Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar ben anca gelebildim misafirlerimiz yeni gitti. Geçmişi cok detayli okumadım ama arada beni ilgilendiren kısımları almaya calistim.

Gordum canim tatlılarıni gayet guzel gorunuyorlardi afiyet olsun :kk77:

Ah kiyamam ya boşver bireysel dereceyi sen kac haftadir bu gruptaki hatunlarin arasinda 1. oluyorsun. Gonlumuzun birincisisin yani :sampiyon:

Gozlerim yasardi sen menu yazar miydin :KK57:

Sorma ya o ozelligi beni de uyuz ediyor ama diger konularda gordugum kadarıyla excel tablosunu foto olarak yukluyorlardi buraya. Sen de oyle yapabilirsin belki :KK66:
Hedef kilo olayi da iyiymis ben destekliyorum. Hedefine ulasana ödül veririz tabi :)

Bak sana o kadar zeytin dali uzattim bravo dedim ama besle kargayi oysun gozunu :63:
Hem merak etme bu ara 60 üstüyüm maalesef :KK43:

yok yaww sen burda mısın diye kontrol ediyodum bak nasıl geldin hemen :))))

nilsub nilsub tabiki beni taklit ediyor ben yazdım ya menü mü o aşağı kalır mı?

Tartılmadım ya merdivenleri yıkadım yoruldum kahvaltıya oturdum canım birde reglim çok şişdetli kaç gün oldu 5.gun bugün ama ilk gun gibi kasıklarımda ağrıyo acaba sprirelim kaydı doktora gitmeyede çekiniyorum kızlar...

2 çocuk doğurmuşun daha çekinecek ne kalmış allasen :)) cahal cahal konuşma git doktura :)))

Gunaydin girls :)

Ya ben de haftasonunu +900 ile kapattim, anne evi + yol siskinligi +regl siskinligi de olabilir tabii de..
Bu ara pek motivasyonum yok ya, spor bile yapasim gelmiyor; biri bana gaz versin plis.

Ay bende hergün leslie 5 mile yapmak istiyorum ama bir türlü baslayamiyorum. Başlama lazım bu saatlerde yaptım yaptım. Aksama kaldı mı hiç yapamıyorum.

Ay bende hergün leslie 5 mile yapmak istiyorum ama bir türlü baslayamiyorum. Başlama lazım bu saatlerde yaptım yaptım. Aksama kaldı mı hiç yapamıyorum.
Ya evet evdeysen yap bence de, baslayinca bitiyor bana koymuyor hic artik.

günaydın hadi hadi yaptın kaçamakları şimdide şişkinlik diyon:işsiz:
Yaniii... Bir ogle yemegi yerine 3 kurabiye yedim :)

Yedi tabi esmer şekerli tam buğdaylı elmalı pastaları.. kaç tane yedin kiz B blanche_ea
ben ağzımi sürdüm mu pis dalanlardanim
Ahaha aynen ya baya yedim de, dun sabah karpuz yemistim kahvaltida dokundu sanirim fenalik gecirdim; kustum falan. Sabah da 5-6 kurabiye yemistim karpuz ile hepsi cikti sonra tum gun hicbir sey yiyemedim. Sabah kahvaltisini da cikarmistim zaten. Iste totalde herhalde 9-10 yedim 2 gunde ya... Zaten herkes ayila bayila yedi, kurabiyelerim bitti :D

Bugun Isvec'e basladim kizlar bakalim bakalim cumaya kadar kac olacagim :D

Ya evet evdeysen yap bence de, baslayinca bitiyor bana koymuyor hic artik.

