Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada yeni bir tarif denedim. Akşam foto atarım. Tatlı isteyenler için harika oldu soğuma sını bekliyorum
Ay halini anlıyorum canım dun gece benim sıpada terledi ustunu değiştirdim 2kere su içti çok ona kalktım sabah iyiydi ama benimki seninkinin huysuzluğu devam ettimi...
Nasıl tatlı bende dun tv de gordum hoşuma gitti ondan yapıcam gece sabaha kadar soğusun sabah yerim kahvenin yanında

Ay halini anlıyorum canım dun gece benim sıpada terledi ustunu değiştirdim 2kere su içti çok ona kalktım sabah iyiydi ama benimki seninkinin huysuzluğu devam ettimi...
Nasıl tatlı bende dun tv de gordum hoşuma gitti ondan yapıcam gece sabaha kadar soğusun sabah yerim kahvenin yanında

Sabah da aynıydı canım. Takı uyandik tan sonra bir muddet geçip te oyuna dalan kadar.. Şimdi iyi çok şükür

tarif ise
1 bardak süte istediğin meyvenin porsiyon miktarını ayarla ve blender dan çek. Içine 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı nişasta ile koyulan kadar pişirdim. Sonra bardağa döküp istediğin gibi süsle. Ben 1 yk yulaf ezmesi ve 1 yk haşhaş kullandım. 5 tane de badem.
meyve olarakta Şeftali. Benim hoşuma gitti canım. Ve cok ta doyurucu oldu.
2016-08-20 16.17.33.webp

Cikolataya tatlıya dayanmayan kizlar evet evetoözellikle sen Nanelibal Nanelibal at onları çöpe. Kendinize alternatifler bulun . En sağlıklı olanindan tabiki de. Insan isterse herseyi başarır.

ilk hedefim olan 68 e 10 kg kaldı. Çok mutluyum.90 la başladım sayılır. 12 kilosu gitti ye 10 kilo da gider dimi kizlar. Sonra gelsin asıl hedef 62

nilsub nilsub senin tarif nasıl yap sen de foto at bakalım. Bana değişik fikirler olsun.
Bendeki tarifi diyetisyen Murat Topoğlu verdi birkaç hurma kuru incir kayısı çok azcık suda haşlıyosun blendırdan geçiriyosun içine dovulmuş ceviz badem fındık ne istiyorsan koyuyosun top top yapıpdışını yulaf ezmesine buluyosun soğuyunca yiyiyosun ama çok güzel gorunuyodu dun tv de yaptı hem sağlıklı hem bağırsak çalıştırıcı hem tatlı krizine çözüm diye

nilsub nilsub senin tarif nasıl yap sen de foto at bakalım. Bana değişik fikirler olsun.
Hehe ben de az sekerli, tam bugdayli elmali kurabiye yaptim :) Guzelce yedim :)

ebrusonmez ebrusonmez bu senin semizotu ise yararsa ben de yapayim :)

Ya ben de 8 eylul'de uzun tatile cikacagim o zamana kadar boyle diyet diyet deneyecegim sanirim.

Bendeki tarifi diyetisyen Murat Topoğlu verdi birkaç hurma kuru incir kayısı çok azcık suda haşlıyosun blendırdan geçiriyosun içine dovulmuş ceviz badem fındık ne istiyorsan koyuyosun top top yapıpdışını yulaf ezmesine buluyosun soğuyunca yiyiyosun ama çok güzel gorunuyodu dun tv de yaptı hem sağlıklı hem bağırsak çalıştırıcı hem tatlı krizine çözüm diye

Guzel tarif dene canım. Benim ki de 1 tk da bal vardi

tarif ise
1 bardak süte istediğin meyvenin porsiyon miktarını ayarla ve blender dan çek. Içine 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı nişasta ile koyulan kadar pişirdim. Sonra bardağa döküp istediğin gibi süsle. Ben 1 yk yulaf ezmesi ve 1 yk haşhaş kullandım. 5 tane de badem.
meyve olarakta Şeftali. Benim hoşuma gitti canım. Ve cok ta doyurucu oldu.
Eki Görüntüle 1873196
Ay ellerine sağlık:KK200::KK60: içinde tatlandırıcı yok galiba, sadece meyveyle tatlı oluyo mu :KK72: tatlıya dayanamamaktan ziyade yeme krizlerim oluyo. 2 saat içinde 10 kişinin yediklerini yediğimi bilirim. Ah bi düzelsem.. Bugün de ucundan döndüm yine:cry:

Ay ellerine sağlık:KK200::KK60: içinde tatlandırıcı yok galiba, sadece meyveyle tatlı oluyo mu :KK72: tatlıya dayanamamaktan ziyade yeme krizlerim oluyo. 2 saat içinde 10 kişinin yediklerini yediğimi bilirim. Ah bi düzelsem.. Bugün de ucundan döndüm yine:cry:

Içinde tatlandırıcı yok canım sadece 1 tk bal var eğer muz la yapsaydim bal bile koymazdim. Canim ben de senin gibiydim. Ama şimdi toparladım. Eve tatlı abur cubur almadığım zaman . Kapı komşu tıklayıp tatlı diye istemişligim var yani. Yakın arkadasimdir
Kendisi. Yediğim zaman hayrete kalanlar vardı o atak larda. Zamanla o irade oturacak sende de ama çaba da safetmek lazım biraz

Içinde tatlandırıcı yok canım sadece 1 tk bal var eğer muz la yapsaydim bal bile koymazdim. Canim ben de senin gibiydim. Ama şimdi toparladım. Eve tatlı abur cubur almadığım zaman . Kapı komşu tıklayıp tatlı diye istemişligim var yani. Yakın arkadasimdir
Kendisi. Yediğim zaman hayrete kalanlar vardı o atak larda. Zamanla o irade oturacak sende de ama çaba da safetmek lazım biraz
Ben bi ara bulimia ydım. Çok zor günler geçirdim. O yeme atakları öyle zor ki.
Eskiye göre ben de iyi sayılırım.
Listeye girebilirsem bu hafta daha çok dikkat edicem zaten, şimdi listede değilim diye biraz daha serbest bıraktım kendimi. O zaman yarışma sonuçta herkesi etkilicek yediklerim.

geldim bebişim , dizilere sardık bu ara nilgünle ondan ortalarda yokum .betül arada face e giriyo kayboluyo. kesin diyeti bozmuştur ondan gruba uğramıyodur ,al beni vur ona :KK70: btlbetul btlbetul nilsub nilsub

he valla bozdum ki ne bozdum.... çok stresli bir haftaydı... sağlı sollu üstüme geldiler....

bu gün de hep temizlikle geçti .... şimdi de evdeki sebzeleri değerlendireyim buzluğa atayım dedim...... ayy bu gün pek hamarat karı oldum :)))

artık düzenli uğramamın vakti geldi gruplarıma olmuyo böyle :KK70: bensiz her yer boş :KK70:

bi zahmet :P

Lolipop yiyordur o kesin :dondurma:

yok badem şekeri valla :)))

ve mor leylekçim bu gün hiç aburcubur yemedim... karataya dönüş 1. gün için bana kocaman bir artı......aferim bana muckkk mcuukkk mmcuukkç....

hahhh aynı ben... h,ç normal insan olamadım ona yanıyorum :))) hep bir dur yapma etme diye tutmasam kendimi daha ne yicem kimbilir :)))

Back
X