- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.941
Uyandığımda dikmişlerdi içeriye bakamadımdoğurmucam uleyn deyip kaçsaydın hastanneden... kız böbreklerini falan saydın mı içerden bişi yürütmüş olmasınlar....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandığımda dikmişlerdi içeriye bakamadımdoğurmucam uleyn deyip kaçsaydın hastanneden... kız böbreklerini falan saydın mı içerden bişi yürütmüş olmasınlar....
bana da soylesene canim ya neymisÖğlen oğlumu uyutup ta yapayım. Ben yaparken bacaklarimin yapısıyor. Jillian yaparken bacaklarimin arasından geçip duruyorlardi ikiside...
bende haftaya seyda coskunun başka bir listesine baslayacagim
orada cok ekmek var sanki?
orada cok ekmek var sanki?
Masallah canım. Çok çok iyisinEvet ben de tartildim geldim.
geçen hafta 77.9
bugün ise 77.3
fark -600
Ay inanamıyorum kendime 77 ler deyim yaaa
bana da soylesene canim ya neymisptesi mi baslarsin?
Çok zor yapabilirsin inşallah :)Büyük ihtimal pazartesi başlarim evdeki sebzelerini tüketeyim alışverişe cikacam. Ama
Zor biraznilsub un dediği gibi.
Eki Görüntüle 1873724
Çok zor yapabilirsin inşallah :)
aa nerede bana gonderir misin link vs telefonuma mesaj atar misin?
Hahahahbende öğlen yemeğimi yedim 1 tabak kıvırcık salata azcık zeytinyağlı birde tavuk haşlama dün tavuk kestim eşim cani diyip duruyordu....
bende ayağını denk al ona göre dedim ....
senden korkulur diyoooooooo.....
aşk olsun pamuk gibim hatunum![]()
doğurmucam uleyn deyip kaçsaydın hastanneden... kız böbreklerini falan saydın mı içerden bişi yürütmüş olmasınlar....
Ayy çok zormuş.
aa nerede bana gonderir misin link vs telefonuma mesaj atar misin?
Evet bildiğin canlı tavuk :) da sen kimsin hoşgeldin:)HahahahBildiğimiz canlı tavuk mu bu!!
Aramızda bi casus varrEvet bildiğin canlı tavuk :) da sen kimsin hoşgeldin:)
Sorma tam casus 2ay oldu ben tavuk keseliAramızda bi casus varr![]()
Cabuk deşifre edin bu hainiSorma tam casus 2ay oldu ben tavuk keseli![]()