Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Feyzacığım sen bu grupta değil misin?
Ahahaha yok ebrusum bu 4.takimin delusu gordugun gibi ordan cok burda.. yazın tenhalasti oralar bize sardi simdi de kıştt diyoz pist diyoz gitmiyo..bi de gelmis bana satasiyo..litfen beni savunur musunuz plizzz

Sen onu bunu birak da naptin sen oyle hem vermemis hem almis double skandal hem yaramazlik yapiyo hem zayiflayanlara karsi propaganda.. kizaaammmm bak koyarim gene elimi belime hanimm hanimmm diye görersin gününü
hep senin yüzüünden ne biçim neydi onun adı ...bulamadım hala dur...hah kaptan kaptansın ne biçim kaptansın sen. niye zayıflatmıyon beni ...istifa et beceremiyon sen bu işi

***5. Takım 479. Etap***

nilsub (75/) sabit
tatlitambak (79,4/77,9/1,5/%1,89)
denhizx (68,8/68,5/0,3/%0,44)
melampusefe (67,8/67,1/0,7/1,03)
inatettimolacak (74,6/72,8/1,8/%2,41)

tugce1325 (59,2/) sabit

5. Takım Ortalaması: %0,961

Nanelibal (83,3/)
kollontai (64,7/)
ebrusonmez (62/)
parkbyull (91/)
blanche_ea (60,4/59,7/0,7/%1.16)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)
morordek (60,3/)

Ahahaha yok ebrusum bu 4.takimin delusu gordugun gibi ordan cok burda.. yazın tenhalasti oralar bize sardi simdi de kıştt diyoz pist diyoz gitmiyo..bi de gelmis bana satasiyo..litfen beni savunur musunuz plizzz
hahahahahah bu takımı ben ayakta tutuyorumm hanımmm hanımmmm ...seni attırıp yerine geçiciiimmm yakındaaaaa

Haahhaa bide sana sataşıyor demek.
4. Takımın delisi :))
Benim çıtır ve azimli arkadaşıma karışma yoksa seni köyümüze almayiz aaa

selam kızlar kaç gündür giremedim
oğlumda kg fazlası var diye dr hastaneye yatıracaktı fazla olan kg da 3-4 kg çok fazla değil anlayacağınız o yüzden bu hafta biraz sinir harbi yaşadık
bu arada çok güzel kg lar verilmiş ben dün gece çok geç yatmıştım sabah işe zor geldim tartılmadım o yüzden kaç kg olduğumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…