5 sene sonra..Fikirlerinize ihtiyacim var.Rica etsem bakarmisiniz :-)

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Ben 14-15 yasindayken bu adam bizim okulda kucuk siniflara ders vermeye basladi.21-22 yaslarindaydi. Bazen okulun korridorunda karsilastigimiz zaman selalasiyorduk.Daha cok o bana selam veriyordu ben aslinda o zamanlar onun farkinda bile degildim.Bazen onu itici bile buluyordum.Aklimin ucundan bile gecmiyordu ona birgun asik olacagim.Ben bir ögrenci cocuk oda abim yasinda bir ögretmen adamdi.Nolabilirdi ki?

Sonra ben 16 yasindayken bir keresinde erkenden derse girecektim onunla karsilastim sinifin kapisini aciyordu.Selamlastik ben yoluma devam ettim oda kapidan iceri girdi.Sonra ben yoluma devam ederken ben döndum baktim oda döndu bana eliyle "you rock!" diye gösterdi.Kendiside muhtemelen farkinda degildi naptiginin.Aniden gelisen bi olaydi zaten.

Sonra iletisimimiz aynen oldugu gibi devam ediyordu.Ama ben ondan etkilenlenmeye baslamisdim.Asik degildim öylesine hoslaniyordum.Hic bir kötu bir niyettim yoktu.Sadece onunla arkadas olmak istiyordum bir beklentim yoktu.

O zamanlar facebook sitesi yeni acilmisdi.Nerdeyse okulun yarisinin facebooku yoktu.Bizim sinifta kimsenin yoktu.Ben onu facete buldum ve facebooktan kayitli oldum ve onu ekledim.Ama o kabul etmedi.Bende kirildim.Bana "Ben hic bir ögrenciyi arkadaslik sorusunu kabul etmiyorum.Bir tek ailemi,yakin arkadaslarimi ve akrabalarimi ekliyorum.Lutfen israr etme."dedi.

Sagolsun bana cok iyi davraniyordu.Arada sirada sacmaladigim oluyordu buna ragmen kendisi gelip özur diliyordu.

Sonra adamin bir sevgilisi oldugunu ögrendim ve bunu bildim bileli artik sacmalamayida kesmistim ve mesafeliydim.Oda zaten öyleydi bazen cok yakin bazen masefeli.

Bir ara zor gunler geciriyordum hep yanimdaydi sagolsun.

Sonra ben okulu bitirdim oda benim oturdugum yerin yakinliginda baska biryerde calismaya basladi.

Ustunden 5 yil gecmis ve bunca sene ben onun orda calistigini bilmeme ragmen hic girmedim oraya.Bir tek gecen yil ve bu yil girdim oda zorunda oldugum icin.

Gecen yil tesadufen onun calistigi yere girdim.Keyifsizdim.Sonra uzaktan birinin bana baktigini gördum lenslerimi takmagi unuttugum icin kimin baktigini sezemedim.Moralim bozuk oldugu icin kötu sert bir bakis atip cikiverdim.Evdeyken aklima geldigi zaman galiba cocukluk askimdi naptim ayip ettim dedim.Emindegilim ama.

Gecen hafta yine tesadufen ora girmek zorunda kaldim.Adam biriylr konusuyordu beni görunce sasti sustu kaldi.Bana bakiyordu ama sanki selam vermek konusunda kararsizdi belkide o yuzdendi.benim selam dememi bekliyordu gibi.Selam verdim oda hemen geliyorum dedi

Kadina yardimci oldu geldi.Ben bir an sevindim 5 yil sonra karsilasmamiza ve ona sarilmak istedim galiba yakinlastim aslinda kendimde kestiremedim napmak istedigimi ve yer degistirdi sanki aniden.Ama kötu bir niyetim yoktu.Nasil böyle birsey dusunebildi(((

Adam bana bakiyordu ama ben baktigim zamansa gözlerini kacirdi.Hersey icin sana cok tsk ederim dedim oda yere bakti gulumsundu ben utandi diye dusundum asil ben tsk ederim dedi.

