- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.601
Hadi inşallah canimmKizlar henuz resmi sonuclar aciklanmadi ama galiba ikinci olacağız bu hafta.
Böylece notamizi da sildirmis olacagiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canimmKizlar henuz resmi sonuclar aciklanmadi ama galiba ikinci olacağız bu hafta.
Böylece notamizi da sildirmis olacagiz![]()
ben de annemdeyim bugun yarin; ben de menumu yazayim kizlar5 gün annem gil deyim inşallah kilo almam buradacok dikkat edeceğim ama evdeki kadar olur mu bilmiyorum
![]()
Uuuu vurdu gol oldu
Bir yarim var ve yemege gidiyorum diyor adeta![]()
sevgili bulamadık diye bu kadanda eziklenmez bir insan yav...Sende parkta anca spor yap dedi resmen![]()
Patlamış mısır işi bozmuş yoksa iyimiş.Günaydın kızlar bende dünkü menimü paylaşayım :)
nilsub
morordek
inatettimolacak
Sabah:3/4 simit+1,5 kk peynir+domates,nane ,maydonoz+5 zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 adet fırında but+1 kase salata
Ara:1 adet elma
Akşam:1 adet karnıyarık(1 tüm patlıcan)+1 kase yoğurt+1 dl ekmek
Ara: 1 büyük kase patlamış mısır
Dün gerçekten çok kötü beslendim.Son zamanlarda çok oluyo bu.Bi çözüm bulcam kızlar
Canim bu hafta listeye girmek istiyorsan artik isi sıkı tutmalisinGünaydındünkü menüm
Sabah
-4 sosis, 25 gram peynir, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Öğle
-Tavuk dürüm, ayran, 2 tane küçük acı biber
Ara
-200 ml süt
Akşam
-sek quark, kuruyemiş (miktarını bilmiyorum paketten yedim ama baya bi çok kaçırdım bunu)
Su: 2 litre
Spor: -
inatettimolacak
nilsub
morordek
kollontai
Kolay gelsin ördeğim.Çok yeme. Veya yürüyüşle dengeleGunaydin kizlaaar
Ben bugun erkenciyim baya. Sabah gene sınav gorevi vardi. Ogleden sonra da gune gidecegim. Yarin da bize misafir gelecek o yuzden hafta sonu pek bakamayabilirim. Öpüyorum sizi sekerler![]()
Bugunde her öğünün yanında yoğurtlu semizotu yiyeceğimm..
Canim bu hafta listeye girmek istiyorsan artik isi sıkı tutmalisin
Kacamakli menu gormek istemiyorum ona gore![]()
Kolay gelsin canımGunaydin kizlaaar
Ben bugun erkenciyim baya. Sabah gene sınav gorevi vardi. Ogleden sonra da gune gidecegim. Yarin da bize misafir gelecek o yuzden hafta sonu pek bakamayabilirim. Öpüyorum sizi sekerler![]()