Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptım :ruh: mahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım :KK48: ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba :KK48: kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum :KK70:
canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))

btlbetul btlbetul sen bana niye yazmıyon hic yoksa kilomu aldın :(

Senin jillian maceralarını biliyoruz canım yetmez üstüne cilasınıda atarsın :) sen tam 30 günlük seriyi yaptınmı? ben yapabilecekmiyim bakıcam inşallah yapabilirim.

gunaydin-mesajlari.jpg

Kız nerelere gidiyorsun.
Daha verilecek kilolarımız vardı.
Günaydınlar hanımlar
Ben bu aralar çarpıldım mı ceyrandan bilmiyorum baya rahatsızım ayaklarımda güç kuvvet kalmadı tam zamanında izne ayrılmışım,inşaallah bi,r toparlayayım psikolojimide toparlarım ;)

ebrusonmez ebrusonmez
izne ayrıldım kuzum biraz toparlayayım geleceğim inşaallah;)

Gunaydinlaaarr bugün günlerden benim için temizlik... hatta dün akşam başladım 1 hafta sürecek detaylı bir temizlik olacak.
Halı bile yikiyorum ben yaaa...
evlendiği beri ilk defa yikiyorum. Gerci kocam çok söylendi yıkama diye ama malum bel fıtığı var ya...
Sağlam bir kahvaltı yaptım. Güç lazım bana dimi ama. Ara ara ugrarim

canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))

btlbetul btlbetul sen bana niye yazmıyon hic yoksa kilomu aldın :KK43:

seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....

yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)

Back
X