• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napıyosun tambağım sen hala detoxa devammı ediyorsun?çok uzun süre yapman sağlık problemi filan yapmasın aman dikkat et

Canim bu 6 günlüktü 4 u bitti ikisi kaldı. Baslamıs ken bitireyim bari. Ay bu ara spora adayacam kendimi...

Aç kalmiyorum bu 6 gün bana iyi gelecek midemi küçültecek biliyorum.

Canim bu 6 günlüktü 4 u bitti ikisi kaldı. Baslamıs ken bitireyim bari. Ay bu ara spora adayacam kendimi...

Aç kalmiyorum bu 6 gün bana iyi gelecek midemi küçültecek biliyorum.
Bunu bitirdikten sonra yapma artik detoks falan :)

Rica ederiz efendim. Bir kere de 1. Olsaydık ne güzel olurdu
Olsun o da olur :) ilk üçe girmek de guzel bir basari. Bi ara nota aliyorduk, bu ara iyiyiz neyse ki :) insallah bu tempoyla devam ederiz :)

Bende geldim yeni başladım :)
Hosgeldin canim..once ilk sayfadaki kurallari okuyup buraya kabul ettigini yazman lazim..sonra gel tanisalim bizr kendini anlatirsin.. kac yasindasin meslegin bekar misin neler yapiyosun filan
Ben kaptan yardimcisiyim..ogrenciyim nisnda 91ile basladim yaklasik 20kilo gitti ;)

Yok canim sen gayet iyi yuzdelerle geliyorsun :KK66:

Bu kisimdan sonrasını inatettimolacak inatettimolacak da okusun hatta herkescikler okusun :)

Zaten mezun olunca gitmeyin takimdan yaa burasi hep birlikte guzel :) ben size gidin diye demedim aksine ne guzel hedeflerinize az kalmis diye motive etmek amacli yazdim onlari :)
gitmem ki zaten :KK48:

Bugün ku menum morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Bir yumurta yağda
Bir kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
İki siyah zeytin
Öğle
6 tane yaprak sarması
Aksam
3 küçük parça tavuk
3 dilim patates
Su 2 litre
Spor yapamadım kızım hiç durmadı çünkü

Okuyup kabul ettim.
Bari kilomuda belirtmiş olayım. 1.62 boyum var 78.5 kg yum. 24 yaşındayım evliyim. eşimle bilgisayar dükkanımız var. Beraber çalışıyoruz. İsmin bahar bu arada :)

Gitmeyin tabi kimse gitmesin :) takim boyle kalabalikken guzel ;)
Okuyup kabul ettim.
Bari kilomuda belirtmiş olayım. 1.62 boyum var 78.5 kg yum. 24 yaşındayım evliyim. eşimle bilgisayar dükkanımız var. Beraber çalışıyoruz. İsmin bahar bu arada :)
Hosgeldin Baharcim
Ben de kaptan yardimcisiyim, 27 yaşında evliyim :)
Hedef kilonu da soyler misin kaydedelim

Sabah aç karna şalgam içtim. (bağırsakları düzenliyor diye)

Ufak bir dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ekmek yemedim.
Birde yumurta haşlıyacak yer yoktu muz yedim. Tok tutsun diye

Ekmek yemezsem bu diyeti başarırım gibi duruyor bakalım

Back
X