- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.281
bırakkmazzzzzzz adamı bıraksa bahçedeki tavuklara sarar illaki sarar ...adama da yetmişnilsub rahat bırak kız adamı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırakkmazzzzzzz adamı bıraksa bahçedeki tavuklara sarar illaki sarar ...adama da yetmişnilsub rahat bırak kız adamı...
yok nilgünle tanıştıktan sonra almıştım ,kısmet sanaymışSen de mi Karadenizlisin![]()
rome demi öyle akşam başlım diyodum başlamıyım o zaman :) ya ne biliyim sevmiyorum rahatsız oluyorum acaba neden bende mi var bi sorun aklıma takıldı bak şimdi ?
Anca o bana kısmet olur zatenyok nilgünle tanıştıktan sonra almıştım ,kısmet sanaymış![]()
Yok canım ben haremin bu şekilde olmadığını biliyorum eğitim yeriymiş harem kaldıki içindeki cariyeler vezir ve paşaların beylerin kızlarıymış iyi eğitim alıp en rutbeli ailelerle evlenebilmek için .... Padişahın kendi haremi ayrıYani bunlar hep toplum kalıpları canım, biyolojik bir şey sonuçta. Onu da geçtim Romalılar, İngilizler, Franızlar tarih boyunca böyle yaşamış, diziler de gerçeği gösteriyor. Kaldı ki Osmanlı'da harem diye bir kavram varmış, bizimkiler de farklı değil ki..
bende seni etiketlicektim nerdesin diye:) süper olmuş menünSabah
2 yumurta
Az az süzme peynir ve lor peyniri
5 tuzsuz yeşil zeytin
Salatalık domates
1 dilim ekmek
ara
Üzüm saymadim ama kontrollü yedim.
Öğlen
Tavuk
salata
ayran