• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence kayla'ya basla :KK70:
sen cok da azimlisin, yaparsin.

evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok; morordek morordek sen yine getirsene su ceza sistemini yaa..
ayy bilemedim sürdürebilir miyim diye..bi araştırayım onu da sağol hatırlattığın için canım ;)
Valla bi ara kollontai döndüm cezalara başlayacağım demişti o yuzden ben girişmedim o işlere. Ama bu ara sanırım yine yogun, ben ceza kesebilirim aslinda.
inatettimolacak inatettimolacak takip ederse bence başlayabiliriz ceza isine :)
Olar ördekim takip ederiz tabi.. hakkaten nerde kollontai geliyom diye diye gelemedi bi :(
Ağlaya ağlaya maydanoz çayı içiyorum:cry: bakalım yarın -yi görcek miyim. Bana nedense sabit çıkcam gibi geliyo ya da +100:KK51:
İç kız alışırsın..ben de yeşilçayımı yaptım film izlicem şimdi..artık boyle dıyetteyken filmler yesılcay eslıgınde :D eskıden tıkınmaktan fılmı ızleyemezdık :D :D

Sabah
3 mantar ile 1 yk lor peynirini baharatladim yedim. Aslında menüde 1 tane mantardı

öğlen - akşam da aynı
tavuk göğüsü

Ikindi vakti ise
sade Türk kahvesi
3 badem. Badem de ben ekledim.

şu 3.5 lt oldu

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek

Menüyü de yazayım şuracığa
morordek morordek nilsub nilsub

Sabah-Öğle birleşti yine
2yumurtdan peynirli 2dl salam ile omlet
domates salatalık bıber cay

Ara
1sade turk kahvesı

Akşam
1tabak tavuk sote bıtırdım sonunda :D
1kase cacık

Su:3ltyı gecer yatana kadar +yesılcayımı ıcıyorum
Spor Agırlıkla 3mile leslie

İç kız alışırsın..ben de yeşilçayımı yaptım film izlicem şimdi..artık boyle dıyetteyken filmler yesılcay eslıgınde :KK70: eskıden tıkınmaktan fılmı ızleyemezdık :KK70: :KK70:
Yeşil çay bunun yanında karamelli milkshake kalır:kusmuk:
Sinemaya paket paket çikolatayla girer, filmde onu yicem bunu yicem derken filmi kaçırırdık biz de, ne boğaz varmış bende de arkadaşlarımda da:işsiz:

Yeşil çay bunun yanında karamelli milkshake kalır:kusmuk:
Sinemaya paket paket çikolatayla girer, filmde onu yicem bunu yicem derken filmi kaçırırdık biz de, ne boğaz varmış bende de arkadaşlarımda da:işsiz:
Cezaya senle mi baslasam acaba???
Yemesen de surekli bahsettigin seyler cikolata, fast food menuleri falan!

İyi akşamlar kızlar.Bende menümü paylaşayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:2 dl çavdar ekmeğinden peynirli tost+domates,salatalık,nane,maydonoz+4 zeytin

Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 bardak ayran+1 kase salata
Ara:1 elma+1 az şekerli kahve
Akşam:1 tabak salata 1 kk peynir ile
Ara:1 ince dilim kavun+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar.Bende menümü paylaşayım morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:2 dl çavdar ekmeğinden peynirli tost+domates,salatalık,nane,maydonoz+4 zeytin

Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 bardak ayran+1 kase salata
Ara:1 elma+1 az şekerli kahve
Akşam:1 tabak salata 1 kk peynir ile
Ara:1 ince dilim kavun+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
valla menulerine bayiliyorum supper supper :D

***5. Takım 480. Etap***

nilsub (75/74,1/0,9/%1,20) izne ayrılmak istiyor
tatlitambak (77,9/)
denhizx (68,5/)
melampusefe (67,1/)
inatettimolacak (72,8/)
tugce1325 (59,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Nanelibal (82,8/)
yeni üye başlangıç tarihi: 6 Ağustos, başlangıç kilosu: 85,8 hedef kilo: 60
Afra48 (61,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Ağustos, başlangıç kilosu: 61,2 hedef kilo: 50
havin gunay (69/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: 69 hedef kilo: 64
w e n d y (?/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: ? hedef kilo: ?
parkbyull (91/)
blanche_ea (59,7/)
ebrusonmez (63/)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)

Günaydın kızlar ben cumanın ilk bildirimini yapayım umarım arkası güzel gelir. morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak ben bu hafta sabitim :( yaa bu nedir anlamadım 1 hafta 300 gr veriyorum sonra sabit tamam gidiyor yinede diyorum ama yeni bişeyler yapmam lazım.Artık kaçamakta yapmıyorum hatta sporda yapıyorum :110: önümüzdeki hafta ciddi ciddi bi detox yada şok diyet benzeri bişey yapıp bünyemi şaşırtmam lazım.

***5. Takım 480. Etap***

tatlitambak (77,9/)
denhizx (68,5/68,5/0)sabit
melampusefe (67,1/)
inatettimolacak (72,8/)
tugce1325 (59,2/)

Nanelibal (82,8/)
yeni üye başlangıç tarihi: 6 Ağustos, başlangıç kilosu: 85,8 hedef kilo: 60
Afra48 (61,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Ağustos, başlangıç kilosu: 61,2 hedef kilo: 50
havin gunay (69/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: 69 hedef kilo: 64
w e n d y (?/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: ? hedef kilo: ?
parkbyull (91/)
blanche_ea (59,7/)
ebrusonmez (63/)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)

***5. Takım 480. Etap***

tatlitambak (77,9/)
denhizx (68,5/68,5/0)sabit
melampusefe (67,1/)
inatettimolacak (72,8/)
tugce1325 (59,2/)

Nanelibal (82,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Ağustos, başlangıç kilosu: 85,8 hedef kilo: 60

parkbyull (91/)
blanche_ea (59,7/59.6/%17)
ebrusonmez (63/)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)

Back
X