- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.161
58'i sevmemen çok normalAy evet
Peki canım.ebrusonmez canım beni yaptığın listeye eklermisin bugün çok yoğunum da hemencik çıkıyorum.hedef 75 vermem gereken kilo da 2.9 oluyor
10 Eylül Hedefleri
ebrusonmez: hedef: 59.5 vereceği kilo: 2.2
İnatettimolacak: hedef: ....vereceği kilo: ....
nilsub: hedef: ....vereceği kilo: ....
nanelibal: hedef: 79.9999vereceği kilo: 3
denhizx: hedef: ....vereceği kilo: ....
blanche: hedef: 56.5vereceği kilo:4.1
tatlıtambak: hedef: 75 vereceği kilo: 2.9
afra48: hedef: ....vereceği kilo: ....
topling: hedef: ....vereceği kilo: ....
tuğçe1325: hedef:57.5vereceği kilo: ....
morordek: hedef: 59 vereceği kilo:1.3
feyzanur: hedef: ....vereceği kilo: ....
betül: hedef: ....vereceği kilo: ....
kollontai: hedef: ....vereceği kilo: ....
parkbyull: hedef:89.5vereceği kilo: 2.0
melampusefe: hedef: ....vereceği kilo: ....
elif sana guveniyoruz....Rekor Elif hanımda
Tebrikler tatlim bi gaz alınca oyle gidiyo durma sakin
Kiz ödül koyariz da sen ne costun bugun masallahh allah bozmasın azminii.. bu arada ellerine saglik bebesim cikarmissin listeyi ben size guzel bi excel yapar yuklerimKızlar herkes kilosunu eklesin. Her haftada ne kadar veridi diye bir kontrol yaparız.
Sonuçta hedefine ulaşana @morordek @kollontaiinatettimolacak nilsub kaptanlarımız bir ödül veriler.
Senin sure dolmustur da ordekimin de dedigi gibi en az ayrildigin kiloya donersen ortalamamiz kötü etkilenmez canim.. az kisi kaldik zaten 2kisi filan sabit gelince bile nota hattina dusuyoruz dogruca
gelim mi gelim mi tamam mı iznim bitti mi
91,6 kg yim profesyonel yardıma başladım bu arada izne ayrıldıktan sonra gene kilo aldım bu yüzden başladım zaten hedef haftada 1 doktora göre tahlillerimde bir problem yok
Noldun sen.kaptanim iyiydin bi ara dön aramiza anlat bize derdini bu kadar adam bosuna mi burda duruyoztatlım selam şu aralar bi boşvermişlik var o yüzden buralara da uğramaz oldum
Ayy parky o gunlerini gorecek miyiz hep birlikte bak ben bile heyecanlandım.. aslinda bi kirsan guzel gidiyo ben 80lerde cok uzun sure takilmadim darisi basina diyelimbuna da şükür iki haftaya 80 leri göreyim de inşaallah o zaman beni kimse tutamaz.
cok az yemissin baabinda demistim :)
o 10 eylul olmasin, yoksa seneye 10 temmuz mu ahaha
Benim de 56.5 olsun, 4.1 kilo yani :)
ordeğim nereye gitti geçmşişi okuyamadımSüpersin canımm.Gel sen gelll..
Listeye girmesen de gell.
Beni yanlız bırakmayın.. Zaten @morordek de gitti rakibesiz kaldımmm.
yok tatlım yaa onun hastaneye yatmaması için kg vermesi gerekşiyor bende sinirden yiyorumOğlunuzla ilgili bir sıkıntı yok değil mi?
Canm kızım hastalandı giremedim kusura bakma
Geçmiş olsun canım inşallah iyileşir hemen..:)Bu arada bugünki menümde kızım gece ateşlendiği için sabah sadece çay ve bikaç zeytin öğle yemeği yok :/ Ara öğünde bir armut inşallah bian önce toparlanır
Evet canım. Bugün 1. Gün ama çok güzel gidiyir
inatettimolacak
nilsub
@Nanelibal
@denhizx
@blanche_ea
T tatlitambak
Afra48
toplight
tugce1325
@morordek
fyzanur hedef: 48 ....vereceğim kilo :32
btlbetul
@kollontai
@parkbyull
@melampusefe
Kızlar bi ses verin.....
geldim canım :) kopyalayıp yazdım ben
Bu arada bugünki menümde kızım gece ateşlendiği için sabah sadece çay ve bikaç zeytin öğle yemeği yok :/ Ara öğünde bir armut inşallah bian önce toparlanır
1. günler hep öyledir 3. günden sonra patlar o iş :))
Geçmiş Olsun Allah Şifa Versin İnşallah cnmBu arada bugünki menümde kızım gece ateşlendiği için sabah sadece çay ve bikaç zeytin öğle yemeği yok :/ Ara öğünde bir armut inşallah bian önce toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?