- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.341
ara öğünler çok olmuş gibiYerken seviniyodum ayyy azıcık diye
Toplam 20 tane fındık, fıstık, badem, ceviz vs.. Bilmem ki bana onlar normal geldi azaltayım bariara öğünler çok olmuş gibi
Napim tatlım çok yoğundu bugün işler koşturdum.akşama doğru bi başağrısı başladı ağrı kesici bile işe yaramadı.spor yapamıycam galiba bugünNapiyosun tatlim bugun denk gelemedik pek
Aferin senin kocanın yedirmeye çalıştıklarını reddet yeter zaten :)Evet ama güzel dikkat ettim çabuk kilo verebiliyorum. Değişik bir vücudum var...
Bu arada sevgili kocam yine kaymak ve reçel den ye diye ısrar ederken. Hayır canım diye reddettim çok mutluyum
Ya evet hakkini yemeyeyim hic artı gelmedin. Haydi bakalim guzel eksilerle gel cumaya :)aaaa ne Zaman artı geldim ördekciğim ya, hep eksilerle geldim birkaç hafta da sabit. merak etme en az -500 olacak cuma günü.
Bende şekersiz içiyorum ama koyu içiyorum.aynen tatlım, şekerli çaya veda edeli çokk oldu
Kapanır inşallah canım.Cumaya da eksilerle gelirsin.hafta başında yanı pazartesi +2,3 idiö bende (kaptanlar duymasın) şimdi +1 deyim yarına o farksa kapanır gibi
Kız bu da çok az
Ne kadar devam edeceksin
Sabah
-4 küçük sosis, 25 gram beyaz peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi, 1 çay kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
-Çavdar ekmeğine tavuklu sandviç (400 kaloriymiş)
Ara
-2 incir, 15 tane karışık kuru yemiş, sütlü şekersiz neskafe
Akşam
-Kıymalı yumurta (5 köfte kadar kıyma, 1 yumurta) , 1 kase yoğurt
Ara
-5 fındık
Su: 2.5 litre
Spor: ev temizledim spor yok
nilsub morordek inatettimolacak
Şöyle bi baktım da sanki çok yemişimyarın 1 günlük muz-süt detoksu yapıcam cumaya -100 de olsa eksik çıkmam lazım şu an artıdayım
bu ne kız? bunlarla Nasıl duruyorsun? iki çocuk var bir de. bence sen bunu bırak tatlım. başka bir şey bul. bende 4 günlük bir diyet yapıyorum ama şu anda çok tokum. yapma bu zulmü kendine sakın
Allah sabır versin.Canim 3 gunluk bir şey hayatım da ilk defa denedim. Yarın son günüm zaten..
Allah sabır versin.
Çok haklısınSabah kahvaltısi çok güzel. Öğlen de güzel çünki sabah ekmek yeme misin. Ama ogleden sonra yaptığın ara bana fazla geldi. Kahvenin yanına ya incir ya da kuru yemiş tercih etseydim daha iyi olurdu. Akşam da iyi ama köfte miktarı 3 olsa yanına da salata olsa daha harika olurdu. Son ara da 1 meyve olsa şahane olurdu. Çünki zaten diğer arada kuru yemiş yemissin
Yarin butun gun muz mu yiceksin? Kız muzun fazlasi kabiz yapar, icin kurur kalir sonra wc'ye cikamiyorum diye aglarsin buralardaÇok haklısınbu aralar kuruyemişe sardım. Evde çeşit çeşit yok pikan cevizi yok makademya fındığı doldurdum hepsini. Yarın bütün gün muz yicem diye son arada da yiyeyim demiştim
Bencede ben basur lu biri olarak çok tüketme derim canımYarin butun gun muz mu yiceksin? Kız muzun fazlasi kabiz yapar, icin kurur kalir sonra wc'ye cikamiyorum diye aglarsin buralarda
Muz-süt detoksu var onu yapcam eksiyi görmem lazım cuma, malum kaçamaklarımYarin butun gun muz mu yiceksin? Kız muzun fazlasi kabiz yapar, icin kurur kalir sonra wc'ye cikamiyorum diye aglarsin buralarda
iyi gidiyor benimki ama artık gram gram gidecek belli spor yapıyorum en azından vucudum şekillendi yan simitler gitti diyebilirim bide popoyu kucultebilsemtatilde ve yğrayamadığıö dönemde kilo almışım birazda ödem olmuş. yarına cuma günkü kiloma dönerim kilo bildiriminde de eksi gelirim ortim. ya sen?
Popo icin en iyisi squat canım tavsiye ederimiyi gidiyor benimki ama artık gram gram gidecek belli spor yapıyorum en azından vucudum şekillendi yan simitler gitti diyebilirim bide popoyu kucultebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?