- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.821
Marketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorumNanelibal sen napıyosun canım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorumNanelibal sen napıyosun canım :)
ohhh ohh gece gece market alış verişi en sevdiğim :) bende ona buna laf yetiştiriyorum :) çok yeme bitterden 2 kareyi geçirme bence :)Marketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorumsen napıyosun
![]()
sen okumuyomuydun canım ? eylülde okullar açılıyorEylülde ben de başlıcam sadece kadınlara özel bi yere. İlk defa gidicem spor salonuna![]()
ne yaptın ne yaptın bu saatte ilk günde ben seniMarketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorumsen napıyosun
![]()
2 büyük paket sütlü çikolatayı bi anda yiyebilen biri olarak, bitterle pek aram yok zatenohhh ohh gece gece market alış verişi en sevdiğim :) bende ona buna laf yetiştiriyorum :) çok yeme bitterden 2 kareyi geçirme bence :)
niye hem okula hem spor salonuna gidilmicek diye kural mı var?sen okumuyomuydun canım ? eylülde okullar açılıyor
Şimdi yemicem bi şey, bugünü kapattım
sende gitte dolapta bekleyen pastanı yeeee....ohhh ohh gece gece market alış verişi en sevdiğim :) bende ona buna laf yetiştiriyorum :) çok yeme bitterden 2 kareyi geçirme bence :)
ay kız öyle bir imkanın varsa ne duruyosun burda olsa ben hemen yazılırdım:)
Eylülde ben de başlıcam sadece kadınlara özel bi yere. İlk defa gidicem spor salonuna![]()
Birinci öğretimim, okuldan çıkınca ve de haftasonu giderimsen okumuyomuydun canım ? eylülde okullar açılıyor
bitter sevilmez mi ya tek aşkımmm2 büyük paket sütlü çikolatayı bi anda yiyebilen biri olarak, bitterle pek aram yok zaten![]()
ben gidemediydimniye hem okula hem spor salonuna gidilmicek diye kural mı var?
sana veriyim senye yiyebiliyosan ... bi sır verdik diline doladım zalim kadınsende gitte dolapta bekleyen pastanı yeeee....![]()
Birinci öğretimim, okuldan çıkınca ve de haftasonu giderim![]()
bitter sevilmez mi ya tek aşkımmm
ben gidemediydimparam yanmıştı
sana veriyim senye yiyebiliyosan ... bi sır verdik diline doladım zalim kadın![]()
Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik
Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)Kızlar hava çok sıcak yaaa
sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.
ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi
Öğlen.
1.5 yumurtadan sebzeli omlet
Salatalık domates
ara
1 kupa sütlü nescafe sekersiz
1 yk kuru üzüm çok çok az da leblebi
akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt
Su 3lt bitti
spor hala yok..
morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..
Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)ben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz![]()
Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isiahhaah seni tınlamamış,kaptan tardımcısı yerine koymamış![]()
Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadanMarketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorumsen napıyosun
![]()
Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gorebitter sevilmez mi ya tek aşkımmm![]()
Sence?Kizzzz ne konusmussunuz oyle 350 mesaj nediiirr..kimin cenesi düştü gene
Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa
Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)
Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)
Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi
Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadanyenmeyecek o bitter o kadar!
Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore![]()
benim değillll...Kizzzz ne konusmussunuz oyle 350 mesaj nediiirr..kimin cenesi düştü gene
benim diiilllSence?
Bu takimda kimlerin çenesi dusebilir![]()
Tabi tabi cok inandirici oldu gerçektenbenim diiilll![]()