- Konu Sahibi Esmeeralda
-
Bir şey anladım açıkcası sürekli adam diye bahsettiğiniz için :26:
Sarılmak istediğinizi mi yanlış anladığını düşünüyorsunuz valla anlamadım
Belki gerçekten utanmıştır ?
Üzgünüm, ama ben de hiçbir şey anlamadım.
Kim bu adam, başta eski sevgili sandım da değil sanırım?
Şimdi anladım daha net. Acaba yine sevgilisi mi var hayatında ondan mı çekindi senden.? açıkcası çokta fikir yürütemedim ama hoşlanmıyor olabilir:44:
Hoslanmiyolabilir derken?Nasil yani?Ya eger sevgilisi varsada bana ne ya ondan ve sevgilisinden bunca seneden sonra karsilasmisiz onu görmeye gelmedim ki.
evet o olabilir sevgilisinden ilave yani orasi adamin is yeri.Zaten o yanima geldigi zaman ben cok duygusal biri oldugum icin aniden reaksyon verdim sevindim ismini yuksek sesle söyledim sonra bir baktim etrafimizda orda calisan biri duruyor.Hemen kendimi toparladim.Belkide o yuzdendi.Yada ben yanlisanladim belki adam o anda yer degistiriyordu bende yaklasi verdim.O yer degistirince ben yanlisanladim.Yani sevgilisi varsa çevre de tanıdıklar falan olabilir o yüzden sarılmak istememiştir diye düşündüm hoşlanmıyor derken de onu kastettim. kafam karıştı
aslında alt mesajlarında yazdıklarını ilk mesajına da eklersen daha iyi olur. hani çoğumuz başlıktaki ilk mesajı okuyup ona göre yorum yazıyoruz alttakileri okumuyoruz. çünkü ilk mesajın anlaşılmıyor. belki aşağıdaki açıkladığın kısım pekçok kişinin gözünden kaçabilir.
senin başka derdin yok sanırsam kızım kafanı taktıdıgın şeye bak adam dedigin kişi belkide evli başka ugraşlar bul kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?