5 Sene sonunda trikomanas ve candidayı nasıl yendim toplaşın

Badem321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
7
3
1
34
Canım kardeşlerim,canım kadınlar ben bu 5 sene de özellikle son 1 yılı kabus üstüne kabuslar yaşadım. 5 sene önce Avşa da bir bayramda deniz çok kalabalıkken denize girdim aslında pislikten dolayı yüzmedim kuzenlerimle voleybol oynadık ve çıktım akabinde kabuslarım başladı.. Önce normal mantar oldum fitil kullan krem kullan geçti 2 hafta sonra tekrarladı ve süreç bu şekilde periyodik olarak 6 ay sürdü en sonunda iğrenç lanet trikomanasa çevirdi(bilen bilir yeşil akıntı şeklinde enfeksiyon). 4 sene boyunca en kuvvetli antibiyotikler en kuvvetli mantar ilaçları piyasada ne var ne yok farklı farklı doktorlarla ilerledim en sonunda kandaki crp değerimi çok yükseltti trikomanas. Hem mantarla hem de enfeksiyonla uğraştım her idrarımdan sonra bir yemek kaşığı kadar yeşil löp akıntı geliyordu ve artık bitmiştim. Hiç bir ilaca yanıt vermedi tedaviye cevap vermeyecek kadar direnç kazanmıştı 3 seans prp yaptırdım lazer yaptırdım vajinam resmen ölü taklidi yaptı ve kendi bildiğinden şaşmadı. Çektiğim acıları ağrılar hiç saymıyorum bile yanma,bacak kasık ağrısı, sürekli beyin sisi artık adım atacak hale gelmemiştim doktorlar yatırmak istedi ama bu benim için daha büyük kabustu. En son TR de ki ilaçların kalitesi çok düşük dediler ve cinsel hastalıklarla ünlü Fransa nın ilaçları çok etkili dedikleri için bir şekilde oradan ilaç temin ettim ama sonuç yine hüsran...Neden bu kadar detaylı anlatıyorum çünkü nereden nereye geldiğimi anlatmak ve umudunuzu kaybetmemeniz için. Daha 33 yaşındaydım ve kadınlığım bitmiş olmamalıydı o sebeple oturdum bilgisayar başına hiç abartmıyorum 7 SAAT DÜNYADA BU KONUDA YAZILMIŞ NE KADAR MAKALE YAZI VS VARSA ÇEVİRİSİNİ YAPIP OKUDUM. ve bugün tüm tahlillerim temiz çıktı :) Fakat şunu belirteyim ki siz yine dr a görünün benim direncimle alakalı olduğu için tıbbi medikal işe yaramadı bu konuda sorumluluk kabul etmeyeceğim. Gelelim nasıl başladık;
-Öncelikle bunu artık biliyorsunuzdur Candida diyeti detayları arama motorlarında mevcut
- Trikomanas için o işe yaramayan pe..in iğnesi yerine aç karnına 3 adet defne tohumu(çiğne ve doğal analı elma sirkesi-1 bardak su ile yut)
-Vajinamda laktobasillus bakterisi üreyemediği için kötü bakteriler kazanıyordu savaşı ve acilen bu laktobasilliusu artırmam gerekirdi bu da nbl ginobiotic günde 2 defa, ve tabiki ev yoğurdu ve kefir muhakkak günde birer bardak(bu arada ev yapımı bulamazsanız migrosta kef....em markasının kefiri bir harika!)
  • 6 Ay boyunca her hafta zo..ax 200 mg haftada 1 içtim
  • Ve olmazsa olmazımız bağışıklık güçlendirici günde iki kere ben imm..ex kullandım
-Vajinayı ıslak bırakmamaya , dar kıyafetler giymemeye çok dikkat ettim orası devamlı hava almalı,
ve 6 ay sonrasında trikomanastan kurtuldum :) ama candida hala devam ediyordu.. Bunun için de yine bu sitede araştırıp öğrendiğim İstanbul/Fatih ACET eczanesinde 600mg borik asit yapan Dilek hanıma ulaştım. 3 AY borik asiti anlattığı şekilde uyguladım sonraki 3 ay da iç çamaşıra veda edip bol kıyafetler giydim bakın her ne kadar pamuklu 90 derecede yıkanmış olsa da iç çamaşırı hava almasını engelliyordu yeterince bunu da başka araştırmalarım sonucu öğrendim İç çamaşırına veda edip iş hayatımda ev hayatımda ağı geniş bol kıyafetler giydim.
Bugün temiz tertemiz çıktım arkadaşlar ben bugün TERTEMİZ ÇIKTIM :) Kadınlığımı geri kazandım ve eğer sizler için yapabileceğim bir şey olursa özelden yazın numaramı paylaşırım herkes bütün kardeşlerim iyileşsin.
Hiç umudunuzu kaybetmeyin bana bunu çok diyorlardı ama inanmıyordum artık şu an inanıyorum kaybetmeyin :)

Son düzenleme:
Merhaba geçmişler olsun.
Bende enfeksiyon çıkmadı ama sürekli bir akıntı mevcut. Acaba borik asit iyi gelir mi bana da :)

