- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.321
Vay bee bune tambak hanımBen Menümü yazayım.
Sabah -öğlen -akşam
1 er adet haşlanmış yumurta
Aralar
1 er dilim ananas
şu 3 lt oldu.
spor cumaya kadar yapamam.detiks bitene kadar yani
nilsub inatettimolacak kollontai morordek
Ama devam edeceğim reklamdan sonra :))inatettimolacak morordek nilsub kızlar leslie 2 mile yaptım ve 159 iple ip atladım. Fena halde terledim ya
Vay bee bune tambak hanım
Nasıl dayandın ya
Masallah sana
Süpersiiin aynen devam rakibeminatettimolacak morordek nilsub kızlar leslie 2 mile yaptım ve 159 iple ip atladım. Fena halde terledim ya
Kendimi affettirmek için uğraşıyorum. Ve yarın eksi görmek istiyorumSüpersiiin aynen devam rakibem
Kız bu da çok azZayiflayabilmek uğruna tabi ki de... Bu zamana kadar Afedersin öküz gibi yedim azcikta aç kalanı ölmem ya
aynen tatlım, şekerli çaya veda edeli çokk olduşekersiz ve açık dimi
Kilon ne alemde ortimmaynen tatlım, şekerli çaya veda edeli çokk oldu
hafta başında yanı pazartesi +2,3 idiö bende (kaptanlar duymasın) şimdi +1 deyim yarına o farksa kapanır gibiinatettimolacak bu arada düne göre +1500 olduğumu sana bile söyleyemeyeceğim
hafta başında yanı pazartesi +2,3 idiö bende (kaptanlar duymasın) şimdi +1 deyim yarına o farksa kapanır gibi
bu ne kız? bunlarla Nasıl duruyorsun? iki çocuk var bir de. bence sen bunu bırak tatlım. başka bir şey bul. bende 4 günlük bir diyet yapıyorum ama şu anda çok tokum. yapma bu zulmü kendine sakınBen Menümü yazayım.
Sabah -öğlen -akşam
1 er adet haşlanmış yumurta
Aralar
1 er dilim ananas
şu 3 lt oldu.
spor cumaya kadar yapamam.detiks bitene kadar yani
nilsub inatettimolacak kollontai morordek
bence de hem iki çocuk hem de tekbaşınaHahaha biz seninle 2çocuk doğurduktan sonra konuşalım bu şişme konusunu
tatilde ve yğrayamadığıö dönemde kilo almışım birazda ödem olmuş. yarına cuma günkü kiloma dönerim kilo bildiriminde de eksi gelirim ortim. ya sen?Kilon ne alemde ortimm
aaaa ne Zaman artı geldim ördekciğim ya, hep eksilerle geldim birkaç hafta da sabit. merak etme en az -500 olacak cuma günü.
Bu hafta nota almasak bari bu artılar yüzünden!
yerken az geliyorda listede hiç de öyle durmuyor değil mi?Sabah
-4 küçük sosis, 25 gram beyaz peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi, 1 çay kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
-Çavdar ekmeğine tavuklu sandviç (400 kaloriymiş)
Ara
-2 incir, 15 tane karışık kuru yemiş, sütlü şekersiz neskafe
Akşam
-Kıymalı yumurta (5 köfte kadar kıyma, 1 yumurta) , 1 kase yoğurt
Ara
-5 fındık
Su: 2.5 litre
Spor: ev temizledim spor yok
nilsub morordek inatettimolacak
Şöyle bi baktım da sanki çok yemişimyarın 1 günlük muz-süt detoksu yapıcam cumaya -100 de olsa eksik çıkmam lazım şu an artıdayım
Yerken seviniyodum ayyy azıcık diyeyerken az geliyorda listede hiç de öyle durmuyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?