Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....

şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
Canim hosgeldin de korkma bu da takimin delilerinden..pek akilli yok takimda arama yani :D
Dur diger mesajlari da okuyayim dönecem sana ;)

Selam kizlar ben anca gelebildim misafirlerimiz yeni gitti. Geçmişi cok detayli okumadım ama arada beni ilgilendiren kısımları almaya calistim.
Kızlar yaptığım toplar harika lezzetli ve tatlı olmuşlardı tatlı krizine birebir 2tanesi yeterli oldu ben çok sevdim:) morordek morordek gordunmu tatlılarımı
Gordum canim tatlılarıni gayet guzel gorunuyorlardi afiyet olsun :kk77:
Ayy ben dun menuyu yazmadim ama cok sacmaydi zaten.. gec uyandim hazirlanip ist bi ucuna gittik gec kaldim diye kahvalti edemedim..saat 4gibi 4-5catal kadar patates salatasi yedim bi daha o kadar yol teptik ev arkadasim urfali demistim cig kofte yapmis 4-5sıkım da ondan yedim.. ama yesilcayimi icemedim dun odem tuttum tartida gordum artiyi valla..
Neyse morordek morordek cim sagolsun ödül vermis. Ya sorma ben de uzuldum ordekcim bireyseli kil payı kacirdim yine :KK43: bi de birinci olanlar genelde yeni katilanlarsan cikiyo tabi ilk listeye girerken deli kilo atiyoz ama kaptan bizi 2haftada degil 3haftada almisti o zamanki yuzde de boşa gitmişti.. yapicam ama olumm cilgin bi yuzdeyle birinci olicimm bi gu rekor kiricim kk da tarih yazicimmm En Büyük KK (DELIRDI) :KK70: :KK70:
Ah kiyamam ya boşver bireysel dereceyi sen kac haftadir bu gruptaki hatunlarin arasinda 1. oluyorsun. Gonlumuzun birincisisin yani :sampiyon:
Menüm kızlar inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Kahvaltı

1yk menemen 2yk et sote 1dilim koy ekmeği şekersiz çay

Öğlen
Sade turk kahvesi 2top yaptığım tatlı

Ara
1bardak tarçınlı süt 1top tatlı

Akşam
1tabak kıvırcık salata 3yk kuskus yağsız

Su 2lt
Spor 40 dk yürüyüş
Akşama bol yeşil çay içicem dükkanı 17.00 kapadım
Gozlerim yasardi sen menu yazar miydin :KK57:
Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar @kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size :KK66:
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda :p :KK66:
Sorma ya o ozelligi beni de uyuz ediyor ama diger konularda gordugum kadarıyla excel tablosunu foto olarak yukluyorlardi buraya. Sen de oyle yapabilirsin belki ;)
Hedef kilo olayi da iyiymis ben destekliyorum. Hedefine ulasana ödül veririz tabi :)
60 kg sin 10 kg mi vercen neyseki boyun boyuma denk yoksa terliğimlen kovalardım... 60 kg altını hiç sevmem... birde leylekleri sevmem mor leylekleri mor mor.... bi de hem mor hem leylek hem 60 kg altı ıııığğyyy yani....

şaka şaka hoşgeldiiiiin :)))
Bak sana o kadar zeytin dali uzattim bravo dedim ama besle kargayi oysun gozunu :63:
Hem merak etme bu ara 60 üstüyüm maalesef :(

Afra48 Afra48 hosgeldin canim ben kaptan yardimcilarindanim, Betul'un bahsettigi mor leylek oluyorum :)
Yarismaya katılabilmek icin ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor. Gunluk menulerimizi yaziyoruz, her cuma sabahi tartiliyoruz, kilo veriyoruz :KK66:
Bu arada su anki kilon 60 ve hedefin 50 mi? Istersen yarin sabah tartil baslangic kilonu ona gore kaydedeyim :KK66:

