Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptım :ruh: mahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım :KK48: ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba :KK48: kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum :KK70:

Tabi bana sevinecek kıskanç kedi :lülülü:
Ben rakibesiyim ördeğimin
Kıskanç bunlar rakibem. Nilgunle ikisi fesatspor :-)
Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptım :ruh: mahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım :KK48: ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba :KK48: kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum :KK70:
Ben yapiyordum ama her gun degil :) bir kere de level 2 yapmisligim var hey gidi hey :KK70:
Bence kesin ise yariyor ya yani yaramamasi mumkun mu sence :KK70:

O ne ki:KK53: leslie gibi bi şey mi, çok cahil kalmışım spor konusunda:KK45:

Menum nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Sabah
İki dilim karışık tahıllı ekmek le yapılmış domatesli peynirli tost
Bir kupa çay

Öğle
Közlenmiş patlıcan ı domates biber ve soğani az yağda kavurup yaptigm yemekten 8 kaşık
1 kk peynir

Aksam
Bir kase çorba
Bir kase salata

Su 2.5 litre
Spor kv min evini temizledim bugün

Ben menümüde paylaşayımda günü bitireyim
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:1/6 yufka+1 yumurta+1/2 kk peynir
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında bezelyeli tavuk +salata
Ara:1 adet şeftali
Akşam:1 adet tavuk baget haşlama+yarık tabak taze fasulye+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: sabah:2 mile leslie
Akşam:jilllian level 1

Menum nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
Sabah
İki dilim karışık tahıllı ekmek le yapılmış domatesli peynirli tost
Bir kupa çay

Öğle
Közlenmiş patlıcan ı domates biber ve soğani az yağda kavurup yaptigm yemekten 8 kaşık
1 kk peynir

Aksam
Bir kase çorba
Bir kase salata

Su 2.5 litre
Spor kv min evini temizledim bugün
Menun guzelmis canim :)
Fitne fesat insan olarak sorayim kv'nin evini niye sen temizliyorsun? :) Hasta mı kv?

Nerelere girdin de virus bulastirdin kiz pc'ye :-)
kız ben bi buraya birde kore dizisi sitesine giriyom çocuklar oynadıydı onlarmı bilmeden bişey yaptı birde sitelere bağlanıyo otomatik face açılıyo anammmm face yanlış bişeler paylaşılır kapatıyorum mausla bir yere tıklayınca otomatik tekrar açılıyo.... yarın eşime format attırım bari

kız ben bi buraya birde kore dizisi sitesine giriyom çocuklar oynadıydı onlarmı bilmeden bişey yaptı birde sitelere bağlanıyo otomatik face açılıyo anammmm face yanlış bişeler paylaşılır kapatıyorum mausla bir yere tıklayınca otomatik tekrar açılıyo.... yarın eşime format attırım bari
Attir attir anca format paklar o bilgisayarı :)

Back
X