Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günayyydııın kızlarrr.......
Yazılanları okuyup cevap yazayım dedim.Günaydın demeyi es geçmişim.Kusuruma bakmayın.Yahu siz ne güzel gidiyorsunuz .Zaten sonlara gelmişsiniz, zor gitmesi normal.Umarım bu şekil devam edip istediğiniz noktaya gelirsiniz.Vucudun inat etmeside çok normal.zamanında gittiğim diyetisyen bu durumlarda (hani istediğin kadar dikkat etsende bazen takılıyorsun ya bir türlü 1 gr veremiyorsun.Hah işte bu durumlarda )1 hafta kadar detox uygulayıp vucudu bir sallayın kendine gelir demişti

Mersam eşim dün yediklerimi unutmadan yazayım.
Sabah bi kase az sütlü meyveli nesfit
Öğlen 1 dlm yumurtalı ekmek az çilek reçelli+2 dlm beyaz ekmek ve beyaz peynir+taze sıkılmış 1brd portakalı nar suyu+1 brd elmalı armut suyu
Ara taze ekmeğin ucunu Ufacık biraz peynir.
Akşam yeşil mercimek yemeği+1 soğan+3 çatal turşu+2 çatalda makarna
gecede 4-5 adet kuru kayısı yedim.
Dün ekmeği çok kaçırdım.Su içmeyi unuttuuum kız bana mersa kız hayatım.Ben akıllanmam.
Sen daha gelememişsin.Olsun ben senin ne kadar dikkat edeceğini biliyor ve sana güveniyorum..Yarın sabah Görüşmek üzere hepinizi öpüyoruuuum.......

günaydinlar..
bugün esimin dogum günü simdi herkes dolusur ben size bir selam vereyim dedim..
takimdaki herkes muhtesem gidiyor hepinizin listesini okuyorum helal olsun size.. öpüldünüza.s.

selam kızlar yazılanların hepsini okudum ama cevap vercek gücüm yok moralim çok bozuk.biraz iyi gelirmi diye girdim foruma ama iyi değilim .
piacım verdiğin link e baktım canım saolasın.
kallistem senin kızında ne zaman kendini hazır hissederse ve ne zaman kayıt yapabilirseniz o zaman başlarlar.

oburcum bu gün bende iyi gitmiyorum moralim bozukken saldırırım mutfağa önüme ne gelirse siler süpürürüm o yüzden girdimki bişeyler yemiyim diye.
aslında ekmek çok görünmüyor ama yumurtalı ekmek kızartmaysa o kötü.aman suyunu ihmal etme bende unutuyorum gerçi su içmeyi sık sık hatırlatalım.aman sende bu gün dikkat et haftanın en tehlikeli günü pazar biliyosun koca evde çocuklar evde kendimizi tutalım.

dün yaptıklarımı yazayım ama sabah 9 da yönetim odasına indim akşam 6 da çıktım ne ara öğün ne öğlen hiç bişey düzenli gitmedi.
sabah:çok açtım ve canım tatlı bişeyler istedi 1 kare bitter çikolata
1 dilim ekmek peynir yeşillik domates.
ara :ne yazıkki yok.
öğle:3 dilim ıspanaklı börek.
ara :yok
akşam:3 kaşık menemen az yağlı.yarım kase sebze çorbası .
ben arayı akşam yemeğinden sonra yaptım:1 dilim kepek ekmek(ekmeği kendim yaptım mis gibi koktu )ve yanında labne peynir.dövün beni kızın bana eleştirin.herşeyi yapmaya hakkınız var .bu gün bir felaket.suyuda az içtim.mafoldumben
spor:sabah 40 dakika tempolu yürüyüş.kaydirigubbakcemile2

canim bende malesef deliyorum zaten ..ama diger günlere nisbetle az deliyorum..kücücük bir kacamak uzuyor beni diger türlü goruyosun nerdeyse her dondurma yiycem ya.. benim bu tatli krizim maf ediyo beni..benimde islerim genelde kalem kagitla vucud degil ama beyin cok yoruluyor..

