesaj atmaya başlayabildiğim zaman bunu özel mesajla da görüşürz.

Son düzenleme:

jew sen nereden ciktin ya:))) ben los angelste yasiyorum ama ameliyat icin turkiyeye gelmeyi bekliyorum.ne bileyeim kendi ulkemde olmasi bana daha guvenli geliyor.ama soyle bakalim kimmis buradaki cok iyi cerrahlar?Belkide fikrimi degistirebilirim kaydirigubbakcemile2onumde 7 ay var ve cok sabirsizim bu aralar...

jew bence rötuşlar için uğraşma pek çünkü bikere bozuldumu illa bişi çıkıyo ki 5. olması daha riskli emre bey zaten elinden geleni yapmıştır...cnm hem kendine hem parana yazık...emre beye kaç ay oldu ameliyat olalı......

jew ben yakup avşara oldum ameliyatımı. arkadaşlık yolladım sana fotoğraflarıma bakabilirsin. yakup bey işinde çok başarılı bir doktor ama biraz pahalı tabi. istersen onunla da git görüş. zaten eğer olmıycak bi ameliyatsa sana söyler. doktorda bir bayanla tanışmıştım revizyon olmuştu gayet doğal ve güzel bir burun yapmıştı kendisine. eğer fotoğraflarını görebilirsek belki sana biraz fikir verebiliriz. kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…