Az konustuktakn sonra adam bana seni gördugume cok sevindim dedi ama ben duymadim sonra tekrareb söyledi tsk ederim bende öyle dedim.Sonra aniden nolduysa kafami kaldirdigim zaman adam uzun boylu bana bakiyordu bende aniden onunla cok yakin durdugumuzu farkettim ve adam yanlis anlar diye hemen bir addim geri gittim.Adam durmus öyle bana bakiyordu.Ben hemen konustugum konuyu kapatip hoscakal dedim ve hemen uzaklastim ordan.

Ama adam 5 sene sonra nasil böyle dusunebildi?O zamanlar ergendim ve o benden yasta buyuktu ve bir sevgilisi vardi.Ve ben bunu bildim bileli özellikle onunla gecirdigim son yillarda ondan hic bir beklentim yoktu ve hic bir yanlis hareket yapmadim ona karsi.Siz nasil algiladiniz?

Son düzenleme:
Bir şey anladım açıkcası sürekli adam diye bahsettiğiniz için :26:
Sarılmak istediğinizi mi yanlış anladığını düşünüyorsunuz valla anlamadım
Belki gerçekten utanmıştır ?

Son düzenleme:
Bir şey anladım açıkcası sürekli adam diye bahsettiğiniz için :26:
Sarılmak istediğinizi mi yanlış anladığını düşünüyorsunuz valla anlamadım
Belki gerçekten utanmıştır ?

Aynen sanki aniden yer degistirdigi icin ona sarilmak istememin yanlisanladigini dusindum zoruma gitti.

Son düzenleme:
Adam dedigim zaten benim cocukluk ergenlik askim.Bu konuda bahsettigim ondan baska adam yok.Kendisini 5 yildir görmuyordum.

Son düzenleme:
Üzgünüm, ama ben de hiçbir şey anlamadım.

Kim bu adam, başta eski sevgili sandım da değil sanırım?

konuya biraz aciklama getirmek istiyorum Özur dilerim mesajlari telefonla yazdigim icin bazen yazarken sikinti cekebiliyorum.Simdi kompla girdim.Durum söyle:

Ben 14-15 yasindayken bu adam bizim okulda kucuk siniflara ders vermeye basladi.21-22 yaslarindaydi. Bazen okulun korridorunda karsilastigimiz zaman selalasiyorduk.Daha cok o bana selam veriyordu ben aslinda o zamanlar onun farkinda bile degildim.Bazen onu itici bile buluyordum.Aklimin ucundan bile gecmiyordu ona birgun asik olacagim.Ben bir ögrenci cocuk oda abim yasinda bir ögretmen adamdi.Nolabilirdi ki?

Sonra ben 16 yasindayken bir keresinde erkenden derse girecektim onunla karsilastim sinifin kapisini aciyordu.Selamlastik ben yoluma devam ettim oda kapidan iceri girdi.Sonra ben yoluma devam ederken ben döndum baktim oda döndu bana eliyle "you rock!" diye gösterdi.Kendiside muhtemelen farkinda degildi naptiginin.Aniden gelisen bi olaydi zaten.

Sonra iletisimimiz aynen oldugu gibi devam ediyordu.Ama ben ondan etkilenlenmeye baslamisdim.Asik degildim öylesine hoslaniyordum.Hic bir kötu bir niyettim yoktu.Sadece onunla arkadas olmak istiyordum bir beklentim yoktu.

O zamanlar facebook sitesi yeni acilmisdi.Nerdeyse okulun yarisinin facebooku yoktu.Bizim sinifta kimsenin yoktu.Ben onu facete buldum ve facebooktan kayitli oldum ve onu ekledim.Ama o kabul etmedi.Bende kirildim.Bana "Ben hic bir ögrenciyi arkadaslik sorusunu kabul etmiyorum.Bir tek ailemi,yakin arkadaslarimi ve akrabalarimi ekliyorum.Lutfen israr etme."dedi.

Sagolsun bana cok iyi davraniyordu.Arada sirada sacmaladigim oluyordu buna ragmen kendisi gelip özur diliyordu.

Sonra adamin bir sevgilisi oldugunu ögrendim ve bunu bildim bileli artik sacmalamayida kesmistim ve mesafeliydim.Oda zaten öyleydi bazen cok yakin bazen masefeli.