a bak harika bir fikir hic bilmiyordum..öbür gün pisiririm 5 ögün bitincede yerim .. ya alisssir sin canim meyveye alisirsin gercekten biraz dene alismiyorsan ok..ama biraz dene..ben simdi yarin meyve günü sabirsizlikla bekliyorum.. ben basladim bugün..suana kadar iyiyim .. yalniz aksam bir arkadasima gidicem ..tembihledim sakkkkinnn dedim
sadece kucuk bi süprizim olucak dedi.. süprizini kirmamak icin belki bir kac catal alirim her neise süpriz
inss guzel bi sekilde tamamlarizz..:Saruboceq:

bakalim canim bizim vucudlar sallanicak miboshayallersmile

reyhan ablaaaaa nice mutlu yillar enistemizeee.. hep beraber nice saglikli yillara ins

kallisim hadiiii bekliyoruz resimleri

merhaba canım ,
öğlen et,akşam sebze olayını ben örnek olsun diye sözyledim,elimizden geldiğince bu şekilde beslenmemiz iyi olabilir. hee ama ben de sürekli yapamıyorum zaten. sürekli bunları hesap ederek yaşanmaz yani.
maydonoz suyu içmiyorum canım. maydonozun da lahananın da kendisini yiyorum çiğ olarak.seviyorum ben tadlarını. bağırsaklarım zaten iyidir,bunlarla beraber iyice herşey yolunda yani. günde 3 kere,büyük abdest desem,ne kadar iyi olduğu anlaşılır sanırım...
su en az 2 lt içiyorum ben ama yazmayı unutuyorum.bir de onun da hesabını yapmaya sinir oluyorum. büyük bir bardağım var,nerdeyse 1,5 su bardağı su alır belki daha fazla. onunla en az 6-8 tane içiyorum evdeyken.dışardaysam da 2 tane 500 ml lik şişe bitiriyorum,sabah ve akşamki içtiklerimden ayrı olarak.yani 2 lt en az içiyorum günlük. bu konuda şanslıyım,su içmeyi severim. sen meyve sevmiyorsun ya,ben o kunda da şanslıyım,meyveyi çok severim. mutlaka günlük en az 2 meyve görmem lazım listende canım.
regl oldum ama ilk kez böyle oldu,3-4 damla görebildim yani.bu ne şimdi? hasta mıyım neyim... mirmirmirmir

bu kate moss tereyağlı iskenderin tadını bilmiyor da ondan öyle demiş sırnaşık şey

:roflol: :roflol: ayy koptum kız,Allah iyiliğini versin.. Yağların erisin gitsin inşallah! Şeniz

çok güzel,harika..
bak canım,yumurtan fazla filan kaçmamış. arada olur..heee hergün 2 yumurta yeme,ama arada 2 yumurta yemenin sana zararı olmaz.zeytin de çok kaçmamış,rahat ol. dediğim gibi zeytin ve yumurta gayet sağlıklı ve gerekli besinler.bunların arada kaçması,fazla yenmesi zarar vermez. kaçırdığın şey,tatlı değil,hamur işi değil. bence sorun yok.
içtiklerin de çok hoşuma gitti ,ben beğendim programını açıkçası.
not: meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketmenin protein alımına katkısı olduğunu biliyor muydun?
bundan sonra meyve ile beraber,veya meyveden yarım saat sonra filan biraz süt içebilirsin.
1 saat yürüyüş... :lepi: süpersin!

maşallah sana canım benim,6 lılara inince taş olacaksın taş..beraber olacağız :)

canım 5 dilime yakın ekmek 1 kase de nesfit gün içi bence 4 e hatta 3 e indirsen ekmek dilimlerini.. nesfiti de 1 dilim ekmek sayıp hatta.. tabi yine sen bilirsin benimki sadece bir öneri...

