- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.361
o işlere feyza ile elif bakıyorNerelere girdin de virus bulastirdin kiz pc'ye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o işlere feyza ile elif bakıyorNerelere girdin de virus bulastirdin kiz pc'ye![]()
yarında işim var beni sinir eder ...Attir attir anca format paklar o bilgisayarı :)
anam istenmeyen türde erişim bulundu diyo pc virüs programı neki bu?Attir attir anca format paklar o bilgisayarı :)
Bugunku konusmalarimizdan sonra merak edip girmissindir belkio işlere feyza ile elif bakıyor![]()
Ne isin var kiz buraya girmekten baskayarında işim var beni sinir eder ...
ay yok bekarmıyım merak edeyimBugunku konusmalarimizdan sonra merak edip girmissindir belki
Ne isin var kiz buraya girmekten baska![]()
Virus girmis heralde, en kisa surede formatlayin bence :)anam istenmeyen türde erişim bulundu diyo pc virüs programı neki bu?
evet hemen baktırayım...Virus girmis heralde, en kisa surede formatlayin bence :)
canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptımmahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım
ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba
kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum
![]()
ay yok bekarmıyım merak edeyim
yok kız kocam için dedim işim var der hemen düzeltmez beni sinir eder![]()
Günaydınlar hanımlarKız nerelere gidiyorsun.
Daha verilecek kilolarımız vardı.
canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))
btlbetul sen bana niye yazmıyon hic yoksa kilomu aldın
![]()