Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 Eylül Hedefleri
ebrusonmez: hedef: 59.5 vereceği kilo: 2.2
İnatettimolacak: hedef: ....vereceği kilo: ....
nilsub: hedef: ....vereceği kilo: ....
nanelibal: hedef: 79.9999vereceği kilo: 3
denhizx: hedef: ....vereceği kilo: ....
blanche: hedef: 56.5vereceği kilo:4.1
tatlıtambak: hedef: 75 vereceği kilo: 2.9
afra48: hedef: ....vereceği kilo: ....
topling: hedef: ....vereceği kilo: ....
tuğçe1325: hedef:57.5vereceği kilo: ....
morordek: hedef: 59 vereceği kilo:1.3
feyzanur: hedef: ....vereceği kilo: ....
betül: hedef: ....vereceği kilo: ....
kollontai: hedef: ....vereceği kilo: ....
parkbyull: hedef:89.5vereceği kilo: 2.0
melampusefe: hedef: ....vereceği kilo: ....

Çok sağol canim

Rekor Elif hanımda
elif sana guveniyoruz....

inatettimolacak canım bugün düne göre -400 gordum. Çok mutluyum.
Tebrikler tatlim bi gaz alınca oyle gidiyo durma sakin

Kızlar herkes kilosunu eklesin. Her haftada ne kadar veridi diye bir kontrol yaparız.
Sonuçta hedefine ulaşana @morordek @kollontai inatettimolacak nilsub kaptanlarımız bir ödül veriler.
Kiz ödül koyariz da sen ne costun bugun masallahh allah bozmasın azminii.. bu arada ellerine saglik bebesim cikarmissin listeyi ben size guzel bi excel yapar yuklerim simdi girdim eve aksam yemegimi yapayim o is ben de
Senin sure dolmustur da ordekimin de dedigi gibi en az ayrildigin kiloya donersen ortalamamiz kötü etkilenmez canim.. az kisi kaldik zaten 2kisi filan sabit gelince bile nota hattina dusuyoruz dogruca
tatlım selam şu aralar bi boşvermişlik var o yüzden buralara da uğramaz oldum
Noldun sen.kaptanim iyiydin bi ara dön aramiza anlat bize derdini bu kadar adam bosuna mi burda duruyoz

buna da şükür iki haftaya 80 leri göreyim de inşaallah o zaman beni kimse tutamaz.
Ayy parky o gunlerini gorecek miyiz hep birlikte bak ben bile heyecanlandım.. aslinda bi kirsan guzel gidiyo ben 80lerde cok uzun sure takilmadim darisi basina diyelim
cok az yemissin baabinda demistim :)

o 10 eylul olmasin, yoksa seneye 10 temmuz mu ahaha

Benim de 56.5 olsun, 4.1 kilo yani :)

Kiz sen yok olmayi mi planiyosun.. zaten inceciksin nerenden verecen o 4kiloyu betus duymasin valla cinnet gecirip düşer pesine

Kiz ebrusum ebrusonmez o kadar yazdim da ben hedefe ne.desem bilemedim.. cumaya gore +400um. 60lari ucundan mi hedeflesem yaklasik 3kilo 2haftaya gider mi.. bazen hic belli olmuyo 2hafta sabit dolaniyom sonra bibhaftada 2kilo veriyom tuhaflastim biraz yaz carpiyo sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…