aslında iranlı cerrahların hastalarının öncesi sonrası resimlerini de gördüm. şu an iran'a gitmeyi düşünüyorum:)
aslında iranlı cerrahların hastalarının öncesi sonrası resimlerini de gördüm. şu an iran'a gitmeyi düşünüyorum:)
yakup avşar nerede? ya da ona ameliyat olan arkadaşlar var mı?
Bu arada ben de üçüncüyü olacağım ama çok korkuyorum Ben Barış Çakır'a olacağım .Senin resimlerin varsa görebilirmiyim çok merak ettim ???
deniz sana özel mesaj atacaktım ama henüz yeniyim atamadım:) barış çakır'ı tavsiye etmiyorum, sana da emre'yi öneririm.[
İLk başta düşündüğüm üç doktor vardı barış çakır,emre ilhan ve naci çelik üçüyle de görüştüm ama gördüğüm ameliyat resimlerinden sonra barış çakıra karar verdim sen neden barış çakırı önermiyorsun??Sen kendin dördüncüyü emre ilhana olmuşsun yeterince memnun kalmadın demek ki yeterince memnun kalmadın demek ki beşinciyi olacağım diyorsun???
barış çakır'ın zor ameliyatlardaki, revizyon ameliyatlarındaki başarısını iyi araştırmanı öneririm. ona revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlarla konuşabilirsin. özel mesaj atmaya başlayabildiğim zaman bunu özel mesajla da görüşürz
Zaten Barış Çakır'ı revizyon ve ilk ameliyatlarda araştırdım ve hala da araştırıyorum bu konuda onun başarısını resimlerden gördüm,sana da iyi araştırmalar dilerim
barış çakır'ın zor ameliyatlardaki, revizyon ameliyatlarındaki başarısını iyi araştırmanı öneririm. ona revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlarla konuşabilirsin. özel mesaj atmaya başlayabildiğim zaman bunu özel mesajla da görüşürz
Zaten Barış Çakır'ı revizyon ve ilk ameliyatlarda araştırdım ve hala da araştırıyorum bu konuda onun başarısını resimlerden gördüm,sana da iyi araştırmalar dilerim
burda cogunlukla baris cakirin kendi yaptigi burunlari revizyon oluyor artik iki üc belkide bin kere düsünmek lazim gercek bir revizyonda nekadar basarili diye.
burda cogunlukla baris cakirin kendi yaptigi burunlari revizyon oluyor artik iki üc belkide bin kere düsünmek lazim gercek bir revizyonda nekadar basarili diye.
Canım mayis31ozlemin burnu gerçek bir revizyondu ve cevonun burnunda bile kötü ve zor bir burnu vardı,fakat barış bey onun burnunu çok güzel bir şekilde düzeltimiş ve onun burnunu bir prof mahvetmiş kadıncağız tam 8 yıl korkudan ameliyat olmaktan korkmuş ve o burunla yaşamışburnunu barış beye yaptırarak hayata geri dönmüş hatta nikini31mayis ameliyat tarihiolarak koymuş sende arkadaşık teklifi yolla resimlerini gör ve kendisiyle konuş lütfen ayrıca ben barış beyle 3- 4 kere görüştüm kendisi bir sürü revizyon hastasının resmini gösterdi hepside kötüden çok iyi gitmiş hayatla barışmışlar sende bu konuyu merak ediyorsan barış beye mail gönder sana resimlerini göndersin yada görüş o kişilerin kk dan olmaması barış beyin başarısını düşürmez bence çünkü herkes kk dadeğil herkes çoğu da okusa bile yorum yazmıyor resimde koymuyor.Bence sende çok iyi bilmeden doktorları yargılama.Bence barış beyde emre beyde naci beyde boğaziçideki veli beyde,serhat tuncerde,sadullah karunda vs ismini sayamadığım diğer doktorlarda çok iyi.ama kişiler kendileri başkalarının yorumları dan ziyade gördükleri resimler vs herşeyi çok iyi tartıp kendi kararını vermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?