• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik kist alinacak. Alindiktan Hamile kalabilirmiyim? Cok korkuyorum

İnşallah cnm kaç senelik evlisin
1 senelik ama yasim 29. Yani yakinda 30 olacagim ben ama 3 ay once dogum kontrol hapini biraktim. Acaba zarari olurmj ameliyatin sence ameliyat olsammi iyi olmasammi iyi hamile kalmam icin?

Çok ilginç yanı kistin çok küçükte değil nasıl görmemişler hayret. Olsn sen dua et beterin beteri var hem kistin çok büyük değil hem tek tarafta doğal yolla bile hamile kalabilirsin sakın hemen amelyt olma rahim filmi çektirmen lazm snra testler yapılması lazm arastr cnm
Ne gibi testler? Haplarla yok edilmezmis kendide yok olmazmis malesef o yuzden ameliyat dedi doktorumz Yarin doktoa gorsumem
Var...

1 senelik ama yasim 29. Yani yakinda 30 olacagim ben ama 3 ay once dogum kontrol hapini biraktim. Acaba zarari olurmj ameliyatin sence ameliyat olsammi iyi olmasammi iyi hamile kalmam icin?
Bence önce tüplerin acıkmı degilmi ona bakılması lazm sonra yumurtalk rezervin kaç ona bakılması lazm cnku eğer düşükse amelytta da düşüyor biraz oda doğal yolla hamile kalmanı zorlaştırır

Bence önce tüplerin acıkmı degilmi ona bakılması lazm sonra yumurtalk rezervin kaç ona bakılması lazm cnku eğer düşükse amelytta da düşüyor biraz oda doğal yolla hamile kalmanı zorlaştırır
İste onane deniyor almancada o sorun Ne dicem adama bilmiyorum kiii :(((

Ne gibi testler? Haplarla yok edilmezmis kendide yok olmazmis malesef o yuzden ameliyat dedi doktorumz Yarin doktoa gorsumem
Var...
Evet malesf kendi yok olmuyor ama amh testi istemeli kandan bakılıyor snra hsg(rahim filmi) bakmalı snra hormon değerlerine bakmalı ben çok uğraştımu bu kistle cnm oyuzden iyi arastr

Evet malesf kendi yok olmuyor ama amh testi istemeli kandan bakılıyor snra hsg(rahim filmi) bakmalı snra hormon değerlerine bakmalı ben çok uğraştımu bu kistle cnm oyuzden iyi arastr
Gecen kan aldilar sonucuda verdiler ama senin söyledigin yok arasina galiba onlar sirf hastalik veya baska bir iltihap vs varmj diye bakmislar

Eklentiler

• IMG_2107.webp
    IMG_2107.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
Merhaban kizlar
Bende bugun 5 senedir bulunan kisti buldular. Hep agrilarim vardi fakat kadin doktorum bir turlu birsey bulamiyordu baska doktorlarads gidince kist cikti ortaya hemde 6 cm buyuklugunde. Sol yumurtams yapismis. Onu alacaklar ameliyat ile fakat benim cok korkum var ameliyattan degilde hamile kalabilirmiyim diye ameliyattan sonra hep dusunup duruyorum. Bu sekil birsey yasayanlar varmi aranizda? Benim adetim hep duzenli geliyor hic aksamadan ama kist cikti iste :KK43: nolur yardim edin cok uzgunum cok

Geçmiş olsun. Bende çikolata kistinden ameliyat oldum. 5 cm ise lakaroskapi ile alınabilir sanırım. Çikolata kistini maalesef ultrasyon ile anlayamıyor doktorlar. Ben 2009 da ameliyat oldum nişanlıydım. Doktorum madem nişanlısın evlen bir an önce yoksa tüpler yapışır tüp bebek yapman gerekir dedi. ben 1,5 sene nişanlı kalacak iken 4 ay sonra evlendim. Ve evliliğimin 4. ayında hamile kaldım çok şükür nasip etti yavrumu. Ki benim kist 15cm ve 5cm olmak üzere 2 tane idi. Sol yumurtalığım da alındı. Kalbini ferah tut.Rabbim sana da nasip eder inşallah.

Geçmiş olsun. Bende çikolata kistinden ameliyat oldum. 5 cm ise lakaroskapi ile alınabilir sanırım. Çikolata kistini maalesef ultrasyon ile anlayamıyor doktorlar. Ben 2009 da ameliyat oldum nişanlıydım. Doktorum madem nişanlısın evlen bir an önce yoksa tüpler yapışır tüp bebek yapman gerekir dedi. ben 1,5 sene nişanlı kalacak iken 4 ay sonra evlendim. Ve evliliğimin 4. ayında hamile kaldım çok şükür nasip etti yavrumu. Ki benim kist 15cm ve 5cm olmak üzere 2 tane idi. Sol yumurtalığım da alındı. Kalbini ferah tut.Rabbim sana da nasip eder inşallah.
Rabbim ol desin yeterki çok şükür sen mucizene kavuşmuşsun inş bizde en kısa zamanda kavuşurz

Canim
Benim
Cok sevindim senin adina allah bagislasin.
İnsallah bizlerede nasip olur. Ameliyat olmadan zor hamile kalirim sanirim olduktan sonrada tupler kapanabilir ne yapacagimi bilmiyorum... bende sirf bitane 6cm ins yumurtami almazlar :( sende neden aldilar kac cm di yumurtandaki kist

Birde benim adetim
Hep geliyor gecikmeden acaba yumurtalama olmuyormu bu kistten dolayi. Bu cikolata kisti benim bildigim yumurtalamada patlama olmadiysa o sisiyor ve kiste dönüsuyor degilmi
Yani o yumurtads yumurtlama olmuyor birdaha? Peki diger yumurtads olmazmi hic?

Amin insallah canm cok korkuyorum :KK43:
Birde benim adetim
Hep geliyor gecikmeden acaba yumurtalama olmuyormu bu kistten dolayi. Bu cikolata kisti benim bildigim yumurtalamada patlama olmadiysa o sisiyor ve kiste dönüsuyor degilmi

Korkma desem de boş biliyorum.Bende çok korkuyordum 5,5 saat sürdü ameliyatım açık oldum. Evet düzenli olması çok enteresan gerçekten . Benim ki asla tutmaz bir rengli dönemi diğerini aslaaa. o kadar düzensizdi. ve gece acillik olacak kadar sancılı

Birde benim adetim
Hayr cnm benmde adetlerim hep duzenlidir ve kist olan tarafta da yumurta oluşabilir ve yumurta catlayabilir o belli olmaz.

Back
X