- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.381
ooo hemen yazmışsın yediklerini süpersin :lepi: paylaşıma devam canım gelebileceğin en iyi yerdesin şu an vereliniortaksabah ne yedim
1 haşlanmış yumurta
beya ekmek
4 zeyıtin
3-4 çatal peynir
geçen sene bu zamanlar 90 kilo üstünde başladıgım diyet te 8-9 kilo verdim
fakat sonradan adaptem nasıl bozulduysaa bir aşşa bir yuakrı
hiç ilerleyemedim
ramazanda 104 görmüştüm ama
şu an 111.8 im
adepte olamıyorum diyete
dönüm noktası lazım bana nasıl olacak bilmiyorum
ne güzel yazmışsın çikolat olumunekankayizsmileherkesin sorunu farklı tabii... aslında hayat kısa,keşke hiç böyle şeyler yaşanmasa..hepimiz bir rüyanın içinde yaşıyoruz,yalan herşey,birgün gerçek hayata uyanınca acaba aklımıza gelecek mi,ne kadar boş şeylerle uğraşıp,gereksiz yere kalp kırdığımız?
bence de akannehir8 ızgara köfte mi?akannehir
özlüyoruzzzzzzz mafoldumbenhepiciğinize günaydın demeye geldima.s. henüz kahvaltı yapmadı bizimkiler kızlar kalktı eşimde yeni uyandı onları bekliyorum işte vakit buldukça kaçarım...
az önce acıktıgımı hissettim sempatiksalakcinni
öncesinde elma yemiştim
snaıırm bu elmayı tok karnına bile yesem bende açlık hissi uyandırıyo
b,r domates ve bir dilim ekmek aldım elime onu yedim
ögleni beklesem gözüm dönecek
birde ben öyle meyveden sütten ara ögün olmuyor banaa inanmıyorr midem aklinialirimsmile
tatlı krizi için tarçınlı tatlandırıcılı süt içsene canın isteyince ben böyle böyle körelttim. inan bilumum tatlılar aklımdan çıkmıyoken artık aklıma ble gelmiyorlar.. günler oluyo tatlı yememiş oluyorum, bende çok işe yaradı. sanırım beyin bir zamandan sonra unutuyor yerimseniben unutturman lazım o da senin elinde. şeker hiç ama hiç iyi birşey değil (evet eşim tonlarca üretiyor ama gerçek bu -tatlicadiarzu- )
meyve meselesi için oldum olası böyleyim ben annemle babam insulin kullanan şeker hastaları o yüzden benim de genetigimin pek düzgün olduğunu sanmıyorum. meyve tetikliyor insulin hormonumu biliyorum. şimdilerde pek tercih etmicem meyveli müsli vs halledicem. istediğim kiloya gelince de yemek önü falan yerim ya da meyve suyu içerim..
bugün yumurta günü başlıyorum ben ama yarın meyve günü akannehir napıcam hiç bilmiyorum bütün gün sokaklarda falan dolanmam lazım ya da uyumam açlıktan ölücem çünkü
nee bizim bildiğimiz burdaki waffle lardan mı yoksa akannehir yok canım öyle olsa normalde 4 tane nası yiceksin :bbo: yalnız yiye yiye waffle mı yedinklava: bari başka bi kaçamak yapsaydın :umursamaz: neyliydi çok mu kaloriliydi? yazık değil mi 5 gün 5 gıdana, resmen ilk günü çöpe atmışsın benneyaptımki bu sefer kızdım klava: klava:
herkesin sorunu farklı tabii... aslında hayat kısa,keşke hiç böyle şeyler yaşanmasa..hepimiz bir rüyanın içinde yaşıyoruz,yalan herşey,birgün gerçek hayata uyanınca acaba aklımıza gelecek mi,ne kadar boş şeylerle uğraşıp,gereksiz yere kalp kırdığımız?
sana ara öğün önerileri vereyim arkadaşlar da ekleme yaparlar. meyve benim de gözümü döndürüyo akannehir
1 adet k-bar
2 adet sunta (altınbaşak vea eti formlardan)
2 ceviz içi
2 adet light limonlu vs bisküvi
tarçınlı tatlandırıcılı süt (çok tok tutuyor)
bijom bu sütü tam tarif edermisin.. bin direk söylenince tam anlamiyorum bilmiyorumkismileakannehir
bunların hepsinimi yicez ( eger öyleysepek sevinirim)
süte kaıştırıp
yoksa birinimi seçicezz :umursamaz:
hadi biraz gülün :)
YAY (23 Kasım - 22 Aralık)
Kadınların adet dönemlerinden önce sinirli olmaları alışıldık bir durum ancak siz biraz abartıyor gibisiniz. Daha önceki 4 sevgilinizin esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması yakında polisin de dikkatini çekecektir...
öncesinde elma yemiştim
birde ben öyle meyveden sütten ara ögün olmuyor banaa inanmıyorr midem aklinialirimsmile
öncesinde elma yemiştim
bunların hepsinimi yicez ( eger öyleysepek sevinirim)
süte kaıştırıp
yoksa birinimi seçicezz :umursamaz:
sana ara öğün önerileri vereyim arkadaşlar da ekleme yaparlar. meyve benim de gözümü döndürüyo akannehir
1 adet k-bar
2 adet sunta (altınbaşak vea eti formlardan)
2 ceviz içi
2 adet light limonlu vs bisküvi
tarçınlı tatlandırıcılı süt (çok tok tutuyor)
canım sana tavsiyem meyvenin yanında 2 kaşık yoğurt ye.
o zaman acıktırmıyor.
ya da yoğurtla karıştırıp ye, kana karışmasını geciktiriyomuş yoğurt.
ooooooops neden veremediğin çıktı işte.Adı üstünde ara karın doyurma değil.Mideyi azıcık kandırıp öğüne kadar oyalayıp, öğün zamanı doğru düzgün yemek.Midende sorun yoksa arada limonlu su içmeyi dene.İştah kesiyor.1-2 galete az yoğurt,meyve ,salatalık... olmalı ama ekmek+ peynir+domates salatalık eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ara bir de üstüne yemeklmaz:Gibi geliyor bana
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol: öldüm yaa sen çok yaşa emi.Çok güldüm.
Hani hanımın biri diyetisyene gitmiş.Dr.yemek listesi vermiş.
Hanımda sormuş.-Bu yazdıklarınızı yemekten önce mi yoksa sonra mı yiyeceğim.
Ciddi ciddi "hepsini aynı anda yiyeceğim "diye sormadın değil mi?Tabiki de her birini tek ara öğün olarak düşüneceksin.Oh oh ne güzel hepsini bir kerede tek ara öğün.........!...
Hala gülüyorum vallaha sen çok güldürdün beni.:roflol:sırnaşık şey:roflol:
8 ızgara köfte mi?akannehir
kabak yemegi 3 kaşık yogurt ve 2 dilim kepek ekmegi yedim 12.30 da
allhımm böyle giderse bu düzene alışırsamm veririm kilo
akşama etliekmek döktürücez artıkk büyük randevuda belli olacakk benim azim aklinialirimsmile
citolcum seni 90 kilonun üstündekilerden hatırlıyorum ben daha sonra hemen buraya geçtim ve faydasını görüyorum buranın aramıza katılmakla doğru yaptın ocak ayının başından beri 10 kilo verdim ama bu hafta hepsini geri alabilecek kadar azimli görüyorum kendimi laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?