Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şekersiz olanları yeniyo aslında, baya da tok tutuyo, bağımlılık gibi bi şeydi de bitti işte almıcam uzun bi süre:KK45:
Dünkü uyarıdan sonra iştahım kesildi zaten:KK72:
Ama bi şeyi merak ettim. Diğer gruplarda cuma günü bir öğün kaçamak hakkı var 2 tanesinde gördüm galiba. Bizde öyle bi olay yok di mi:KK53::KK53:
Yoohh bacım herkesin takımı kendine :KK48: zaten grupiçinde güzel bişeyle gelirsen kendi kendine MİNİK bi ödül versen bile pek ses etmiyoruz genelde..ama başarılar da kaçmıyo kımsenın gozunden geliyo ödüller de ;) bi öğün kaçamak diyosun o yediğin de görünüyo hemen tartıda maalesef ben pişman oluyorum yiyince açıkcası.. o gün ekstra zıplıyom evin içinde :D allahtan alt kat komsularımız ben dıyete baslamadan yazlıklarına gittiler tepinebiliyorum istediğim gibi.. yoksa şikayet ederlerdi üst kattakiler eve dana aldı diye :D :D :D

Yoohh bacım herkesin takımı kendine :KK48: zaten grupiçinde güzel bişeyle gelirsen kendi kendine MİNİK bi ödül versen bile pek ses etmiyoruz genelde..ama başarılar da kaçmıyo kımsenın gozunden geliyo ödüller de :KK66: bi öğün kaçamak diyosun o yediğin de görünüyo hemen tartıda maalesef ben pişman oluyorum yiyince açıkcası.. o gün ekstra zıplıyom evin içinde :KK70: allahtan alt kat komsularımız ben dıyete baslamadan yazlıklarına gittiler tepinebiliyorum istediğim gibi.. yoksa şikayet ederlerdi üst kattakiler eve dana aldı diye :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de yemeyince pişman oluyodum :KK53: her okul arası burgerking-popeyes-dominos yiyen ben yiyince pişman olma kafasını yaşarım umarım bir an önce. :silah: Cumaya nolcam bakalım, bu hafta giremesem de diğer hafta kesin girerim listeye:KK51:

Bugünüde tam olarak yapıp bitirdin dimi :) çok merak ediyorum senin sonucunu kendimden çok seninkini.merak ediyorum galiba :KK70:

Evet canım bu günüm de bitti listeme uyuyorum. Mesela yaptığım yemegin tadına 1 kaşık kadar bakıyorum o kadacıktan bişey olmaz herhalde. Vallahi ben de merakla bekliyorum cumaya ne olacak.az kaldi

Sen gel takıl bizle o zaman ama ördekcimin dediği gibi senin deneme süren dolana kadar verirsin zaten :KK66:
Devam edicem en azindan istedigim hedefin cizgisinden cikmam ve ben yavas kilo verenlerdenim aslında bi süre cok guzel verdim dile kolay 25 kilo gitti benden sanirim bu hizli kilo vermem den dolayi duraksadim ve 6 aydirda ayni kiloda takilip duruyorum ve buranin destegi olmasaydi öyle hizli kilo vermezdim giremedigim günlerde hep takip ettim başarı hikayelerini okudum neden bnde yazmim ki bu yuzden burdayim ve yola devam sizleri seviyorum yasasin biz kadinlar :halay::KK50::KK15::spor:

Dünki uyarı işe yaramış sevindim isteyince dikkat edilebilir canım sadece alışman lazım.. kız biz güle oynaya kapatmıyoz dükkanları maniküre pediküre verdim kendimi ojeyle kafayı buldum bu saatte :KK70: menün çok güzel hergün daha iyisiyle görürüz seni umarım :KK66: bundan sonra da cıss şeylerden uzak dur..kız diyetteykenn fıstık ezmesi mi yeniiiiirrr :KK70: sen bize sor en iyisi her yediğini bi süre takip edelim biz seni :KK66: sporun da çok iyi cumaya senı de motıve edecek bı sonuc gorursun ıns :KK66:
Ya spor yapiyorsan yogun bir sekilde yeniyor canim aslinda ve bence iddia ediyorum kilo da aldirmiyor, hatta arastirmalara gore vermene yardimci oluyor sekersiz olanlari.. Ama tabii 1 kasik-max 2 kasik yiyeceksin 1 kavanoz ne yesen kilo alirsin.

Kzlar ablan gecen sene isvec diyeti yapti 15 kilo verdi ve hala kilosunu koruyo diyeti biraktigi halde bnde bi karar aldim merak ettim aslinda 1 hafta bnde denicem bakalim umarim bnde de ise yarar
Ya ne zaman deneyeceksin, ben de denemek istiyorum her ne kadar bir turlu basaramamis olsam da simdilik...

Kzlar ablan gecen sene isvec diyeti yapti 15 kilo verdi ve hala kilosunu koruyo diyeti biraktigi halde bnde bi karar aldim merak ettim aslinda 1 hafta bnde denicem bakalim umarim bnde de ise yarar
Ben haftaya carsamba baslamayi deneyebilirim. Carsamba tatilden donecegim.

Kizlar yasasin, bu sabah regl oldum dunden bugune hic azalmamisim kilo olarak... Karnim azcik sis ama hissediyorum fakat bacaklarimin arasi daha da acilmis; bu sabah cok guzel hissettim kendimi olley!

Bugun iyice dikkat edeyim malumunuz yarin cuma :KK70:

Ay o bacaklar ayrı ayrı duruyor ya bayılıyorum öyle olanlara. Ben de olur muyum bilmiyorum:(

Günaydın kızlarr :)

Gunaydin denizim:)

gece oğlum hiç uyutmuyor beni ya sürekli ağlıyor her saat başı kalktım. En son. 3 te kalktık 5.30a kadar oturduk. Daha yataktan kalkamadim sersemi gibiyim. Geç olmadan kahvaltımı yapayım. Tartilayim. Merak ediyorum kendimie

Gunaydin denizim:)

gece oğlum hiç uyutmuyor beni ya sürekli ağlıyor her saat başı kalktım. En son. 3 te kalktık 5.30a kadar oturduk. Daha yataktan kalkamadim sersemi gibiyim. Geç olmadan kahvaltımı yapayım. Tartilayim. Merak ediyorum kendimie
Ay kıyamam yaa neden öyle olduki?hasta filan değildir umarım.Bende bu gece uyuyamadım doğru dürüst

günaydınlarrrr
tambağım inan bende çok merak ediyom senin kg nu güzel bir sonuç alırsan bende haftasonu alışverişimi yapıp başlayım olmadı

Simdilik kilomdan cok memnunum vallahi.
6 günlük diyette ki hedefim 74.5 olmak
. Galiba hedefini tuttururum gibi

Back
X