İyi akşamlar kızlar.Bugünkü menümü paylaşayım inatettimolacak inatettimolacak , nilsub nilsub morordek morordek
Sabah:1 tabak peynirli menemen+1 dl ekmek+3 zeytin
Öğlen:1 tabak kıymalı makarna+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Ara:1 adet şeftali
Akşam:1 haşlabmış yumurta+azcık peynir ,nane,maydonoz karıştırıp salata yaptım+1 dl ekmek
Su:3 lt üstü
Spor:2 gündür yatıyorum şekerim düşük, kalkamadığımdan sporda yok arkadaşlar

Ayşenur ben canm. 21 yaşındayım 157boy 60 kilo sanırım onunda 20kilosu göbek :) 7 aylık bi kızım var hamileliğim tam anlamıyla ye iç yat oldu ve 27kilo aldım verdim falan derken şimdi 10kilo fazlam var ama resmen üstüme yapıştı bi türlü veremiyorum. Bebeğim küçük olduğu için yediklerimede dikkat etmedim hiç fastfood çikolata cips derken baktım veremiyorum bi disiplin şart dedim artk :)
hoşgeldin tatlım ben Tuğçe aynı boydayız seninle bende 59.2 ydm en son inşallah güzel güzel verirsin fazla kilolarini

slm kızlar telim bozuşmuştu giremedim. bu hafta ikinci olmuşuz, hepimizi tebrik ediyorum. nilsub nilsub bu hafta bir atak bekliyorum senden. geçen haftaki o azimli halini istiyorum lütfen
tugce1325 tugce1325 ortim geçen hafta sabittin görmedim zannetme. bu hafta eksi bekliyorum senden.lütfen güzel sonuçlarla gel
evet canım dedim ama bundan sonra yavaşlar diye bu hafta annemdeyim kilo almazsam buna sukredecem

kızlar okulun açılmasına az kaldı 1 eylülde işe başlıyorum ve o zamana kadar verdim verdim, sonrası benim için çok zor olur. hamilelik kilolarım gitti üstüne de daha da verdim ama 3 kilo daha gitse süper olacak. 10 günde 3 kilo çok ama.
inşallah verirsin canım boyun kaç ki

Günaydın kızlar ben de şimdi tartılıp gelecemyeni uyandim.

nilsub nilsub tartildin mi canım

Nanelibal Nanelibal eğer bu istikrarını bozmazsan cumaya güzel eksiler le gelirsin
Tartılmadım ya merdivenleri yıkadım yoruldum kahvaltıya oturdum canım birde reglim çok şişdetli kaç gün oldu 5.gun bugün ama ilk gun gibi kasıklarımda ağrıyo acaba sprirelim kaydı doktora gitmeyede çekiniyorum kızlar...

Tartılmadım ya merdivenleri yıkadım yoruldum kahvaltıya oturdum canım birde reglim çok şişdetli kaç gün oldu 5.gun bugün ama ilk gun gibi kasıklarımda ağrıyo acaba sprirelim kaydı doktora gitmeyede çekiniyorum kızlar...

Canim şüphem varsa eğer Dr gitmende fayda var.

Günaydın kızlar ben de şimdi tartılıp gelecemyeni uyandim.

nilsub nilsub tartildin mi canım

Nanelibal Nanelibal eğer bu istikrarını bozmazsan cumaya güzel eksiler le gelirsin
Yok bozmam da bugün evime gidiyorum okul tercihleri için. Öğle yemeğim dışarda olcak o sıkıntı biraz. Akşamı hafif tutup yarın eksi görmem lazım yine:KK51:

Yok bozmam da bugün evime gidiyorum okul tercihleri için. Öğle yemeğim dışarda olcak o sıkıntı biraz. Akşamı hafif tutup yarın eksi görmem lazım yine:KK51:

Canim dışarda olacaksan eğer 1 tane lahmacun ve bol salata ayran güzel bir tercih olur. Aksami da sebze yemeği ile yaptın mi tamamdir

Back
X