• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik :KK70:
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa

Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)

Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)

Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi :KK14:

Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadan :sopa: yenmeyecek o bitter o kadar!

Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore :sopa:
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik :KK70:
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa

Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)

Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)

Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi :KK14:

Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadan :sopa: yenmeyecek o bitter o kadar!

Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore :sopa:
ben bu kadar insanı bu çeneyle tutuyorum burda yaaaaaaaaaaaaaa butun işin yükü çenemde:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Menum nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir küçük salatalık
2 tane krep
Bir küçük kase kadar yeşil soğanlı yumurta
Öğle
Bir avuç leblebi
Ödem atıcı icecek
Aksam
4 tane kuzu pirzola (izgara)
Bir kase salata
Bir çay bardağı ayran
2 litre su
Spor yok adetin ilk günü belli im ağrıyor
(Yarın artı çıkarım adet dolayisiyla)

Menum nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir küçük salatalık
2 tane krep
Bir küçük kase kadar yeşil soğanlı yumurta
Öğle
Bir avuç leblebi
Ödem atıcı icecek
Aksam
4 tane kuzu pirzola (izgara)
Bir kase salata
Bir çay bardağı ayran
2 litre su
Spor yok adetin ilk günü belli im ağrıyor
(Yarın artı çıkarım adet dolayisiyla)
menün çok güzel olmuş kızzzzz:)

menün benim hoşuma gitti canım :) sanırım menüler yazılırken kaptanlarıda etiketliyceksiniz . morordek morordek ve nilsub nilsub
Kizzz ben k.yardimcisi degil miyim beni niye adam yerine koymuyonnn :sinirli:
Sormussun bugun beni cok ozledin beni biliyorum bensiz yapamiyosun dimi ;)
Dun aksam da sormussun molekuler biyoloji ve genetik lisans mezunuyum,ayni daldan yuksege basladim canim.. bi de istanbuldan ev arkadasim geldi bugun full gezmelerdeydikk ;)

Kizzz ben k.yardimcisi degil miyim beni niye adam yerine koymuyonnn :sinirli:
Sormussun bugun beni cok ozledin beni biliyorum bensiz yapamiyosun dimi :KK66:
Dun aksam da sormussun molekuler biyoloji ve genetik lisans mezunuyum,ayni daldan yuksege basladim canim.. bi de istanbuldan ev arkadasim geldi bugun full gezmelerdeydikk :KK66:
canım benim senin kaptan yardımcısı olduğunu hiç hatırlayamadım özür dilerim :)ohhh ohhhh gez gençlik işte kanı kaynıyo :D

Back
X