- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.321
Kızlar akşamı kaçta yiyorsunuz.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet kuzum. Bana da verdir. Sopa serbest.İyiyim Ebruşum, aynı iste milleti zayıflatmakla ugrasıyoruz :)
Bizsiz kilo alırsın tabiGel de sana da verdirelim aldıgın kiloları
Ayyy çok almışım demi
Canım ya üzüldüm.heeeey ben geldiiim eşyalarla beraber istanbuldayım artık, eşimden ayrıldım ekimde boşanıyoruz resmen, en son 65,8 dim ama almış olabilirimyarın sabah tartılcam hanımlar, ayın 23 ünde tatile gidicem yani 14 günde 4 kilo vermem lazım
((((
Geri adım atmıyor mu kocan.Canım ya üzüldüm.
Hayırlısı olsun.Daha mutlu olursun umarım.
çok iyi olur canımYa dün aklıma geldi, bu yarısma 21 agustos'a kadar ya 22'sinde de eşimin dogum günü var. Acaba dedim hem dogum günü icin pasta yapsam hem de yarısmaya mı katılsam![]()
daha iyiyim canım daha da iyi olcam inşallah :)Canım ya üzüldüm.
Hayırlısı olsun.Daha mutlu olursun umarım.
geri adım atsada ben istemem bundn sonraGeri adım atmıyor mu kocan.
İnşallah senin için en iyisi en hayırlısı olur.Hayatta herşey bizim için , umarım kolayca atlatırsın sıkıntılı dönemiheeeey ben geldiiim eşyalarla beraber istanbuldayım artık, eşimden ayrıldım ekimde boşanıyoruz resmen, en son 65,8 dim ama almış olabilirimyarın sabah tartılcam hanımlar, ayın 23 ünde tatile gidicem yani 14 günde 4 kilo vermem lazım
((((
Kız sen hala bıraktığım gibi misin??![]()
Amanııın Ebruşum gelmiiiiiş![]()
Aaa o zaman hemen toparlanman lazimAyy evet kuzum. Bana da verdir. Sopa serbest.
İstanbuldan akrabalar gelmiş.Sene de bir gelebiliyorlar. Beni tosbik görmesinler.
Sen bana demedigini birakma sonra da seni gorunce sevinc cigliklari atayim. Oldu canimbeni görünce de böyle sevinç çığlıkları atsana....... hep aleme hep alemeee....
bende seni etiketlicektim nerdesin diye:) süper olmuş menün
dedimki kurabiyelerden zehirlendimi ne oldu![]()
Aaa o zaman hemen toparlanman lazim
Sen bana demedigini birakma sonra da seni gorunce sevinc cigliklari atayim. Oldu canim![]()
O zaman ben de seni seviyorumsevgiden bunlar hep sevgiden :))))