senin önerilerin önemli bijom,sen bu işi başarmış birisin.ama biliyorsun ki,ben senin kadar katı bir diyet uygulayısı olamadım hiç :) ama ekmeği , iştahımı iyice kontrol altına alınca kesinlikle düşüreceğim. bir iki hafta daha lazım bana..ekmek azaldı mı kilo rahat gidiyor,biliyorum canım.haklısın.. Şeniz

obur canım eşim bana güveniyomuş ama ben kendime hiiiiiiiiiiiiiiç güvenmiyorummafoldumben

noluyor sana mersam? neyin var, neden bozuksun sen?
anlat bana!

tombilim ;
her gün yazamıyorum yediğimi,özellikle dışarda olduğum günler unutuyorum yazmayı . çok yemediğimden,diyete sadık olduğumdan emin olabilirsin,ama yediğimi kalem kalem yazamıyorum bazen.
dün olduğu gibi...
bugünü yazacağım :

geç uyandım , sadece 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içip,spora gittim.
1 saat spor yaptım (artık cardio ayrıntılarını yazmayacağım,çünkü aynı şeyleri yapıyorum.yürüyüş,bisiklet,eliptik bisiklet,twist..yakında sopa çevirme ve mekik de başlayacak. yarın da aerobic ve pilates başlayacak.onlar başladığında ayrıntılarını yazacağım...)
14.30 : spordan sonra,2 dilim kepekli ekmek, light dil peyniri ve salatalıkla hazırlanmış kepekli sandviç yedim.
ara : biraz kuru meyve(dışardayken)
17.45 : 1 dilim kepekli ekmek, kapuska ve yarım yağlı yoğurt.
20.00 - çorba ve salata yiyeceğim
22.00 - 2 meyve yerim

suyu 2 lt ye tamamlayacağım, 1 fincan da 5 i bir yerde içerim.
bugünkü,akşamdan itibaren plan oldu,çünkü saat henüz 18.30.. ama planımdan aslaaa şaşmam:)

içerde revani var,bir an çok yemek istedim ama yemiyorum. eşim gelince ona vereceğim,yesin...

pilates ve aerobic de başlayınca,harika olacak. ben kendime bu sefer çok inanıyorum. ve aynı inanç sana ve diğer arkadaşlarıma da var ... bu yaz 5. takımın yazı olacak..!

merhabalar sevgili takımım.
ben de uğrayamadım son günlerde.
yoğundum biraz, yorgundum da..
ben de bugün yediklerimi yazayım.

saat 11 de 2 yumurtalı menemen,4-5 zeytin, biraz peynir,2,5 dilim ekmek

saat 14.30 da çeyrek dilim ananas, 1 elma

saat 19.15 de 6 kaşık ıspanak,3 kaşık sarımsaklı yoğurtla,havuç+marul salatası

spora gelince 1 saat 20 dakika tempolu yürüyüş,çoook yoruldum ama olsun.

suya gelince 1 litre içtim şimdiye kadar.
yatana kadar da bi 4-5 bardak içsem yeter herhalde..

haa bir de sabah kahvaltıdan sonra slim bitki çayı.
bi tane de şimdi içeceğim.
işte böle, ay o kadar yorgunum ki ayaklarım yanıyomafoldumben

mersacım ne oldu canık neyin var bizimle paylaşsaydın keşke inşallah yememişsindir kendini kaybedip..

kızım dün üye oldu mersacım bugünde burayı okumuş ama üyeliği onaylanmadığı için yazamıyor sanırım oda sabırsızlandı artık...gelir bugün yarın.

bizde ufak kızı alıp eşimle dışarı çıktık, yemek yedik sinemaya gittik öğlenden beri sokaktayız yeni geldik yorulmuşuz...

oburum eşi alışık canım dükkan varken evde sabahlara dek el işi yapmak zorunda kalıyordum birde aşırı düşkünüm ben el işine bu yüzden ev atölye gibidir kimse yadırgamaz, bazen öyle bir dağılırki basacak yer kalmaz sempatiksalakcinni sesini çıkranın sesini keserim:roflol: ne yapayım zaten tek başıma arkadaşsızım bu yöntemle bunalımımı atıyorum bunada itiraz edilirse kafayı yerim

fotoları eklemek için ben de sabırsızlanıyorum ilk fırsatta yapacağım...