Yaniii... Bir ogle yemegi yerine 3 kurabiye yedim :)

Ahaha aynen ya baya yedim de, dun sabah karpuz yemistim kahvaltida dokundu sanirim fenalik gecirdim; kustum falan. Sabah da 5-6 kurabiye yemistim karpuz ile hepsi cikti sonra tum gun hicbir sey yiyemedim. Sabah kahvaltisini da cikarmistim zaten. Iste totalde herhalde 9-10 yedim 2 gunde ya... Zaten herkes ayila bayila yedi, kurabiyelerim bitti :KK70:

Bugun Isvec'e basladim kizlar bakalim bakalim cumaya kadar kac olacagim :KK70:

Öğlen oğlumu uyutup ta yapayım. Ben yaparken bacaklarimin yapısıyor. Jillian yaparken bacaklarimin arasından geçip duruyorlardi ikiside...

bende haftaya seyda coskunun başka bir listesine baslayacagim

hoşgeldin tatlım ben Tuğçe aynı boydayız seninle bende 59.2 ydm en son inşallah güzel güzel verirsin fazla kilolarini

evet canım dedim ama bundan sonra yavaşlar diye bu hafta annemdeyim kilo almazsam buna sukredecem

inşallah verirsin canım boyun kaç ki
Memnun oldumm :) İnşallah kolaylıkla veririz bütün fazlalıkları :)
Afra48 Afra48 hosgeldin canim ben kaptan yardimcilarindanim, Betul'un bahsettigi mor leylek oluyorum :)
Yarismaya katılabilmek icin ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor. Gunluk menulerimizi yaziyoruz, her cuma sabahi tartiliyoruz, kilo veriyoruz :KK66:
Bu arada su anki kilon 60 ve hedefin 50 mi? Istersen yarin sabah tartil baslangic kilonu ona gore kaydedeyim :KK66:
61.2 kilom ayy 60 derken bir kilo daha almışım :skandal: Hedefim 50 kilo ve göbeksiz olmak :) şimdi okuyorum kuralları

Gunaydin girls :)

Ya ben de haftasonunu +900 ile kapattim, anne evi + yol siskinligi +regl siskinligi de olabilir tabii de..
Bu ara pek motivasyonum yok ya, spor bile yapasim gelmiyor; biri bana gaz versin plis.

gaz kalmadı cınımmm :)))

hahaha ben senden önce yazdım canım taklitçi sensin:KK70::KK70::KK70:

farkında bile değilim farkındaysan....

kızzzz ben iki çocuğumuda sezeryan oldum bayılttılar kesip aldılar çok kolay olduydu:işsiz:

ığğğyyy kestiler diyo çok korkunç.....

5 mile çok uzun yaa sıkıntı basıyo beni bitirene kadar :işsiz:

hee valla akşam bari 1 mil yap dedim kendimeama o bile uzun....

Öğlen oğlumu uyutup ta yapayım. Ben yaparken bacaklarimin yapısıyor. Jillian yaparken bacaklarimin arasından geçip duruyorlardi ikiside...

bende haftaya seyda coskunun başka bir listesine baslayacagim
Şeyda çoşkunun listeleri çok zor ben bakmıştım ama zor gelmişti

gaz kalmadı cınımmm :)))

farkında bile değilim farkındaysan....

ığğğyyy kestiler diyo çok korkunç.....

hee valla akşam bari 1 mil yap dedim kendimeama o bile uzun....
Haha oda birşeymi ameliyathanede elimi kolumu bağlıyolar o arada doktor yan smeliyattan çıkmış kapıdan hazırmı diye sordu boyundan ayaklarına kadar beyaz muşamba kan içinde aynı korku filmlerindeki gibi :D sonrada bayıltılar zati beni:)

Haha oda birşeymi ameliyathanede elimi kolumu bağlıyolar o arada doktor yan smeliyattan çıkmış kapıdan hazırmı diye sordu boyundan ayaklarına kadar beyaz muşamba kan içinde aynı korku filmlerindeki gibi :KK70: sonrada bayıltılar zati beni:)

doğurmucam uleyn deyip kaçsaydın hastanneden... kız böbreklerini falan saydın mı içerden bişi yürütmüş olmasınlar....

Back
X