Bir ara zor gunler geciriyordum hep yanimdaydi sagolsun.

Sonra ben okulu bitirdim oda benim oturdugum yerin yakinliginda baska biryerde calismaya basladi.

Ustunden 5 yil gecmis ve bunca sene ben onun orda calistigini bilmeme ragmen hic girmedim oraya.Bir tek gecen yil ve bu yil girdim oda zorunda oldugum icin.Ve onunla karsilastim.Ben uzen o ki yani aslinda bir an ona sarilmak istedim ve ona yakinlasdim ama o sanki yer degistirdi.Buda beni cok uzdu cunku benim hic bir kötu bir niyetim yoktu ki.Nasil böyle birsey dusunebildi uzdu beni.

Arkadaslar birde özur dilerim biraz karmasik yazmamin sebepi ben yurtdisinda yasiyorum ve bazen yazdigim zaman biraz zorlaniyorum.Biliyorum bastaki yazim biraz karmakarisikti oda benim o an karmasik hissler icinde oldugum icindi.Yani ben o an ne hissetigimi nasil dusundugumu yazdim sadece.

Şimdi anladım daha net. Acaba yine sevgilisi mi var hayatında ondan mı çekindi senden.? açıkcası çokta fikir yürütemedim ama hoşlanmıyor olabilir:44:

aslında alt mesajlarında yazdıklarını ilk mesajına da eklersen daha iyi olur. hani çoğumuz başlıktaki ilk mesajı okuyup ona göre yorum yazıyoruz alttakileri okumuyoruz. çünkü ilk mesajın anlaşılmıyor. belki aşağıdaki açıkladığın kısım pekçok kişinin gözünden kaçabilir.

Şimdi anladım daha net. Acaba yine sevgilisi mi var hayatında ondan mı çekindi senden.? açıkcası çokta fikir yürütemedim ama hoşlanmıyor olabilir:44:

Hoslanmiyolabilir derken?Nasil yani?Ya eger sevgilisi varsada bana ne ya ondan ve sevgilisinden bunca seneden sonra karsilasmisiz onu görmeye gelmedim ki.

Hoslanmiyolabilir derken?Nasil yani?Ya eger sevgilisi varsada bana ne ya ondan ve sevgilisinden bunca seneden sonra karsilasmisiz onu görmeye gelmedim ki.

Yani sevgilisi varsa çevre de tanıdıklar falan olabilir o yüzden sarılmak istememiştir diye düşündüm hoşlanmıyor derken de onu kastettim. kafam karıştı

Yani sevgilisi varsa çevre de tanıdıklar falan olabilir o yüzden sarılmak istememiştir diye düşündüm hoşlanmıyor derken de onu kastettim. kafam karıştı
evet o olabilir sevgilisinden ilave yani orasi adamin is yeri.Zaten o yanima geldigi zaman ben cok duygusal biri oldugum icin aniden reaksyon verdim sevindim ismini yuksek sesle söyledim sonra bir baktim etrafimizda orda calisan biri duruyor.Hemen kendimi toparladim.Belkide o yuzdendi.Yada ben yanlisanladim belki adam o anda yer degistiriyordu bende yaklasi verdim.O yer degistirince ben yanlisanladim.

Aynen cok dogru söyluyorsun simdi degistirdim.Tsk ederim

senin başka derdin yok sanırsam kızım kafanı taktıdıgın şeye bak adam dedigin kişi belkide evli başka ugraşlar bul kendine

senin başka derdin yok sanırsam kızım kafanı taktıdıgın şeye bak adam dedigin kişi belkide evli başka ugraşlar bul kendine

SUKURLER OLSUN ALLAH-a baska bir problemim yok.Herkes gibi benimde zor dönemlerden gectigim oluyor ama simdi mutlu mesut bir dönemdeyim.Umarim herkes öyledir.Herkese mutlu mesut bi dönem diliyorum.Ama birilerininde beni yanlisanlamasi uauyor neden kötu bi niuetim olmadigi halde adam beni yanlisanlasin.O yuzden kafami fazla karistirmiyim diye kizlarin yorumunu almak istedim.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…