- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.261
rome demi öyle akşam başlım diyodum başlamıyım o zaman :) ya ne biliyim sevmiyorum rahatsız oluyorum acaba neden bende mi var bi sorun aklıma takıldı bak şimdi ?canım sen rome izle game of thrones'a sapık diyorsan ayrıca tudors asıl sapık ya game of thrones'un 10 katı kadar acık sahnesi var.
fena değilmiş tadı yaaabende akşam 5 te kapatıcam açlık krizine girince içmek için naneli rezene aldım akşam otururken içicem:)
Kaptan kaptanın dostudur, böyle sizin gibi yaramazları yola getirmekle yükümlüyüzbenim kaptan beni öpmezse o zaman gelirim
afiyet olsun :) bende bimden aldım çay çeşidi çok allahtan yoksa burda sınırlı alacaklarım:)fena değilmiş tadı yaaa
yüre be kim tutar seni bir daha etiketle kaptanı gözünden kaçmasınKaptan kaptanın dostudur, böyle sizin gibi yaramazları yola getirmekle yükümlüyüz
Özel mesaj falan atayım yoksa feyza vuracak beniyüre be kim tutar seni bir daha etiketle kaptanı gözünden kaçmasın
Bak zaten zıplamıssın da erimistir o gözleme :)
ABOOOO çok pis oyuna geldimbtlbetul bak betüşüm bakkkkk beni nasıl oyuna getirdiler bana nasıl komplo kurdular ,beni nasıl yıktılar ...nilgün bile yapmadı bana bunu ben vefatttt
anam kahveyi içince çok acıktım ya ben:)
Bozacının şahidi şıracı işteo mor gargadan her şey beklenir... besle gargayı oysun gzünü demişler nede olsa... nankör garga....
aynen aha bundan oo mor gargadan her şey beklenir... besle gargayı oysun gzünü demişler nede olsa... nankör garga....
Benim gibi güzel bir kadın vasviye teyze ile bir olabilir mi :) hıhhhsen fotonu vasfiye olarak değiştirsene :)))
hanımmmmm hanımmmmm kime dil çıkarıyon sen ....tez getirin tabancamı
Benim gibi güzel bir kadın vasviye teyze ile bir olabilir mi :) hıhhh
Sen de mi Karadenizlisinhanımmmmm hanımmmmm kime dil çıkarıyon sen ....tez getirin tabancamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?