Merhaba:) teşekkür ediyorum.
Evet iyi gelir borik asit flora düzenleyici antifungal ( bahsettiğim eczanin sahibi 40 sene önce borik asiti amerikada kadın doğumcularla bulmuş)
Ek olarak vajinada laktobasillus bakterisi azaldığı için akıntınız geliyor kefir yoğurt(laktobosillus içeriyor) ve takviye olarak eczaneden alın muhakkak geçecektir bir süre sonra, sevgiler :)

Sizi karşıma Allah çıkarttı birebir aynılarını yaşıyorum idrardan sonra o löp yeşil akıntıya bacaklara vuran agrılara beyin sisine kadar aynı mahvolmuş bir haldeyim kültürde candida çıktı ama demekki bendede aynı zamanda trıkomanasda var

Benim dr un koyduğu teşhis oydu , siz de iyileşeceksiniz merak etmeyin ama önce doktorunuzun önerdiği tedavi sürecini izleyin ben de antibiyotik direnci geliştiği için cevap vermedi. Bu arada antibiyotik vajinada yararlı bakterileri de öldürdüğü (bize lazım olan laktobasillus ) muhakkak ki eczaneden takviye laktobasillus alın). Geçmiş olsun, sabredin geçecek vazgeçmeyin yeter:) Sevgiler.

bende bugun ikinci kez mantar yüzünden doktora gittim ilkte gecti gibi oldu adetren sonra tekrarladı doktor muayne ettiğinde yüzü buruştu resmen baya cok mantar var dedi zaten devamlı yeşil akıntım var. borik asiti bende düşünüyoruö fiyat neydi ve gercekten işe yaradımı

ayrıca benimde bugun kan tahlilimde crp yüksek cıktı tekrarlarsa diye cok korkuyorum bu ilaclardan sonrada yine devam ederse kronik demektir 6 aylık tedaviye baslıcaz dedi

beyin sisi dediğiniz olay tam olarak nedir belirtisi nedir ?

6 aylık tedavi de sonuç getiririr mantıklı bi tedavi deneyin olmazsa uygularsınız söylediklerimi ama şekeri karbonhidratı muhakkak kesin şeker nişasta beyaz un candidayı besliyor. defne tohumu sirke su kürünü aç karnına muhakkak yapın enfeksiyonu çözüyor. kefir ev yoğurdu muhakkak her gün tüketin. beyin sisi de unutkanlık beyin durgunluğu devamlı baş ağrısı gibi bir şey.

Ben 5 aydir diyet yapiyorummm .... ve bahsettiginiz probiyotigi de iciyorum ama bu ay adetim biter bitmez mantarim tekrar etti kizlar neden olabilir psikoljim alt üst sadece bir dilim pizza yedim patates kizartmasi yedimmm vee tekrar mantar oldum nasil gececek buuu ;((((

Meraba bende 5 aydir candida diyeti yapiyorim ama bu ayy adet sonrasi tekrar etttii kahroldum resmenn o kadar emek verdimmm boşa mi diyeeee ... diyette yapiyorummm probiyotikte iciyorum ama tekrar etti ... yasakli seylerden bir dilim pizza ve patates kizartmasi yedim .. ondan olabilir miii ama bazi kisiler 2 ay yapiyor düzeliyor bende 5 ay oldu düzeldi sandim gene kurtulamamisim psikolojim cok bozuldu kizlar (

Merhaba bana özelden kullandığınız ilaçları yazarmisiniz yeşil akıntı için iki senedir bende çekiyorum.

Borik asit kullanın bahsettiğim eczaneden alın kullanın

Off ne lanet birsey.3 yil oldu tekrarliyor.sorum su eczaneden aldiginiz borik asiti 3 ay arka arkaya mi kullandiniz,fazla deilmi.hep 1 ay diye duydum.bir de eczaneye ne kadsr odediniz ve kullanmayi biraki daha kac ay oldu.bekleyin bakalim.ve son olarak eczane size fatura veriyormu kisaca sorumluluk aliyor mu.cok sevgilerrr

Saf ozon ile tedavi oldum ben tampona sıkıyorum vajinama ozonu sabaha kadar bekletiyorum gün içinsede aynısını yapıyorum 2 günde geçti 1 aydır düzenli kullanıyorum mutlaka kullanmanızı tavsiye ederm

Saf ozon ile tedavi oldum ben tampona sıkıyorum vajinama ozonu sabaha kadar bekletiyorum gün içinsede aynısını yapıyorum 2 günde geçti 1 aydır düzenli kullanıyorum mutlaka kullanmanızı tavsiye ederm
Saf ozonu eczaneden mi temin edebiliriz? Tamponu vajina içine mi yerleştiriyorsunuz yoksa dışında silme şeklinde mi kalıyor

Naturalist_stüdyo instagram hesabım yazabilir misiniz tüm süreci anlatayım

Vajina içine yerleştiriyorum bir süre tuvalet kâğıdı yerinden bebekler için olan pamuktan kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…