5. Sinema Günleri 3. Anket "MissA"

• Konu Sahibi Konu Sahibi MissA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3. Hafta Filmimiz?

• Hoşçakal Güzin

OY: 0 0,0%
  • Grave of the Fireflies

• Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Bir filmde en dramatik bulduğun olay nedir? (Daha anlaşılır kılmak için örnek vereyim, ben en çok tecavüz sahnelerinden etkileniyorum)

Bu karakteri ben oynamalıydım dediğin oldu mu hiç? (Sevdiğin karakterleri yazmışın ama oyunculuk anlamında gözünü diktiğin var mı onu merak ettim)

Genelde yerli yönetmenleri takip ediyorum demişsin ama etkilendiğin filmler arasında Türk filmi saymamışsın henüz: ) Türk yapımlarından neler söyleyebilirsin?

arkası yarın:)

1- Özellikle dramatik bulduğum sahneler yok ama film tam rayına oturmuş mutlu mesut giderken birden çok üzücü bir olay olur onlar beni şoke edip ani hüzne boğan sahnelerdir.

2- Fantastik filmlerde oynamak isterdim. Mesela Yüzüklerin Efendisindeki Arwen olabilir:23: Yada Viktoryan tarzı kostümler giyebileceğim filmler veya setin bile çok eğlenceli geçtiğine emin olduğum komedi filmleri de olabilir. Bu konuda da Drew Berrymoore'un rollerine talip olurdum heralde.

3- Türk filmlerini takip ediyorum ama listemin ilk sıralarına geçicek yapım yok maalesef. En çok üzüldüğüm bu kadar tarihe, destanlara sahip bir milletin bunu sinemasına yansıtamamış olması. Bu bağlamda Ulak'ı beğeniyorum. Ne güzel bir hikaye bulmuş masalsı bir şekilde anlatmış adam. Birde bu konuda Derviş Zaim'in Cenneti Beklerken'i var. Adam sinemanın içine minyatür sanatını eklemiş ortaya naif sıradışı bir film çıkmış. Yedi Kocalı Hürmüz'ü yaptılar her ne kadar filmi genel anlamda beğenmesem de kostümler, dekor bir de müzikal olması bu konuda da istediğimizde yapabildiğimizi gösteriyor. Sonuçta her ülkenin üç aşağı beş yukarı bir çizgisi var sinemada biz daha bir çizgi yakalayamadık. Hayırlısıyla Mehmet Ali Erbil ve oynadığı tüm filmler ortadan kalkar ve birdaha böyle hatalar tekrarlanmazsa en azından gişe filmlerinin kalitesi bir çıta olsun yükselir.

ordaki sihirli toptan almıştım ben , oyuncakçılarda satılıyor . çok eğlenceli görürsen kaçırma sende al :)))

Aaa nerden buldun onu:D Ben hiç görmedim ya da gördüm fark edemedim bilemiyorum:D Bu aralar doğru düzgün film izleyemiyorum, eski hızıma kavuştuğumda önerdiğin filmi izleyeceğim hemen, senle de ne zamandır konuşmadık, kaç gün geçti:p

kızlar kusura bakmayın fılm anca geldı yıne en son ben yorum yapıorumm
fılmler nedense cdcıde olmuyor sıparıs verıorum ındırıyor getıriyor
o yuzden zaman alıyor kusura bakmayın tekrar
gayet basarılı bır fılmdı gercek bır hıkayeden alıntı olması fılme ayrı bır anlam katıyor
cunku ızlenılen fılmın gercekten yasanmıs olması daha farklı ızlemeye yol acıyor
etkılenmemek elde degil azmeve ıstege
tek bır goze sahıp olsaydık
o yuzden sukur etmemız gereken cok seyler olduguna fılmden sonra dahada cok
hıssedıyosun
fılm ıcın tesekkurler
mıssacımm
:54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmene sevindim prensesfb

Evet sahip olduğumuz şeylerin farkında değiliz çoğu zaman
Filmdeki karakterde öyle hastalanmadan önce dünya zevklerinin peşinde bırak kendini etrafındaki karısının çocuklarının bile değerini tam olarak bilmeyen adamken bu sahip olduklarının hepsinin farkına hastalandıktan sonra varıyor ve gerçek bir hikaye olması insanı daha da düşünmeye götürüyor.

Son düzenleme:
Beğenmene sevindim prensesfb

Evet sahip olduğumuz şeylerin farkında değiliz çoğu zaman
Filmdeki karakterde öyle hastalanmadan önce dünya zevklerinin peşinde bırak kendini etrafındaki karısının çocuklarının bile değerini tam olarak bilmeyen adamken bu sahip olduklarının hepsinin farkına hastalandıktan sonra varıyor ve gerçek bir hikaye olması insanı daha da düşünmeye götürüyor.

evet*canımcım
neyazıkkı*kı
bazı-seylerın*degerını
kaybettıkten*sonra-anlıyoruz*ama-gec-kalmıs-oluyoruzz:2:

Back
X