ocean listen süper canim .. sporda yapmissinn oohhhh

kallisim en kücük mü katilicak aramiza?

en cok aycayi duyuyorum onun adini biliyorum..ayca kac numara(bu tabiri sevmedim)

bijom hayatim ögün listesine uydum
aksam yazdigim kacamak bir waffelle sinir kaldi hic merak etme bilmiyorumkismile cok degil dimi arkadasim taze sicak sicak yapti bende bir tane yedim yavas yavas normalde 4 tane hic acimadan zorlanmadan götürürdüm..bunun disinda süperdi.. yalniz yorgunluk ve bas agrisi var..hos zaten yogun bir gündü... 3l yakin su icmisimdir..sabah ve aksam bitkisel cayimida ictim..gidicegim yerlerede yürüyerek gittim..spor yapamiycam diye

günaydinlar..
takimdaki herkes muhtesem gidiyor hepinizin listesini okuyorum helal olsun size.. öpüldünüza.s.
eşinin doğum günü kutlu olsunn reyhan ablacımm nice yıllaraa :1rolleyes:
obur canım eşim bana güveniyomuş ama ben kendime hiiiiiiiiiiiiiiç güvenmiyorummafoldumben
mersacım noldu sana kim üzdü seni ne demek kendime güvenmiyorum! bi dünkü yazdıklarını oku bi şimdikini aaa yakışıyo mu hiç. hani motvie olmuştun sakın hiçbirşeyin seni yolundan etmesine izin verme. biz artık yabancı değiliz yaz bize ne ayıplarız ne küçük görürüz sadece yardım eder moralini düzeltmeye çalışırız.. unutma kendinden başka kimse önemli değil!
tatlı krizi için tarçınlı tatlandırıcılı süt içsene canın isteyince ben böyle böyle körelttim. inan bilumum tatlılar aklımdan çıkmıyoken artık aklıma ble gelmiyorlar.. günler oluyo tatlı yememiş oluyorum, bende çok işe yaradı. sanırım beyin bir zamandan sonra unutuyor yerimseniben unutturman lazım o da senin elinde. şeker hiç ama hiç iyi birşey değil (evet eşim tonlarca üretiyor ama gerçek bu -tatlicadiarzu- )
meyve meselesi için oldum olası böyleyim ben annemle babam insulin kullanan şeker hastaları o yüzden benim de genetigimin pek düzgün olduğunu sanmıyorum. meyve tetikliyor insulin hormonumu biliyorum. şimdilerde pek tercih etmicem meyveli müsli vs halledicem. istediğim kiloya gelince de yemek önü falan yerim ya da meyve suyu içerim..

bugün yumurta günü başlıyorum ben ama yarın meyve günü akannehir napıcam hiç bilmiyorum bütün gün sokaklarda falan dolanmam lazım ya da uyumam açlıktan ölücem çünkü -tatlicadiarzu-

estafurullah canım başarmadım sadece görüntüm biraz değişti ama inşallah başarıcaz beraber.. madem ekmeği azaltmayı düşünüyosun o zaman sorun yok süper yerimseniben

tammm benlik yemişsin süper süper :lepi:

çok iyi bir gün ocean senin de yediklerini özellikle sporunu çok beğendimm kaydirigubbakcemile2

nee bizim bildiğimiz burdaki waffle lardan mı yoksa akannehir yok canım öyle olsa normalde 4 tane nası yiceksin :bbo: yalnız yiye yiye waffle mı yedin klava: bari başka bi kaçamak yapsaydın :umursamaz: neyliydi çok mu kaloriliydi? yazık değil mi 5 gün 5 gıdana, resmen ilk günü çöpe atmışsın benneyaptımki bu sefer kızdım klava:klava:

Son düzenleme:
günaydın a.s.
yumurtalarım haşlanıyor hava yine güzel olucak gibi, bugün çıkayım yürüyeyim yine. hediyemi de kargoya vereyim

dün bütün gün dışardaydık sinemaya ordan arkadaşlara falan gittik o yüzden dengeli yiyemedim elimden geleni yaptım pia cım bu da listemm

kalkar kalkmaz bir mide büzüşmesi sonucu 1 küçük muz
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, haşlanmış yumurta
ara: 1 bardak süt
öğlen: 1 poğaça
ara: 2 avuç patlamış mısır
akşam: kepek ekmeğine tost (eve geldiğimde çok açtım aklıma bunu yemek geldi)

