- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.541
btlbetul sana yeni koca buldum. Beğenmezsen fyzanur sen alabilirsin ama nasıl bir Kaynana olurum bilmem.Eki Görüntüle 1869035
sabah 6.30 da uyandi. Simdi tekrar uyuyacak beyfendi
ben de arkadasa kahvaltiya geldik aksama ladar buradayiz
dün geldin galiba ben piknikteydim kaptan yardımcısıyım ben de :)Hoşbulduk..
Afiyet olsun canım.Ekmek 2 çok gibi ama kahvaltı sonuçta :))
Liste için 57.9 olmam gerekiyor. Malesef 2 haftaya anca girerim.sende giricekmisin listeye?
maşallah ne yapcan bu feyza ile betüş kartlarınıkız benim kızım var ya
sen otur oturduğun yerde kızzzzeneeeee gelin olcam beeeen yaşasııın :)))
gravatını da takmış ta gelmiş.... ısırırım ben o yanakları :))) kızfyzanur önce ben gördüm banane......
damat adayıda ayakta sallanıyokızıııım o daha yorganı nevresime geçirebiliyo mu ?
Ayy maşallah canım ne de yakışıklıymışş.btlbetul sana yeni koca buldum. Beğenmezsen fyzanur sen alabilirsin ama nasıl bir Kaynana olurum bilmem.Eki Görüntüle 1869035
sabah 6.30 da uyandi. Simdi tekrar uyuyacak beyfendi
ben de arkadasa kahvaltiya geldik aksama ladar buradayiz
Hoşbulduk..
Küçük bebeğin ne kadarlık.Emziriyorsun değil mi?Hoşbulduk..
Ooooo kızını da verirmişş.maşallah ne yapcan bu feyza ile betüş kartlarınıkız benim kızım var ya
maşallah ne yapcan bu feyza ile betüş kartlarınıkız benim kızım var ya
damat adayıda ayakta sallanıyo
aynen cok zorgümnaydınlarrrrrr
ayy dişçi işi zor yahuuu
@morordek tatlım menü paylaşmıyom ama iyi gidiyor ptesi 76 kg idim bu sabah 74,7 idi bakalım yarın nasıl olacak sıcaklardan yürüyüş yapamıyorum öğleleri akşamları halim kalmıyo spor yapmaya
gecmis olsuun canımayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....
tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))
Hoşgeldin canım. Bebeğin küçük mu
Küçük bebeğin ne kadarlık.Emziriyorsun değil mi?
He kızzz... olabilirdi ama bu kızlara da destek çıkmak lazım. Olmaz öyle evde yanlız başına yaşanır mi
iyi teklif var ısrar yokHe kızzz... olabilirdi ama bu kızlara da destek çıkmak lazım. Olmaz öyle evde yanlız başına yaşanır mi
damat adayıda ayakta sallanıyo
Afiyet olsun.Evet biraz fazla oldu ama Dünün yorgunluğu nasıl açlık verdiyse. Hooop gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?