5 Şubatta ameliyat tarihim çok korkuyorum!

insallah istedigin gibi olur burnun bende olmayı dusunuyorum en kısa zamanda tabi doktora karar werebiliirsem :)))

:) ayy çok sevindim şimdi gerçerkten öyle girlofshadow sonunun güzel olucağını biliyorum ama korkuyor insan yinede bu arada ameliyat tarihim öne alındı kızlar 22ocakta oluyorumm ameliyat sizinle resimlerimi paylaşırım inşallah bi aksilik çıkmaz seviyorumm hepinizizemuszemus

papaxya sen kime ameliyat olacaksın

canim nerde ve hangi doktorda yaptirdin ? benim burnum bi kac sene önce okulda beden egitiminde düstügümde kirilmisti , almanyayi tercih etmiyorum acikcasi kuzenim de 3 kez olmak zorunda kaldi begenmediginden , 3.türkiyede olmustu ve simdi cok memnun , bende türkiyede yaptirmayi düsünüyorumda aklimda bulunsun doktorunun ismi opuyorumnanaktan

slm lady benim doktorumun adı Tuğrul Maral şuan boğaziçi tıp merkezinde görev yapıyor netten araştırabilirsin benimle birlikte bir arkadaşım daha tuğrul beye ameliyat olmuştu oda çok memnun kaldı hem fiyat konusunda da yardımcı oluyor yerimseniben

ameliyat olmayı düşünen ve karar veren arkadaşlar size bir kıyak geçeyim ameliyat evrelerimin resimlerini çekmiştim, ben sizin için bir albüm yapıyım bari sizde rahatlayın artık. ben ameliyattan çıktığımda car car konuşuyordum kimse inanmadı ameliyat olduğuma ki allahtan sargılar vardı kaydirigubbakcemile3

slm lady benim doktorumun adı Tuğrul Maral şuan boğaziçi tıp merkezinde görev yapıyor netten araştırabilirsin benimle birlikte bir arkadaşım daha tuğrul beye ameliyat olmuştu oda çok memnun kaldı hem fiyat konusunda da yardımcı oluyor yerimseniben

tesekkür ederim güzelim opuyorumnanaktan ben simdiden arastirmaya baslayim bu yaz bi görünmeyi düsünüyorum , fiyat da sorun degil okulda kaza oldugu icin sigorta karsiliyor o yüzden bicak altina yatmisken iyi bi doktor olsun istiyorum

tesekkür ederim güzelim opuyorumnanaktan ben simdiden arastirmaya baslayim bu yaz bi görünmeyi düsünüyorum , fiyat da sorun degil okulda kaza oldugu icin sigorta karsiliyor o yüzden bicak altina yatmisken iyi bi doktor olsun istiyorum

ameliyat öncesi ve sonrsı diye bir albüm oluşturdum canım evreleri resimlerden takip edebilirsin. hem sağlık hem güzellik :)zemuszemus

kızlar ben de 27 ocak gün aldım çok heyecanlıyım,sizlerle paylaşmak istedim,tecrübeli arkadaslar söyleyebilir mi ameliyat masasını hatırlayacaz mı ya da en son neyi hatırlayacaz,,,?ben simdiden titriyorum gerçekten bi rüya gibi mi gececek.

bende 26ocakta Cüneyt Özek'e ameliyat olcam.senin doktorun kim canım

Kızlar 5 şubatta serhat tuncere ameliyat oluyorum.Koca burnumdan nihayet kurtulucam.O kadar sene araştırmalarımın sonunda büyük güne yaklaştım. Ama çok korkuyorum ya daha kötü olursa diye iyileşme sürecim inşallah kötü olmaz birde kaç hafta sonra rahat nefes alabildiniz?Deneyimli arkadaşlarım beni gaza getirin nolurrrr:gitme:

slm papatya. şimdiden aLLah yardımcın olsun cnm. bende estetik düşünüyorumm samsunda yaşıyorum ama büyük bi ihtimalle istanbulda olurum diye düşünüyorum. burda kimseyi önermiyorlar :(( Doktor konusunda araştırma yaparken nelere dikkat ettin. çok zor bi seçim olması gerekiyo herhalde.serhat tunceri seçmendeki etken neydi ??

slm papatya. şimdiden aLLah yardımcın olsun cnm. bende estetik düşünüyorumm samsunda yaşıyorum ama büyük bi ihtimalle istanbulda olurum diye düşünüyorum. burda kimseyi önermiyorlar :(( Doktor konusunda araştırma yaparken nelere dikkat ettin. çok zor bi seçim olması gerekiyo herhalde.serhat tunceri seçmendeki etken neydi ??

canım evet dr seçmek çok önemli ben serhat tunceri bir kaç defa tvde gördüm. birçok ünlünün burnunu yapmış bu kadar göz önünde olan insanlar ona güveniyorsa gerçekten iyidir diye düşündüm ve bu siteden tanığım bir arkadaşımda ona yaptırmış gayet güzel yapmış burnunu arkadaş ta çok mutlu inş.sonuç olumlu olur yarın ameliyatım heyecan korku bütün duygular karışmış durumda :sm_confused:

bende ameliyat olmuş biri olarak ameliyat sonrası bi zerre acı ve zorluk cekmedim..benim ameliyathaneye girme korkum vardı..odadayken igne vurdular..sonrasını hatırlamıyorum zaten..ameliyattan cıkıncada sadece konusmakta ve yemekte zorlandım oda bi kaç gün sürdü..tampon cıkartmayı cok abartıyorlar sakın inanma,tampon cıkınca tam tersine cok rahatladım acı duymadım..bir hafta sonra normal hayatıma döndüm zaten.ve sonunda saglıklı ve güzel burun

bende ameliyat olmuş biri olarak ameliyat sonrası bi zerre acı ve zorluk cekmedim..benim ameliyathaneye girme korkum vardı..odadayken igne vurdular..sonrasını hatırlamıyorum zaten..ameliyattan cıkıncada sadece konusmakta ve yemekte zorlandım oda bi kaç gün sürdü..tampon cıkartmayı cok abartıyorlar sakın inanma,tampon cıkınca tam tersine cok rahatladım acı duymadım..bir hafta sonra normal hayatıma döndüm zaten.ve sonunda saglıklı ve güzel burun

ulkufuk peki ameliyat sonrası ilk 2 gün çok kötü geçiyor diyorlar sen kan kustun mu?

ameliyattan cıktım odama geldigimde migdem cok bulandı..önceden kan kusacagımı bilmiyordum annemde bilmiyordu..kusunca annem cok panikledi..hemşireyi cagırdı..hemşire normal olması gerekn bişey diyince rahatlamıstı..

ameliyattan cıktım odama geldigimde migdem cok bulandı..önceden kan kusacagımı bilmiyordum annemde bilmiyordu..kusunca annem cok panikledi..hemşireyi cagırdı..hemşire normal olması gerekn bişey diyince rahatlamıstı..

evet bende biliyorum narkozun etkisiyle oluyo çok ağrın sızın oldumu canım uyuyabildinmi ameliyattan sonra 2 3 gün

agrı kesici verdikleri için agrı hissetmedim..devamlı yüzüme buz tutuldu şişme morarma olmasın die..o biraz sinir bozucuydu ama ne kadar cok buz tutulursa okadar yüzündeki morluk ve şişmeler daha hızlı geçer..bide tampon oldugu için yutkunmakta zorlandım..

Back
X