- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aynen imtihanimz buymuş. Hayr çektirmedim direk tüp bebek yaptılar ozamn dedim doktra gerek yok tup bebekte demisti ama bilseydim yaptrmadan once cektirrdim . snra amelyt oldum cnm kist tekrarladı şuan 1.5 cm sol taraftaKolay değil bizlerin de imtahanı bu sanırım. Rahim filmi çekildin mi..
Birde benim adetim
Hep geliyor gecikmeden
diger yumurtada olmuyormu yumurtalama? Sirf soldami oluyor anlamiyorum bunu pekHayr cnm benmde adetlerim hep duzenlidir ve kist olan tarafta da yumurta oluşabilir ve yumurta catlayabilir o belli olmaz.
Sirf sol taraftami var canm? Bunads sukur cok buyuk degilm insallah buyumezdeAynen imtihanimz buymuş. Hayr çektirmedim direk tüp bebek yaptılar ozamn dedim doktra gerek yok tup bebekte demisti ama bilseydim yaptrmadan once cektirrdim . snra amelyt oldum cnm kist tekrarladı şuan 1.5 cm sol tarafta
İkİ tarafta da olabilir sağdada solda da cnm kistin olması engel değil yumurta oluşmasi icindiger yumurtada olmuyormu yumurtalama? Sirf soldami oluyor anlamiyorum bunu pek
Aynen imtihanimz buymuş. Hayr çektirmedim direk tüp bebek yaptılar ozamn dedim doktra gerek yok tup bebekte demisti ama bilseydim yaptrmadan once cektirrdim . snra amelyt oldum cnm kist tekrarladı şuan 1.5 cm sol tarafta
Doktorlar bizim ne yaşadığımızı hiç düşünmüyor malesf. Nasl gerek yokmuş çok var aslnda tüp bebekte bile gerek varmis sonradan öğrendim nyse Allahm inş hayrlsiyla o duyguyu bizde tadarz senin gbi dha fazla beklemeyizSinir oluyorum bu doktorlara benim ilk doktor da gerek yok dedi direk aşılama dedi aksilikler oldu yaptıramadım.
Neye gerek yok demis doktor anlamadimDoktorlar bizim ne yaşadığımızı hiç düşünmüyor malesf. Nasl gerek yokmuş çok var aslnda tüp bebekte bile gerek varmis sonradan öğrendim nyse Allahm inş hayrlsiyla o duyguyu bizde tadarz senin gbi dha fazla beklemeyiz
Canim sen ne ônerirsin? AldiriyimmiSinir oluyorum bu doktorlara benim ilk doktor da gerek yok dedi direk aşılama dedi aksilikler oldu yaptıramadım.
Rahim filmine gerek yok demişti ama tüplerin durumuna yapışıklık olup olmadığına yada kistlerden kaynaklı rahime sıvı akıyomus oda bebeğin rahimde tutunmasını engelliyormuş onlar hepsi rahim filminde çıkıyor tüp bebek yada aşılama olmadan önce yapılması gerekiyomuşNeye gerek yok demis doktor anlamadim
Tam olarak. Ama dediginiz gibi hic umursamiyorlar malesef...
Analadm canmRahim filmine gerek yok demişti ama tüplerin durumuna yapışıklık olup olmadığına yada kistlerden kaynaklı rahime sıvı akıyomus oda bebeğin rahimde tutunmasını engelliyormuş onlar hepsi rahim filminde çıkıyor tüp bebek yada aşılama olmadan önce yapılması gerekiyomuş
Vajinal ultrasonla yapılıyor ilaç veriliyor cnm internetten bak hsg diye çıkar ayrıntılı öğrenirsin cnm eğer amelyta karar verirsende amh değerine baktır cnmAnaladm canm
Tahim filmini neyle yapiyorlar ?
Ultrasyonmu? Soruyorum ki bende burda söyldyim
Yapsinalr
Merhaban kizlar
Bende bugun 5 senedir bulunan kisti buldular. Hep agrilarim vardi fakat kadin doktorum bir turlu birsey bulamiyordu baska doktorlarads gidince kist cikti ortaya hemde 6 cm buyuklugunde. Sol yumurtams yapismis. Onu alacaklar ameliyat ile fakat benim cok korkum var ameliyattan degilde hamile kalabilirmiyim diye ameliyattan sonra hep dusunup duruyorum. Bu sekil birsey yasayanlar varmi aranizda? Benim adetim hep duzenli geliyor hic aksamadan ama kist cikti istenolur yardim edin cok uzgunum cok
Vajinal ultrasyonu yaptilar bende kac kere. Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlüVajinal ultrasonla yapılıyor ilaç veriliyor cnm internetten bak hsg diye çıkar ayrıntılı öğrenirsin cnm eğer amelyta karar verirsende amh değerine baktır cnm
Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlüTabi ki kalirsin,Allahin izniyle, hic korkma ben cok insan taniyorum cikolata kistinden sonra hamile kalan,sakin vesvese yapma.
Cnm ben ilk dusukten sonra kistim cikti. Ama kist kaybolduktan 2 ay sonra falan gebe kaldim. Ayrica ben pazrtesi doktora gittim. Orda bi abla vardi az dertlestik. Yumurtaliklari kist doluymus doktor ona kesinlikle cocugun olmaz evlenecegin insana soyle demis. Neyse sonra evlenmis birisiyle 3 ay sonrada hamile kalmis hemde kistlerle. Simdide 3.ye Hamile :)Yani kalinabilir degilmi?
Sen hamilesin sanirim cok sevindim :)
Ama cokmu sürdü kisti aldirdiktsn sonra hamile kalmam?
Ben ameliyat olmadim cnm vucut kendisi atti kistiAyrica yumurtani almadilar degilmi sadece kisti?
Cnm benim kisti vucut kendi kendine atti 2 ay sonra falan gebe kaldim tekrarAmelyttan snra mi hamile kaldin cnm doğal yollamı yoksa tedaviylemi
Vajinal ultrason dediğim öyle değil bu farklı cnm tuplere sıvı bi ilaç veriyorlar fln. Çikolata kisti değilse küçülme ihtimali varsa soğan kurunu denesene cnmVajinal ultrasyonu yaptilar bende kac kere. Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlü
Çikolata kisti öyle hemen kendi kendine yok olan bi kist değil diye biliyorum ama çok şükür sen hemen hamile kalmışınCnm benim kisti vucut kendi kendine atti 2 ay sonra falan gebe kaldim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?