• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik kist alinacak. Alindiktan Hamile kalabilirmiyim? Cok korkuyorum

Aynen imtihanimz buymuş. Hayr çektirmedim direk tüp bebek yaptılar ozamn dedim doktra gerek yok tup bebekte demisti ama bilseydim yaptrmadan once cektirrdim . snra amelyt oldum cnm kist tekrarladı şuan 1.5 cm sol tarafta
Sirf sol taraftami var canm? Bunads sukur cok buyuk degilm insallah buyumezde :( allah yardimcimiz olsn

Aynen imtihanimz buymuş. Hayr çektirmedim direk tüp bebek yaptılar ozamn dedim doktra gerek yok tup bebekte demisti ama bilseydim yaptrmadan once cektirrdim . snra amelyt oldum cnm kist tekrarladı şuan 1.5 cm sol tarafta

Sinir oluyorum bu doktorlara benim ilk doktor da gerek yok dedi direk aşılama dedi aksilikler oldu yaptıramadım.

Sinir oluyorum bu doktorlara benim ilk doktor da gerek yok dedi direk aşılama dedi aksilikler oldu yaptıramadım.
Doktorlar bizim ne yaşadığımızı hiç düşünmüyor malesf. Nasl gerek yokmuş çok var aslnda tüp bebekte bile gerek varmis sonradan öğrendim nyse Allahm inş hayrlsiyla o duyguyu bizde tadarz senin gbi dha fazla beklemeyiz

Doktorlar bizim ne yaşadığımızı hiç düşünmüyor malesf. Nasl gerek yokmuş çok var aslnda tüp bebekte bile gerek varmis sonradan öğrendim nyse Allahm inş hayrlsiyla o duyguyu bizde tadarz senin gbi dha fazla beklemeyiz
Neye gerek yok demis doktor anlamadim
Tam olarak. Ama dediginiz gibi hic umursamiyorlar malesef...

Neye gerek yok demis doktor anlamadim
Tam olarak. Ama dediginiz gibi hic umursamiyorlar malesef...
Rahim filmine gerek yok demişti ama tüplerin durumuna yapışıklık olup olmadığına yada kistlerden kaynaklı rahime sıvı akıyomus oda bebeğin rahimde tutunmasını engelliyormuş onlar hepsi rahim filminde çıkıyor tüp bebek yada aşılama olmadan önce yapılması gerekiyomuş

Rahim filmine gerek yok demişti ama tüplerin durumuna yapışıklık olup olmadığına yada kistlerden kaynaklı rahime sıvı akıyomus oda bebeğin rahimde tutunmasını engelliyormuş onlar hepsi rahim filminde çıkıyor tüp bebek yada aşılama olmadan önce yapılması gerekiyomuş
Analadm canm
Tahim filmini neyle yapiyorlar ?
Ultrasyonmu? Soruyorum ki bende burda söyldyim
Yapsinalr

Analadm canm
Tahim filmini neyle yapiyorlar ?
Ultrasyonmu? Soruyorum ki bende burda söyldyim
Yapsinalr
Vajinal ultrasonla yapılıyor ilaç veriliyor cnm internetten bak hsg diye çıkar ayrıntılı öğrenirsin cnm eğer amelyta karar verirsende amh değerine baktır cnm

Merhaban kizlar
Bende bugun 5 senedir bulunan kisti buldular. Hep agrilarim vardi fakat kadin doktorum bir turlu birsey bulamiyordu baska doktorlarads gidince kist cikti ortaya hemde 6 cm buyuklugunde. Sol yumurtams yapismis. Onu alacaklar ameliyat ile fakat benim cok korkum var ameliyattan degilde hamile kalabilirmiyim diye ameliyattan sonra hep dusunup duruyorum. Bu sekil birsey yasayanlar varmi aranizda? Benim adetim hep duzenli geliyor hic aksamadan ama kist cikti iste :KK43: nolur yardim edin cok uzgunum cok

Tabi ki kalirsin,Allahin izniyle, hic korkma ben cok insan taniyorum cikolata kistinden sonra hamile kalan,sakin vesvese yapma.

Vajinal ultrasonla yapılıyor ilaç veriliyor cnm internetten bak hsg diye çıkar ayrıntılı öğrenirsin cnm eğer amelyta karar verirsende amh değerine baktır cnm
Vajinal ultrasyonu yaptilar bende kac kere. Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlü

Tabi ki kalirsin,Allahin izniyle, hic korkma ben cok insan taniyorum cikolata kistinden sonra hamile kalan,sakin vesvese yapma.
Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlü

Yani kalinabilir degilmi?
Sen hamilesin sanirim cok sevindim :)

Ama cokmu sürdü kisti aldirdiktsn sonra hamile kalmam?
Cnm ben ilk dusukten sonra kistim cikti. Ama kist kaybolduktan 2 ay sonra falan gebe kaldim. Ayrica ben pazrtesi doktora gittim. Orda bi abla vardi az dertlestik. Yumurtaliklari kist doluymus doktor ona kesinlikle cocugun olmaz evlenecegin insana soyle demis. Neyse sonra evlenmis birisiyle 3 ay sonrada hamile kalmis hemde kistlerle. Simdide 3.ye Hamile :)

Vajinal ultrasyonu yaptilar bende kac kere. Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlü
Vajinal ultrason dediğim öyle değil bu farklı cnm tuplere sıvı bi ilaç veriyorlar fln. Çikolata kisti değilse küçülme ihtimali varsa soğan kurunu denesene cnm

Back
X