- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.201
Halla halla ne satışı besen aylarca bekle ortim asla bırakmam beklerim diye iki günde satışşşşşşşş
Evet kilosu iyi daha iyiolsun istiyor. Gelde kıskanmazaten verilicek çok bir kilosu yok çabuk mezun ederiz inşallah:)
Canım aç bırakma ama kendini yemeği artır. 3 kaşık yiyorsan 5 kaşık ye ama ekmeksiz yeİnşallah canm aslında çok yemek yiyen biri değilim ama ekmek çok yiyorum oda kilo yapıyo haliyle. Ekmeği azaltsam çok iyi olacak benim için :)
Hemen menumu yazayim, dukkani kapadim:
Sabahtan oglen 3'e kadar araliklarla 11 tane hurma,
Aksam: Tavuklu, peynirli, yumurta beyazli, avokadolu salata(Hepsini yiyemedim bile, midecim kuculmus)
Spor: Sabah yarim saat bacak antrenmani+ esneme hareketleri, gece de ya yuruyus ya leslie yaparim.
Su: 3 litre
aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)Feyzacım öyle değil bayrama kadar hedef koduk.
Bir de utanmadan yazıyor..bugünki menüm : orta boy pizzanın tamamı (arkasına bakmadan kaçan ifade )
O pizzayla biraz zor hanımefendiaaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
Bir de utanmadan yazıyor..
Kaçsanda kovalarım ben senii
2 dilim neyine yetmedi
gözünü bile kırpmadan kaçan ifadeO pizzayla biraz zor hanımefendi
Az dikkat etsen gidecekte .....
Bak yarından itibaren senden atak bekliyorum.Az ye aç gez demiyorum ama kaçamak yapma; et ye tavuk ye sebze salata ye yoğurt ye ama o hedefe ulaş tatlımm.aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
mecbur öyle yapıcam ,kaptan çok kızdı bana ,bide ceza olarak spor listesi çıkarıp verecekBak yarından itibaren senden atak bekliyorum.Az ye aç gez demiyorum ama kaçamak yapma; et ye tavuk ye sebze salata ye yoğurt ye ama o hedefe ulaş tatlımm.
Sen bunu yapabilirsin sadece biraz irade
Kaç sen kaç sakın arkana bakma :)))gözünü bile kırpmadan kaçan ifade
hep bu nilgünün yüzünden yazdım beni tehtit etti ,nankör kadın senin yüzünden bu azarlar ,elime düşme sen
Bu tam yerine oturmuş bir cezamecbur öyle yapıcam ,kaptan çok kızdı bana ,bide ceza olarak spor listesi çıkarıp verecek
Kaç sen kaç sakın arkana bakma :)))
En azından spor olur senin içinn
bayrama 16 gün var doğru düzgün bir hedef koysana 4 kilo veremezsin 2 kilo de bari:)aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?