Yani kalinabilir degilmi?Benimde 4 cm lik cikolata kistini 3. Doktor gordu. Qma benim surekli kanamam vardi o yuzden gittim 2 doktor anlamadi kanamamda artti. 3. Doktor gorduu kisti. İnsAllah olur hamile kalirsin hayirlisiyla.
Ayrica yumurtani almadilar degilmi sadece kisti?Benimde 4 cm lik cikolata kistini 3. Doktor gordu. Qma benim surekli kanamam vardi o yuzden gittim 2 doktor anlamadi kanamamda artti. 3. Doktor gorduu kisti. İnsAllah olur hamile kalirsin hayirlisiyla.
Amelyttan snra mi hamile kaldin cnm doğal yollamı yoksa tedaviylemiBenimde 4 cm lik cikolata kistini 3. Doktor gordu. Qma benim surekli kanamam vardi o yuzden gittim 2 doktor anlamadi kanamamda artti. 3. Doktor gorduu kisti. İnsAllah olur hamile kalirsin hayirlisiyla.
Geçmiş olsn cnm benmde her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm cikolata kisti var çok ağrılarm oluyordu tüp bebek yaptrdm olmadı snra amelyt oldum doğal yolla olmasını bekleyelim dedi doktr 6 ay oldu ama hala olmadı :-( cikolata kisti %55 tekrarlayan bi kist benmde 1.5 cm tekrarlmis :-( bende kist büyümeden tekrar tedavi olucam doktr aşılama diyor bu seferMerhaban kizlar
Bende bugun 5 senedir bulunan kisti buldular. Hep agrilarim vardi fakat kadin doktorum bir turlu birsey bulamiyordu baska doktorlarads gidince kist cikti ortaya hemde 6 cm buyuklugunde. Sol yumurtams yapismis. Onu alacaklar ameliyat ile fakat benim cok korkum var ameliyattan degilde hamile kalabilirmiyim diye ameliyattan sonra hep dusunup duruyorum. Bu sekil birsey yasayanlar varmi aranizda? Benim adetim hep duzenli geliyor hic aksamadan ama kist cikti istenolur yardim edin cok uzgunum cok
Bu arada tek taraftaymis kistin ve tek tupun açık olabilir bence amelyta gerek olmayabilir doktor amh değerine baktimi cnm amelyt rezervi düşüruyor iyi bi doktr yapsa bileBu arada benimkicikolata kisti
Ben yurtdisindayim burdakiler hic dogru durust ilgilenmiyor hic bir degerime de bakmadilar! Reserv ne demek?Bu arada tek taraftaymis kistin ve tek tupun açık olabilir bence amelyta gerek olmayabilir doktor amh değerine baktimi cnm amelyt rezervi düşüruyor iyi bi doktr yapsa bile
Sence böyle hamile kalinirmi? Tek tarafta kistimBu arada tek taraftaymis kistin ve tek tupun açık olabilir bence amelyta gerek olmayabilir doktor amh değerine baktimi cnm amelyt rezervi düşüruyor iyi bi doktr yapsa bile
Bu arada tsk ederim canm sanada gecmis olsun neden tekrarlar bu kistler anlamiyorum kimde vardiysa aldirdiysa tekrarlamis hepGeçmiş olsn cnm benmde her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm cikolata kisti var çok ağrılarm oluyordu tüp bebek yaptrdm olmadı snra amelyt oldum doğal yolla olmasını bekleyelim dedi doktr 6 ay oldu ama hala olmadı :-( cikolata kisti %55 tekrarlayan bi kist benmde 1.5 cm tekrarlmis :-( bende kist büyümeden tekrar tedavi olucam doktr aşılama diyor bu sefer
Öncelikle kendini yıpratma stres ve üzüntü hamile kalmanı engeller. Öncelikle kistin tek tarafta ve bu kistle doğal yolla bile hamile kalan çok var senin amelyttan önce rahim filmi çektirmen lazm yumurtalk rezervi demek yumurta kalitesi demek cnm internetten bakabilirsinBen yurtdisindayim burdakiler hic dogru durust ilgilenmiyor hic bir degerime de bakmadilar! Reserv ne demek?
Tmm canm ama ameliyattan sonra tup kapaniyormus o ne demek oluyor?Öncelikle kendini yıpratma stres ve üzüntü hamile kalmanı engeller. Öncelikle kistin tek tarafta ve bu kistle doğal yolla bile hamile kalan çok var senin amelyttan önce rahim filmi çektirmen lazm yumurtalk rezervi demek yumurta kalitesi demek cnm internetten bakabilirsin
Sağol cnm malesf kurtulamiyoruz ama çikolata kisti kesinlikle gebeliğe engel diye bişey yok hamile kalanda var yaniBu arada tsk ederim canm sanada gecmis olsun neden tekrarlar bu kistler anlamiyorum kimde vardiysa aldirdiysa tekrarlamis hep(((
Hayr amelytta açıyorlar kapanan vardı belki sonradan ama kesin kapancak diye bişey yok ama kesinlikle iyi bi doktor amelyt yapması lazm yumurtaliklara zarar vermemesi icinTmm canm ama ameliyattan sonra tup kapaniyormus o ne demek oluyor?
Of iyiSağol cnm malesf kurtulamiyoruz ama çikolata kisti kesinlikle gebeliğe engel diye bişey yok hamile kalanda var yani
Ben cok korkuyorumHayr amelytta açıyorlar kapanan vardı belki sonradan ama kesin kapancak diye bişey yok ama kesinlikle iyi bi doktor amelyt yapması lazm yumurtaliklara zarar vermemesi icin
İnşallah cnm kaç senelik evlisinOf iyi
Bari canim insallah birgün bizde anne oluruz
Öncelikle kendini yıpratma stres ve üzüntü hamile kalmanı engeller. Öncelikle kistin tek tarafta ve bu kistle doğal yolla bile hamile kalan çok var senin amelyttan önce rahim filmi çektirmen lazm yumurtalk rezervi demek yumurta kalitesi demek cnm internetten bakabilirsin
Çok ilginç yanı kistin çok küçükte değil nasıl görmemişler hayret. Olsn sen dua et beterin beteri var hem kistin çok büyük değil hem tek tarafta doğal yolla bile hamile kalabilirsin sakın hemen amelyt olma rahim filmi çektirmen lazm snra testler yapılması lazm arastr cnmBen cok korkuyorum
Almanyadaki doktorlara guvenmiyorum
5 yillik kisti yeni gorduler yani dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?