- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.521
Yok kız o banlanma kraliçesi onun adı habire banlanıyo onu bırakta benide peşinden sürüklüyorHiçlik kraliçesi
Biraz daha devam edersen senin için sevgili kaptan yardımcılarımdan kötülüğe teşvik cezası talep edeceğim.Hem de antep fıstıklıydı
Geçmiş olsun kaptanım son durum ne peki ne olucakselam kızlar kaç gündür giremedim
oğlumda kg fazlası var diye dr hastaneye yatıracaktı fazla olan kg da 3-4 kg çok fazla değil anlayacağınız o yüzden bu hafta biraz sinir harbi yaşadık
bu arada çok güzel kg lar verilmiş ben dün gece çok geç yatmıştım sabah işe zor geldim tartılmadım o yüzden kaç kg olduğumu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun kaptanim.selam kızlar kaç gündür giremedim
oğlumda kg fazlası var diye dr hastaneye yatıracaktı fazla olan kg da 3-4 kg çok fazla değil anlayacağınız o yüzden bu hafta biraz sinir harbi yaşadık
bu arada çok güzel kg lar verilmiş ben dün gece çok geç yatmıştım sabah işe zor geldim tartılmadım o yüzden kaç kg olduğumu bilmiyorum
neyyyy çıtırmııı şişkooo patatesss oooHaahhaa bide sana sataşıyor demek.
4. Takımın delisi :))
Benim çıtır ve azimli arkadaşıma karışma yoksa seni köyümüze almayiz aaa
Tamam işte ben sana bacım demesem bir hiçsin işte
o ne olaki güzell bişey miiiHiçlik kraliçesi
höytttt kime acıyon sennnnOlsun almayız falan demeyelim de severim kendisini azcık gelsinnn yazık
o benim için anca silahını çıkarıyo , çatlak karadenizliKız dur senin için özel sihirli degnegini çıkarsın:))
sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zatenYok kız o banlanma kraliçesi onun adı habire banlanıyo onu bırakta benide peşinden sürüklüyor
Haahhaa bu çok daha iyi :))Yok kız o banlanma kraliçesi onun adı habire banlanıyo onu bırakta benide peşinden sürüklüyor
neyyyy çıtırmııı şişkooo patatesss ooo
o ne olaki güzell bişey miii
höytttt kime acıyon sennnn
o benim için anca silahını çıkarıyo , çatlak karadenizli
sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zaten
Evet insallah devamı gelir bu performansınAyy 77 yi gördüm Alır miyim artık şimdi daha dikkatli besleniyorum. Bu kıloların kalıcı olmasi için dikkatli beslenme lazım dimi ama.
beni 69 un heyecani şimdi den sardı bu kadar az kalmışken birakamam
Sürüden ayrılanı kurt kapar demisler. Sen butun hafta takılma buralara sonra da kilo aldım degeçen hafta :79.8
bu hafta: 80.2
kafama sıkar giderim,kapıyı vurur giderim @tatlitambaknilsub morordek inatettimolacak
Baya öldürdüm ben onu hafta ici
Geldim geldim. Sınav gözetmenligim var da hazırlan okula gel falan anca :)Kiz morbaykusmorordek uykulara mi kaldin bugun.. ben son haline kadar paylaştım bi tuğçe kaldi o da gelir birazdan sanirim.. sen de kontrol edip paylasim alanina yuklersin canim
bunlar insana sıyırttırıyo vallla yoksa ben çok aklı başında bi insandım
Ayy harikasınız yaa
Cumleten siyirmişsınız
Hiiiiiiiiii bana heeee.. bak simdi HANIMMM HANIMMM -sair burda bir miktar sesini yukseltti- sensin suskoneyyyy çıtırmııı şişkooo patatesss ooo
o ne olaki güzell bişey miii
höytttt kime acıyon sennnn
o benim için anca silahını çıkarıyo , çatlak karadenizli
sen kendin gizli gizli beni takip ediyon , bi banlanayım dedin onuda beceremedin zaten
ben bile 400 grm aldım ,,,ozaman sen benim 2 katımı yesen abboooooo uçmuşun senListede olmamanın rahatlığıyla ben bildirimimi yapayım.
63 kiloyum +1 oluyor yani...
Ama kizacaklara şimdiden diyeyim. Bugün hep semizotu yiyeceğim.
Yarına güzel eksiler bekliyorum
ben liste dışı yarışıyommmm deluuu kaduuunnnn, git de hadeeee hadee hadee gitseneeeeHiiiiiiiiii bana heeee.. bak simdi HANIMMM HANIMMM -sair burda bir miktar sesini yukseltti- sensin suskotutun pisbogazlarinizi zayiflayin siz de.. ebrusum ne guzel demis sihirli degnegim yok benim..hem silahi unutmuyon hem bana laf carpiyonn..kiz kahvaltida yürek mi yedin sen pis bogazli pisi gidip gaza verem mi sizin takimi hem kilo vermiyo ortalamanizi dusuruyo bu hain gaci diye verim mi seni adasim kaptanina he he?!?
Neyssseee kalitemi bozmicimmmm
Ebru listede mi kiz?? Pacani kurtarmanin derdinden kafan gitmis seninben liste dışı yarışıyommmm deluuu kaduuunnnn, git de hadeeee hadee hadee gitseneeeeebruş 1 kilo almış bu arada
eyyyyyy hatttt kimler çıkışta benim yanımda dalacak bunaaa,hepinize verilen cezaları düşünün ,yiyemediğiniz pastaları börekleri düşününnnn ,gelin gelinnnn zayıfta olsanız gelinnn ,kaptanlara ölümmmmmmmEbru listede mi kiz?? Pacani kurtarmanin derdinden kafan gitmis seninayrica sen kime vuruyon o cantayla.. cikisa gel kizaammm
Kız sana isyana teşvikten ceza yazarım bak ona göreeyyyyyy hatttt kimler çıkışta benim yanımda dalacak bunaaa,hepinize verilen cezaları düşünün ,yiyemediğiniz pastaları börekleri düşününnnn ,gelin gelinnnn zayıfta olsanız gelinnn ,kaptanlara ölümmmmmmm
Sen ellerinle ecelini kaziyonn bacimmm.. kimi kime kiskirtiyon sen allahin sinsirellasi senieyyyyyy hatttt kimler çıkışta benim yanımda dalacak bunaaa,hepinize verilen cezaları düşünün ,yiyemediğiniz pastaları börekleri düşününnnn ,gelin gelinnnn zayıfta olsanız gelinnn ,kaptanlara ölümmmmmmm
Kız hiç güleceğim yoktu senmisin aklı başında olan aklım başında olsa burda ne işin var ...bunlar insana sıyırttırıyo vallla yoksa ben çok aklı başında bi insandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?