1 litre de su içtim.. 3-4 gündür pytho slim çayımı da içiyorum günde 1 tane olmak üzere.. sabah tartıldım 63,1 çıktım, bugün 5 gıdaya başlıyorum bakalım ne kadar farkedicekk kaydirigubbakcemile5

günaydinlar..

Eşinin doğum günü kutlu olsun ablam.Umarım hep birlikte mutlu ,sağlıklı ve huzurlu nice güzel yıllarınız olur.

MERSAAAAA ne oldu?Hayatım daha yolun başındayız.canını sıkan kim söyle bende onun boğazını sıkayım :jeyyar: istersen anlat rahatlarsın.
Canımın içi hayatta hiçbir şeyi dert etmeye değmez.Kimse sana senden fazladeğer vermez.Ama sende kendini bırakırsan olmaz ki.Toplan toplan hadi bakalım.Kalk ayağa öyle ya da herşey düzelir.Mühim olan, ne demişler "bardağın dolu kısmını görebilmen."hayatta geri getirilemeyecek şey zaman onun için şimdiki zamanını iyi geçir.Moarlini bozmaaa!.........İstersen özelden at yardımcı olabileceğim bir konuysa elimden geleni yapayım.
ama dert ettiğin şey eğer kilolar ve diyetse bak şimdi küllahları değişiriz.Çünkü "Kocam bana güveniyor ama ben kendime güvenmiyorum "gibi bir cümle okudum sanki.Yahu biz kadınlar neyi başarmış insanlarız.Üzerimize düşüp bizi ezmeye çalışan her türlü sorunu ayaklarımızın altında pas pas etmişizde bu kilolarımı ezemeyeceğiz.
Sakın sakın mutfağa dalma!....Buzdolabının üstüne zayıf halini gösteren bir resim koy,Kocaman kocaman "kapağı açmadan önce bir kez daha düşün "diye kırmızı kalemle yaz,Odanda sürekli gözünün önünde olacak giyinmek istediğin dar bir kıyafetini as.
akıl verene bak.laelaelaelaelaeohaoldumsmileSanki ben yapıyorum.:sinifsinif:Ama ne demişler "Yaptığımı değil, dediğimi yap "

Günayyydııın kızlaaaar;
Daha kimse Pia 'cığım dışında gelmemiş.Maşallah haydi kızlar bu haftada bu hızla devam edelim.Tüm grupları geçelim.:lepi:bu simgeyi değiştirip 5.grup yapalım. :enbuyukkk:
herkse güzel sağlıklı HUZURLU ve daha da iştahsız haftalar dilerim.

Mersam umarım kendini toparlamışsındır.Bak zaten ben sağlam değilim.Bakma sana gaz veriyorum.
Bu arada cumartesi günü yediğim yumurtalı ekmek kızarmıştı
dün yediklerimi sıralayayım.Of of cumartesi ve pazar beni mahvediyor.
Sabah ekmekle beyaz peynir ve maydonoz (tamamı sadece 1 lokma) birşey içmeyi unutum.
Arada 1 kaşık elma sirkesi içtim.Yemeği gene unutum.
Öğlen birşey yemediğimi hatırlayıp cokacimcoook1/4 açma+1/2 pohaça arasına peynir ve salam koyup yedim.1 brd çaycokacimcoook
Akşam 5-6 adet inegöl köfte +hardal ve yağsız bol baharatlı+acılı piyaz+1brd cola
Gece 2 kuru kayısı ile kalsaydım belki genede iyi olurduAma klava:klava:klava: kabuklu yerfıstığı (tuzsuz olanından) yedim.3 brd çay
Gün boyu su içtim mi?:uhm:Sanırım az içtim.1lt yi bulmuşumdur.Ama daha fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…