- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.521
çok güzel görünüyor afiyert olsun:)
9 canlısın niye korkuyonayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....
tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))
Ayy ama yazın isveç hiç çekilmiyor. :))isvec sekeriim :)
çok güzel görünüyor afiyert olsun:)
Çok geçmiş olsun canım.Dikkatli ol hava sıcak çok cabuk bozuluyorlar.ayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....
tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))
Ah bilmez miyim ilk doğumunda doüumdan incecik çıktım emziriyorum süt olsub o olsun derken 20 kg aldım öyle hamile kaldım şimdi yine aynı hataya düşmek istemiyorum:)hoşgeldin canim nasıl olsa emziriyorum diye düşünme günlük düzenli emzirmede 500 kalori yakıyor vücut oda düzenli olunca eğer sen dikkat edersen gider yoksa artı olur kalir sana sağlıklı kilo vermeler canim
İnş canım.. Acilen ihtiyacım var ipin ucu kaçtı mı yakalayamıyorım kaldı ki tatilde kaçırdım zaten:)Tamamdır tartılabildiginde yazarsın.
Burası ciddi anlamda motive eder seni, günlük 5 mesaj yazmak da kurallarımız arasında zaten, amaç birbirimizi motive etmek. Menülerini yazmaya başla zaten zamanla düzene oturur
Memnun oldum canım.. Bundan sonra her şeyiyle birlikte güzel olur inş..yeni gelen arkadaslar ben takım kaptanı kollontai 25 yasındayım esimden yeni ayrıldım cocugum yok, 65.8 kiloyum suan, uzunca bir suredi takımla ilgilenemiyorm bundan sonra buralardayım hep beraber tıg gibim olacagız insallah :)))
geçmiş olsun bendede var biraz dün üşüttüm galiba su çok soğuktu:)Sağol canım... galiba midemi üsüttüm sancılanıyor ve kocaman şişti..
işe gidebildinmi evdemisin?
Afiyet olsun canım.Ekmek 2 çok gibi ama kahvaltı sonuçta :))
günaydın hoş geldin...Günaydın kızlar...
Ah bilmez miyim ilk doğumunda doüumdan incecik çıktım emziriyorum süt olsub o olsun derken 20 kg aldım öyle hamile kaldım şimdi yine aynı hataya düşmek istemiyorum:)
İnş canım.. Acilen ihtiyacım var ipin ucu kaçtı mı yakalayamıyorım kaldı ki tatilde kaçırdım zaten:)
Memnun oldum canım.. Bundan sonra her şeyiyle birlikte güzel olur inş..
Julian yapanlar.. Hep duydum ama hiç yapmadım bunun başlangıcı en kısası car mı? Nedir? Ve kaç gün yapmalıyım bilgi verir misiniz.. Sanki 15 dk mı 30 dk mı ne öyle programı vardı..
yediklerine sayişteyim geç kaldım ama çünkü sabaha doğru uyumuşum 8:30 da uyandım kahvaltı bilem yapmadım daha.... yazık bana bee....
sende giricekmisin listeye?Afiyet olsun canım.Ekmek 2 çok gibi ama kahvaltı sonuçta :))
günaydın hoş geldin...
Geçmiş olsun canım.Sıcak ıhlamur iyi gelir.Sağol canım... galiba midemi üsüttüm sancılanıyor ve kocaman şişti..
maşallah ne yapcan bu feyza ile betüş kartlarınıbtlbetul sana yeni koca buldum. Beğenmezsen fyzanur sen alabilirsin ama nasıl bir Kaynana olurum bilmem.Eki Görüntüle 1869035
sabah 6.30 da uyandi. Simdi tekrar uyuyacak beyfendi
ben de arkadasa kahvaltiya geldik aksama ladar buradayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?