• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik kist alinacak. Alindiktan Hamile kalabilirmiyim? Cok korkuyorum

Bu cikolata kistide degil sanirim simdi doktorun yazdigi rapora baktim orda doktor dilinde corpus luteum yaziyor. Sari kist almancasi ama türkcesini bilmiyorum malesef. Bu genelde hamilelerde cikiyormus. Daha dogrusu adet olnca geri kuculuyormus kendiliginden. Acaba bende ader oldugum halde kuculmedimi bu anlamadim ki bir türlü
Gittinmi doktora canm ne dediler merak ettim

:) nyse ne artk mucizene kavuşmuşsun ya önemli olan o demi:) bugün benide hastaneden aradılar tüp bebek yapmaya karar vermişler kist büyümeden tedavi olmayı ben istemiştim ama korkyrm ilki gbi olcak diye
Ne mucizesi cnm :) benim cocugum falan yok hamilde degilim :( takvime bakma ugur getirsin diye yaptim. İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun. İnsAllah hepimiz tez zamanda saglikli hayirlu evlatlara sahip oluruz :)

Ne mucizesi cnm :) benim cocugum falan yok hamilde degilim :KK43: takvime bakma ugur getirsin diye yaptim. İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun. İnsAllah hepimiz tez zamanda saglikli hayirlu evlatlara sahip oluruz :)
Aa k.bkma cnm inşallah hepimiz kavuşuruz biraz kafama takmamaya başarabilsem keşke :)

Yok cnm olmuyor kafaya takmadan. Ne kadar takmam desende bi bebek ya da hamile gorunce yine kafani sariyor bebek dusuncesi. Hamileleri ve cocuklarida gormemek imkansiz adim atsak veled dolu ortalik :)))
Aa k.bkma cnm inşallah hepimiz kavuşuruz biraz kafama takmamaya başarabilsem keşke :)

Yok cnm olmuyor kafaya takmadan. Ne kadar takmam desende bi bebek ya da hamile gorunce yine kafani sariyor bebek dusuncesi. Hamileleri ve cocuklarida gormemek imkansiz adim atsak veled dolu ortalik :)))
Alemsin ya haklısın valla:) benim akrabalarda çok var zaten dolu ablam gorumcem teyze gelini bebek hepsi günüm deki herkeste bi tane bebek var hep görüyorum yani :) kafama takıyorum ama çok üzülmemeye calisyorum bazn çok ağlıyorum bi ajandam var yaşadıklarimi duygularımı yazdığım bebeğime yaziyorum kitap haline getirip ilerde bebeğime okutucam :) hem içimi döküyorum kimseye anlatamadiklarimi

Alemsin ya haklısın valla:) benim akrabalarda çok var zaten dolu ablam gorumcem teyze gelini bebek hepsi günüm deki herkeste bi tane bebek var hep görüyorum yani :) kafama takıyorum ama çok üzülmemeye calisyorum bazn çok ağlıyorum bi ajandam var yaşadıklarimi duygularımı yazdığım bebeğime yaziyorum kitap haline getirip ilerde bebeğime okutucam :) hem içimi döküyorum kimseye anlatamadiklarimi
Kiz sen ne diyorsun ben patik yaptim yavruma :) annemle teyzem dogmamis cocuga don bicme dedi :KK43: kaldirdim sonra gozum gormesin diye yataginn altina koydum. Gecende teyzem almis ustume cocuk surtuye :) dedim napiyon kafayimi yedin. Sanada gecsin boyle tatli bebegin olsun dedi :) biliyorlar istedigimi surekli konusu acilinca onlarin yaninda bile gozlerim doluyor :KK43: annemle teyzemde uzuldugumu goruyorlar bazen karnima dokunup dua ediyorlar :) biz ailecek siyirdik diye dusunuyorum artik ben:halay:bende cok agliyorum:eek:ama Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin diyorum hepte:KK15:daha zamani degildie belkide:KK51:

Kiz sen ne diyorsun ben patik yaptim yavruma :) annemle teyzem dogmamis cocuga don bicme dedi :KK43: kaldirdim sonra gozum gormesin diye yataginn altina koydum. Gecende teyzem almis ustume cocuk surtuye :) dedim napiyon kafayimi yedin. Sanada gecsin boyle tatli bebegin olsun dedi :) biliyorlar istedigimi surekli konusu acilinca onlarin yaninda bile gozlerim doluyor :KK43: annemle teyzemde uzuldugumu goruyorlar bazen karnima dokunup dua ediyorlar :) biz ailecek siyirdik diye dusunuyorum artik ben:halay:bende cok agliyorum:eek:ama Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin diyorum hepte:KK15:daha zamani degildie belkide:KK51:
Ah cankm benim ya allahim büyük elbet sanada verecek daha zamani degil demek ki. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah

Ayrica ben bugun hastaneye gittim diktor bu normal sari cisim kistlerinden dedi ameliyatlik bisey yok onlar kendi kaybolur dedi. Ama sikayetlerimi soyleyince Endometriosis hastaligi olabilir ama bekleyelim bi 6 hafta dedi. Endometriosis Hastaligi hamileligi engelliyormus....

Bu arada yasin kac canim?

Ah cankm benim ya allahim büyük elbet sanada verecek daha zamani degil demek ki. Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah
Aminnnn Rabbim goruyor neler cektigimizi. O bizi evlat kokusundan mahrum birakmasin saglikli hayirli evlat nasip etsin bize ve tum isteyenlere

Çikolata kisti kendini agrıyla mı brlli edyr kızlar?
Merhaba canim bende cikolata kisti yokta Endometriosis var sanirim ama oda kesin degil doktor ondan suphelendi ondsda hep sol kisim agriyo ayrica bel agrisi ve kabizlik var :(

Ümidimz var bizm :) Rabbim o patikleri bebeğine giydirmeyi nasip etsin inş. Dualrimiz kabul olcak zamanı gelince :)

Back
X