• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik :D
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa
Kızlar hava çok sıcak yaaa

sabah
1 yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 1elma,1 yk pekmez, chai,tarçın. .. 1 kase oldu soğuk soğuk yedim.

ara
Bitki Çayı
2 ceviz içi

Öğlen.
1.5 yumurtadan sebzeli omlet
Salatalık domates

ara
1 kupa sütlü nescafe sekersiz
1 yk kuru üzüm çok çok az da leblebi

akşam
4 yk barbunya
1 kase pulbiberli yogurt

Su 3lt bitti
spor hala yok..

morordek morordek menülerim senden özel yorum bekliyorum canimcim. Bide spora teşvik yap bana ya..
Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)
ben de geldimm :) neredeyse 1 aydir spor salonuna baslamak istiyorum. hatta konusmaya gittim. cok guzel sadece kadinlara özel. hersey hazir ama usengecligimden baslayamiyorum kizlar bana biraz motive verir misinizzz:KK68:
Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)
ahhaah seni tınlamamış,kaptan tardımcısı yerine koymamış :KK70::KK70:
Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi :KK14:
Marketten ton balığı, bitter çikolata, şeftali falan aldım eve dönüyorum:dondurma: sen napıyosun:KK200:
Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadan :sopa: yenmeyecek o bitter o kadar!
bitter sevilmez mi ya tek aşkımmm:KK200:
Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore :sopa:

Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik :KK70:
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa

Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)

Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)

Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi :KK14:

Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadan :sopa: yenmeyecek o bitter o kadar!

Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore :sopa:
nilsub nilsub at bunu yardımcılıktan beni al :D
Kizzzz ne konusmussunuz oyle 350 mesaj nediiirr..kimin cenesi düştü gene
benim değillll...

Back
X